onsdag 15. juni 2011

Ommøblering i hele huset!

Hjelp!
Nå ruller ballen her.
Størstemann trenger nytt rom, det han skal få sover vi i nå. Dermed må vi flytte ned på soverommet vi i dag bruker til tv stue. Tv stuen må derfor slåes sammen med finstua. Dermed måtte de store skapene ut fra finstua for å få plass til den nye sofaen vi skal kjøpe oss. Ektorp hjørne. Det er kun den vi får plass til.
Hjelp!!

Nå har jeg begynt på stor oppryddning. Alle skap og skuffer tømmes for nips og naps som enten har havnet feil eller skal settes ned i kjelleren fordi det ikke lenger er  i bruk.
Jeg er ferdig med spisestuen. Det tok meg 8,5 timer å flytte skap, vaske og flytte om på ting. Yikes!

Bokhyllen først. Den måtte også flytte. Og den må stå på spisestuen ellers blir det ikke plass til meg og pcen.
Bokhyllen er gjenbruk og slettes ikke spesielt vakker. Den er heller ikke ferdig malt og jeg har ikke tid til det for øyeblikket heller. Noe må man da ha å gjøre til vinteren også vel. ;-)
Dandert etter alle kunstens regler.
Bildet lagde jeg i full fart da jeg fant ut at boksen trengte et lite bilde oppå seg.


Mange favoritt skatter er samlet i bokhyllen siden den er helt åpen og alt vises veldig godt. Jeg har slett ikke sansen for bokhyller med bøker i alle regnbuens farger. Så litt etter litt endrer jeg bøkene.
Noen bøker har allerede patina etter tidens tann.
Svigermor som gikk bort for noen år siden.
Hun har fått stas plass sammen med  klokken jeg har arvet fra oldemor.


Veldig fornøyd med å ha dette skapet under varmepumpa. Styggedommen ble pusset opp i vinter.litt mindre prangende. Gemalen sier selfølgelig at det der går ikke på grunn av pynte lista på toppen av skapet. Typisk!


En dekorativ tag pynter opp knottene på skapet.Noe kjøpt, noe gammelt, noe fått. Skathollet etter oldemor har også fått plass her. Passet som hånd i hanske til speilet synes jeg.
Overse ledningen please. Det er en av gemalens synder. Sukk!


Har sydd meg en liten veske. Jeg skal bort i helga.
Representantskapsmøte i hageselskapet. 
Da må man jo være litt fjong.;-)Skal fylle de små hyllene med gamle brev har jeg tenkt, så i går printet jeg ut et lass bilder. 
De skal fikses og trikses på.

Jammen meg er det en linselus der også. ;-)


Så var det det store vitrineskapet jeg pusset opp i vinter.
Det skjuler effektivt muren jeg ikke har rukket å fikse opp enda.


Gamle heklearbeidet fått av mormor pynter opp hyllene. Inne  i skapet står mange skatter. Gjenbruks funn, selvlagede arbeider, arv og nips. Rosene til give awayen ligger i en skål der inne også. Jeg har forresten laget flere premier. Det er så mange som har  meldt seg på så da må jeg fylle opp litt. :) Give awayen er her.Nå venter malepenslene på meg. Enda flere roteskuffer skal ryddes også. 
Himmel hvor kommer alt rotet fra?? Sukk!


Stor klem til alle!

English speaking readers, please use the translator this time. It is located at the top of the sidebar.

Xo


10 kommentarer:

 1. Ja her i huset hoper det seg opp også!!!!! Med barnevogn og lekegrind i stua, så blir det rotete. Har varslet om en gedigen flytte prosess her i huset også, det vil si tre soverom som skal omrokkeres. Men to hjemmeboende sønner og et lite barnebarn på overnatting flere netter i uka, så må det noen endringer til:DDDDD Når Pappa-sønnen har det minste soverommet, som er fyllt opp av bokhyller, høytalere, seng og babyseng, så blir det trangt og varmt:DDDD Så jeg har planer om at når sønnene drar på ferietur et par dager, så får jeg sette i gang med aksjon OPPRYDDING. Og er ikke mine voksne sønner fornøyd med resultatet, så kan de jo bare flytte!!!!! så enkelt og så greit er det:DDDDD Lykke til videre!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Du blir i alle fall lagt til i min bloggliste så jeg enkelt kan følge med:)

  Ommøblering på gang her i huset også. Men jeg trenger et eget verksted har jeg funnet ut! Vi har jo så mye verktøy og ingen garasje! Mitt største ønske er å få garasje!

  Likte at du satt bøkene feil vei i bokhyllen! DEN ideen skal jeg jammen stjele av deg!

  Stor klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Heia.
  Så mye lekkert du har. Det gjør seg med ommøblering,her blir det også stadig vekk flyttet på ting. Kjempefint hos deg. Nydelig veske du har sydd og.
  Ha en skjønn dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. Hallois :) Massse nydelig ting du har <3
  Det er et herk å rydde i skap og skuffer, men det e jo sååå godt etter det er gjort (så lenge det varer) Jeg er fæl te å putte nedi å inni, å dermed hoper det seg opp gitt.
  Det vitrineskapet du pusset opp er bare så utrolig nydelig, flinke flinke du <3

  Ha en flottings dag, klem fra mæ <3

  SvarSlett
 5. Så mange fine skap du har. Likte spesielt skatollet. Kjempefint.

  Klem Bente

  SvarSlett
 6. Du er superflink.For en ryddejobb du har gjort.Her hjemme er det noen boder som står for tur....Vi har også en del å ta tak i på hytta.Stuen din er koselig og boksen er nydelig dekorert. Tusen takk for tips til veggene på hytta.Jeg er i tenkeboksen enda.Klem

  SvarSlett
 7. Ja, det er en stor jobb. Mange vakre saker du viser her, liker veldig godt skatollet, og god ide og snu bøkene i bokhyllen. Ryddejobben jeg har foran meg er så enorm, at jeg ikke orker å tenke på det engang, klem fra meg:)

  SvarSlett
 8. Oj, litt av en jobb, men også litt spennende da...(?). Veldig koselige bilder av flotte detaljer. Så mye fint du har i stua di;o) Et nydelige hjem.
  Lykke til videre.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 9. Heisann!
  Nå har jeg lest bloggen din en god stund, men i dag så tentes en liten pære over mitt hodet. Jeg lurer på om vi er litt sånn inngiftetislekt? Jeg tror jeg kjente igjen svigermoren din, skjønner du. Og hun kjente jeg godt, nemli. Jeg er minste jenta (okai, voksen dame, da!) til Eppi(john petter) Høres det kjent ut) Litt pinlig om jeg tar feil nå, men jeg liker i alle fall bloggen din veldig godt!!! Du har så mye fint:)

  SvarSlett

koselige kommentarer.