lørdag 7. januar 2012

Omvisning og fremgang i oppussings kaoset.

De siste fire dagene har vi jobbet som noen helter. To runder på Ikea for å hente kjøkken i en rasende fart. Aldri har vel en Ikea tur med  hensikt å hente  kjøkken gått fortere. Fra vi kjørte  hjemmen i fra til vi var hjemme  igjen så gikk det tre timer. Det  inkluderer 40 minutters  kjøretid og middag på Ikea, konsultasjon med  kjøkken ekspertene der for å bli helt sikker  og  hente plukklista vi fikk. 
Så i dag får dere se en stor fremgang.Det er  nemlig et kjøkken i huset. Ikke særlig  operativt  men likefult et kjøkken. Vi begynte  med Ikea turen den 3 Januar. Vi var tilbake  igjen den 4 for å hente de  vi ikke klarte  å få plass til i bilen. I går kjørte vi til Selbu for  å hente benkeplatene.  Gemalen syntes det var rusk å kjøre så langt for noen benkeplater da vi sikkert hadde funnet noen en annen plass. Men våre ønsker og pris på andre  plasser kom ikke  overens, dermed ble det Selbu tur. Selbu er cirka 40 minutters  kjøring fra  oss.
Når jeg tok bildene nå sto jeg  på første bilde i gangen .

Velkommen til kaos og fremgang.


Ser snurten av  noe som ligner der vel :)


Jupp det er komfyr delen.


Næmmen næh!


Det er  jo et  kjøkken!


Der  microen står plassert blir det høyskap. Det  må vente  litt til for lommeboka vil ikke det nå.Det skapet alene  er nesten 3000 kroner. Så lenge v i kan klare  oss  uten det nå prioriterer vi å få opp listverk osv på kjøkkenet i stedet.

Fronten er Adel Bjørk. Ståt kom på 5000 mindre  men jeg klare ikke  å svelge den kamelen.  Det blir skap på veggen over vasken til høyre. To vitrine og to vanlige. Vitrineskapene er dog Ståt seriens da de er  mere elegante enn de som hører til Adel bjørk. Farven er den samme på begge seriene så det går fint.
Det blir enkelt stor proselensvask ikke dobble Domsjø, fordi det blir enklere  å vaske  kasseroller  mm.. i en stor vask enn i to små vasker. Den estetiske nostalgiske effekten er den samme for begge. Så der gjør ingenting.


 Snur  meg og ser tilbake  mot spisestue delen igjen. Over komfyren skal det bygges en hette. Det gleder jeg  meg ellevilt til fordi det blir  virkelig prikken over ien. Kommer tilbake til hvordan den skal se  ut.Den etterlengta benkeplata vår. Drivved laminat fra Maxbo. Alldeles  nydelig  og så lett å holde ren. Passer supert til drivved inspirerte gulvbelegget vi la før jul. Akrylmasse er enhvers snekkers gode venn. ;o)

Noen ganger ønsker  man virkelig at  man kunne brukt noen emoticons på bloggen. Her ville  jeg brukt et stort hjerte. Jeg  sov  utpå litt  i dag. Våknet  opp til et fiks ferdig utfora og  lista vindu. Snille flinke flinke  mannen min!  <3
Og se jeg får vinduspost. Jippi! Til venstre for vinduet mellom det  og høyskapet som kommer senere  blir det  hyller. Hylle knektene bestilte  jeg hos Nina i paradiset i går. Samt  gardiner fordi jeg rekker  ikke å sy nye selv før  40 års festen min, og gardiner det vil jeg nå ha  opp til det da. Gjett om jeg gleder meg til den pakken kommer da. ( hopper opp og ned)
Venter også kjøkkenarmaturet i posten, så blir det tilkobling av vann igjen. Det  er også noe å glede seg veldig til. Selv  om vi har oppvaskmaskinen i gang på badet ( har ekstra vannutak der) så er det et himla  kaos  her nå. Temmelig uretusjerte bilder, enda  morsommere å vise fram og se hvordan det blir synes  jeg selv når  jeg  kikker  hos  andre når det ikke er  ryddig oppussing. ( hvilket for  meg er en utopi)
Nå må jeg hive  meg rundt her. Vinduet skal males. Ha en super Lørdag!


Sorry no english today. I dont have the time. The pictures  shows quite obviously why I think. Please use the translator.
23 kommentarer:

 1. Guri for ei lekker benkplate!!! JEg har så lyst til å bytte ut min, som er sånn svart laminatgreie. Men ikke akkurat nå.
  Kaoset ser jo ut til å ha en ende hos deg. Blir jo strålende dette!!

  SvarSlett
 2. Såå moro med nytt kjøkken - misunner deg nesten dette kaoset:) - (nytt kjøkken)
  En ser jo enden på arbeidet nå...Blir knallfint!!
  Benkeplaten var også helt superfin!
  Kos deg videre du:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Det blir så fiiiint:) .....og den benkeplata er bare überlekre!!

  SvarSlett
 4. Dette ser jo bare helt supert ut!!!!!!!!
  Wow for en flott benkeplate !
  Snart kan du bare nyyyte ditt nye fantastiske kjøkken ..da er alt kaos glemt.
  Kos deg videre !
  Klem Anne

  SvarSlett
 5. Dette blir råfint,gleder meg masse til å se det ferdige resultatet!
  Dere er så flinke,mye arbeid å sette opp kjøkken...
  Ønsker deg en super helg:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 6. Blir veldig bra:) Artig å se fremgangen

  SvarSlett
 7. Hærlig å se bilder av selve oppussinga! Rot og kaos er jo ikke til å unngå i en slik prosess:-) Som regel ser vi bare forferdelige før-bilder og flotte etter-bilder, artig at du viser hvordan det virkelig er mellom de to ytterpunktene!

  Ha en finfin helg!
  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 8. I am so happy for you! Remodeling can be stressful but also so rewarding. You and your husband are doing an excellent job! I can't wait to see the end results!

  SvarSlett
 9. Så flott det blir! Begynner å bli verdt litt frustrasjon og rot nå ;o) Hi-hi :o)

  SvarSlett
 10. ojsann som dere står på!!!! Bare herlig å se hvordan det ser ut midt i verste oppussingen,slik blir det med oss alle og travelt,men moro er det:)))
  Og så blir det jo bare enda gøyere når du får alt på plass og alt er striglet - og slik dere holder på blir ikke det så lenge til tror jeg!!!
  Så flinke dere er,virkelig!!!Og så fint det blir...herlighet så deilig med nytt kjøkken!!!!
  GOd Helg,prøv å kose dere litt også nå da...forrestne gleder jeg meg til å se gardinene dine fra Nina,- kanskje må jeg også ha nemlig!!!¨toveklem:)

  SvarSlett
 11. Hei dette blir veldig fint :) Gøy å se før og etter :) God helg til deg :) Klem fra tone

  SvarSlett
 12. Wow,dette blir lekkert. :))
  Klem M

  SvarSlett
 13. Kjøkkenet ditt blir kjempefint - tenker det blir godt å bli ferdig!
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

  Klem, Marianne.

  SvarSlett
 14. Det blir fint!!
  Spennende med nyTt kjøkken da! Og IKEA er ganske lett å montere :)

  Vi var på IKEA i dag, så en løsning der som bare var vanvittig fin, og som kan funke hos oss. Så da blir man jo bare enda mer gira på å få fiksa det :)

  Lykke til videre, det blir nok supert! :D

  SvarSlett
 15. Hei, og riktig godt nyttår til deg!!!

  Litt av en jobb dere gjør, og såååå utrolig flott kjøkkenet kommer til å bli da!! Gleder meg til å få se det helt ferdige resultatet :)

  Takk for alle inspirernde innlegg du har postet i året som ligger bak oss - gleder meg til å følge deg nå i 2012 også!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 16. Wow! It's really looking amazing! You have done a great job!...hugs...Debbie

  SvarSlett
 17. Hei snuppa.
  Aner ikke hva jeg hvor jeg har gjort av bloggen min men hjelp er på vei. :)) Den forsvant da jeg skiftet nettleser,har rota det til på en eller annen måte. Uff jeg er så datateit hehe.
  Goklem.

  SvarSlett
 18. dette kommer til å bli bra:-)og jeg er fornøyd for å ha funnet enda en blogg jeg vil se nærmere på:-)lucky me!

  SvarSlett
 19. Det kommer til å bli supert - lyst og åpent. Gleder meg til å se det ferdig!

  SvarSlett
 20. Hei hei:):)

  Jeg skjønte ikke noe da du gratulerte meg med NIB nominering..hehe..måtte rett inn på NIB å sjekke.. etter en stund skjønte jeg at du hadde sett bildet på siden av bloggen, men d er fra ifjor da d var Glansdagen;)

  Kjøkkenet ser jo utrolig flott og stort ut da:)
  Heldige dere... jeg drømmer om stort kjøkken:P
  Neste gang...

  Hadde blitt superstressa om jeg hadde fått beskjed at bloggen var sletta... godt d fiksa seg:) Hotmailen min ble hacka ifjor og d var et styr å få ordna...

  Ønsker deg en flott uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 21. Oi, her blir det et flott og stort kjøkken da! Herlig å følge med dere i oppussingen! :)

  Herlig!
  Ha en fin kveld!
  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 22. Hei!! vi skal ha den benkeplaten her. Men har dere 30 mm eller 40 mm?

  mhv Ann M.

  SvarSlett
 23. 30mm mener jeg det er. Det er et veldig godt valg ialle fall.Vi er stadig strålene fornlyde.:)

  SvarSlett

koselige kommentarer.