fredag 13. januar 2012

Hagegal interiørheks med usynlig kjøkkenfremgang

Interiørheks  javisst! ( og stolt av det!!!) Men jeg er  mye annet  også. Nytt innlegg i hagebloggen min forteller hvor gal man faktisk kan bli. Uforståelig for de fleste at det  går ann å bli så sprø etter frø at man kommer ut av tellinga  på antall frøpakker, men det er mulig. Restituert hagegalskap! Når jeg nå begynte  å drømme  om at jeg sådde benkeplater og gjødslet med maling var det på tide  å forgape seg i frøkatalogene.  ikke at jeg  ikke har gjort noe i dag. I går gjorde jeg ingenting, i dag  har jeg sliti meg helt ut med  å se  på at rørleggeren jobbet. ;) Det faktum at jeg nesten sprang oppetter veggene og lette etter diverse gemalen hade lagt bort  i påvente av rørleggeren gjør at jeg nesten må si jeg har gjort no i dag også- ;-)

Hvis det ikke regner oppover i løpet av det neste døgnet har jeg store fremganger på kjøkkenet  å vise frem. Siden rørleggeren var ehr  i dag så er det vel åpenbar, vi har vann på kjøkkenet dermed er da vasken installert og min supermodell smellvakre kran er montert og  pryder mitt nye kjøkken. Rørleggeren roste forøvrig Tapwell som krana er fra  opp i skyene så vet dere som går  rundt med  kjøkkenplaner.

Jeg  kunne tatt bilde av vasken og  krana og det har  jeg gjort, med  mobilen, men når mobilen slettes ikke vil på nett sånn helt plutselig (vrang sa du?! )  Og  det faktum at denne damen har ryddet så godt at  hun ikke finner sitt "bittelille" Canon speilrefleks kamera så blir det   ingen bilder.


Klokka jeg fikk i julegave fra gemalen for to år siden skal omsider opp på kjøkkenveggen. 


Å ha oppvaskmaskina  koblet opp på badet har vært veldig greit, men det har vært så trangt der inne at  jeg  har sett meg nødt til å miste 40 kilo på et  kvarter omtrent. resultatet har vært at poden velta ned to fat av finserviset vi arvet etter svigermor. Tårer og gnissel inni meg, men sa  ikke et  pip til fjortenåringen. Selv om han er armer og bein så var  ikke det der hans feil. Jakten på fat i serien må iverksettes. I mellomtiden har jeg et problem. For noen latterlig for en estetisk petimeter  interiørheks ikke latterlig. Jeg har ikke nok like middags tallerkner å dekke på til 40 års dagen min med. Arrrgh... Skjønt det gir meg en unnskyldnig, lenge  har  jeg jeg irritert meg over hvor utrolig stygge hverdags tallerkenene våre er, Brune og stygge, dessutene etter fem års bruk har de alle skår. Jeg har hatt en baktanke som gemalen ikke vet ( hehe!..) lenge  nemlig å kjøpe  nye fat. Når jeg så oppdager at Ikea  har kjempefine tallerkner til 35 kroner stykket så blir jeg strålende fornøyd.

 Gleder meg til å hente opp kassene  med alt kjøkkenstæsjet mitt som ble gjemt bort  i midten av November.

Helga kommer til å gå med på montering av benkeplatene. Komfyr delen ble ferdig for to dager siden ( yay!)  Deretter skal jeg RYDDE! Kopper og kaos skal ut fra  badet så jeg får vaska det, for første gang  på over en måned(!) Så skal det tømmes for tørrvarer og diverse kjøkken greier i garderoben. Votter og rivjern er liksom helt naturlige bestevenner i garderoben vår for tiden. :$ Så skal senga får bli dominerende på soverommet igjen. Første jeg ser om morran når jeg våkner er en tacopose og siste jeg ser før jeg sovner er en taco pose og den posen er bare toppen av  isberget....

Sanity kom å ta  meg  i kaoset. Trodde aldri jeg skulle finne  på å si at jeg gleder meg til å vaske bad og rydde hus.... :$
God helg interiørhekser! :)(Betegnelsen interiørheks ble brukt i julehefte utgaven av rutetid, jeg synes den var fornøyelig. :)
2 kommentarer:

 1. om det er noen trøst så har jeg sett tacoposer jeg også i dag:))) Men jeg skjønner stoda....og gleder meg på dine vgne når du nå snart får ting og tang på plass!!!Det blir rett og slett knakande godt!!Så selv om det meste føles usynlig nå så er det ikke mange dagene førvi får se at alt det usynlige har gjort nytte for seg og synes...til de grader:looking forward to that!!!Du får prøve å kose deg så best som mulig...god helg!!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Det skal nok bli godt tenker jeg :) Og ikke minst det å få ryddet vekk alle kjøkkentingene som er på helt feil sted.

  Her er det også kaostilstander på flere rom, sånn blir det når man skal pusse opp :)

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

  SvarSlett

koselige kommentarer.