torsdag 5. januar 2012

Det ble med skrekken. I got away with only fear

Blid og fornøyd etter en god natts søvn med rykende god kaffe i handa går jeg inn på bloggen min.

Denne bloggen er slettet og eksisterer  ikke
What the.....???!!!


Jeg begynner å sjekke joda bloggene og googlekontoen min er slettet. I følge google selv. Jeg forsøker ditt og datt. Hører ingeting fra de. Tar en rå sjans leser nemlig at mistenkelig aktivitet er obeservert  på kontoen min. Hva nå har mine mareritt materiliasert seg på bloggene??? What the...?? Råsjansen består  i å forsøke å tilbakestille passord og oppdatere opplysningene mine.
Jeg holder pusten mens det står på. Går dette da eller må jeg begynne helt på nytt. googles  kundeservise kan ta ukesvis vet jeg av erfaring da  hotmailen min ble hacket  i fjor. Det går jo ikke.
Jeg får  kode på tlf. Jeg anbefaler på det sterkeste å legge inn slik at du kan få kode og gjenoppretnings  hjelp på sms  på telefonen din!!!!!!!  og !!!!  flere kan ikke understreke dette  nok. For se her er jeg, det gikk. Jeg endret passord via hjelp siden deres. Thats it. Noen hadde nok lekt seg  litt på ett eller annet viset med kontoen min, for alt jeg  har gjort det siste døgnet er å handle på Ikea. Maxbo og badeeksperten. Hvilken ingen av de leverer suspekte ting vil jeg tro. ;-)) ( pst! Ingrid om du leser dette ja, jeg vurderte å nevne badeanda  nå men av hensyn til suspekt  aktivitet her  inne får jeg spare den historien til senere ;o) )

Okey I'm back in buisniss etter noen rimelig frustrerte timer med hjartet i halsen.


Today when I went into my blogs I got the message tha  it was deleted. I have had some buzy heartbreaking and nerve wracking hours finding out what the... and why. As you see I'm back. I higly recomend you add your phone number for assitance in your google account. That was what saved me now.
Jeg har akkurat  bestilt kjøkkenbatteri. Dette blir det. Jeg driver styret med logistikk just nå og venter på ekstra bekreftelse fra Badeeksperten at det ikke tar mere enn 3-7 dager å få krana  levert. Her sikres det på alle bauger og kanter. Rørleggere er travle mennesker som slettes  ikke kan komme i hytt og pine så det er best  å være sikker. Kjøkken armatur

Så skulle vi få tlf fra Maxbo i dag, men har ikke hørt noe  enda. ( snøft) de mente at benkeplatene våre kom i dag. Vel vel med tanke på denne dagen så er det like greit. Jeg  har brukt timesvis på å finne løsning på "hjemløsheten min) før i dag så jeg  har  ikke fått skrudd noe. Benkelplatene blir i alle fall  Drivved laminat fra Maxbo. Er strålende fornøyd med det. Rette looken og lettstelt. Knall! Benkeplate

I have just now ordered the kitchen tap. Link above shows the one I ordered. Happy for that. Link number 2 above is the kitchen bench. A norwegian design program did a orange laminate bench the other day and a  lot of my friends have had some fun asking  me if I'm not gonna  have a orange  kitchen. No way Jose!
:))


Just randompics.com with me today. I got an headache I gotta do something with now. And the get back into esembling kitchen.  Roses above are roses I am going to decorate my table with at my 40th party.

Randompics.com på meg  i dag. Litt sånn planløst må det bli når an får slikt et sjokk på morraskvisten. Hodepinen durer nå så jeg tenker  jeg skal finne en ibux. Rosene over skal jeg dekorere bordet med på 40 slaget mitt. Det andre bildet viser tydelig at jeg trenger å vaske vinduer. ;o)

Et lite kjapt mobilbilde jeg la på fb i går./ Picture from last night.

Puh! / phew....
6 kommentarer:

 1. Det var veldig bra at det gikk i orden igjen. Jeg synes du var overraskende rolig mens det sto på! Stor klem!

  ...men det er fryktelig vanskelig å lese den fonten du har valgt:-(

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke gjort noe med fonten nå. Hele bloggen skal pusses opp snart dog. men fonten kan jeg endre i full fart..)

  SvarSlett
 3. Åhhh! Jeg skjenner den følelsen.. Her før jul tittet jeg litt inne på googlekontoen og vips så var hele bloggen et fotoalbum og den orginale bloggen var borte! Så da måtte jeg sette meg ned å lage alt på nytt.. Men innleggene mine lå i alle fall i arkivet, så jeg fikk ikke den skrekken!

  Tusen hjertelig takk for en så utrolig flott kommentar inne hos meg. Ble helt rørt jeg :) Bare så synd jeg ikke får den opp annet enn i mailen.. sikkert pga problemene du har hatt i dag ;)

  Vi er også igang med kjøkken. Men da lommeboka ikke ga grønt lys for nytt kjøkken har vi valgt å male den gamle, som faktisk er veldig fin :) Så i dag har jeg handlet inn eggehvit til skapene og perle til flisene. Så i helgen skal det males! Vi har sett på eik benkeplate. Moxamannen vil veldig gjerne ha skikkelig treverk.. men jeg tenker på rengjøring og vedlikehold.. Syntes den benkeplaten du har funnet var alletiders (og bare å tørke av med en klut vettu..)

  Krana var dritlekker! Moxamannen hater slike, så jeg har fått et litt mer moderne et.. vi møtes på halvveien.. han ville jo egentlig ha mørkegrått kjøkken! *grøss*

  Nei, nå skal jeg skure kjøkken med salmiakk til krampa tar meg :)

  Lykke til med kjøkkenet :)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Haha.. og med din kommentar nummer 2kom plutselig kommentar nummer 1 på plass også! :) Kanskje google/blogger har skikkelig hangover fra nyttårsfeiringen?

  Har tatt en samtale med mannen min nå om å revurdere eikeplaten.. Tusen takk for tipset ;) Hadde jo vært veldig trasig og brukt flere tusen på noe vi ville angre bittert på! Da får vi begynne jakten med å se på laminatplater. Er jo så mye fint der så :) Det som er på kjøkkenet mitt nå er *skrekk og gru* kirsebærlaminat.. er så rødoransje i fargen at jeg får assosasjoner med TidForHjem sitt laminatprosjekt.. hehe..

  God hælj!
  Klem fra Monica

  SvarSlett
 5. Året mitt var bra det. :)) Men du vet, når man mister en kjær mor så blir det hengende en sorg over deg slik at det ikke blir så bra som det skulle vært. Det vet alle som har mistet noen.
  Men sorg varer heldigvis ikke evig.
  God helg til deg og lykke til videre med malingen.
  Klem M

  SvarSlett
 6. Bra at det ordnet seg til slutt!
  Hvordan kjennes det å stå opp fra de levende?

  SvarSlett

koselige kommentarer.