torsdag 1. september 2011

Rot og kaos i huset

Jeg reiser til Nesna  i morgen for å holde foredrag om sammenplantninger i hagen samt tegne hage for noen hageglade sjeler der oppe. Det blir spennede. Har ikke vært særlig  mye på Helgelands kysten så dette blir bra. Jeg får sett utrolig mye av Norge når jeg reiser slik rundt.:)


Hus sysslene har vært så som så i det siste. Det vises godt at jeg har vært syk. Pc og arbeidsbordet mitt er totalt bomba. Øreklokker, cola ogblonder. Blekk, glass,perler,smørbukk, papir og og og... Tsk tsk hehe. Vel når man er sjuk så er  man litt  unnskyldt, men ehm.. det er  ikke så rent sjeldent bordet her ser slik ut, ja minus smørbukk papiret og anna snop da. Det er "jeg er syk" trøst.;-)


Handleliste fra 100 å klæm att. Hm den ligger der enda  hehe. Serviett holder har jeg forresten kjøpt på Ebay. :)
Dings til symaskina, lim og blonder står utrolig godt til Ringenes herre og andre bøker ikke sant. Glis... :DDette derimot har jeg ikke skyld i. Slik går det når sjefen i huset ( undertegnede selvsagt) er syk, anarki råder både hos gemal og barn. Tsk... Poden min er  også et slik pledd dyr. Gudene vet hvor mange ganger jeg rydder bort de pleddene  hans.Høre etter gjør han ikke jeg er temmelig sikker på at  han ikke bare har gress i ørene men en hel åker.. Sukk..
Fjernkontroller.. gemalen.... Say no moore. Stygge som farao og jeg vet å kjøpe en sånn dekorativ fjernkontroll jukse bok hjelper ikke. Han ville nemlig i ren protest  lagt fjernkontrollen oppå boksen. : -l
Avis fra gudene vet når, krølla papir???; og  noe medisin styr ??? Ja det taler vel for seg selv.

Nå har jeg vist fra et ikke så veldig strøken hjem.  Litt lei av å høre at interiør bloggere liksom er så pertentlige oglater som de har så fine hjem. Ja den der bloggifiseringa.
Synes det er  kjekt å bloggifisere  jeg,  praktisk så får man rydda den kroken i huset i det minste.
Tar du ufordringen?

Nå skal jeg pakke ferdig, og bekke i meg et lass kaffe, er veldig trøtt. Våkna alt for tidlig, typisk meg det når jeg vet  jeg skal noe.  Gjeeesp...


God helg!8 kommentarer:

 1. Tja, veit ikke om bloggeverdenen er klar for mitt rot.

  SvarSlett
 2. ....ikke mitt heller!!!!! For her er det kaos over alt:DDDDDD Men jeg ble kvitt et halvt billass med søppel, både fra gården og sekker fra stue og soverom!!!! Har venta i fire måneder.... Gubben så stolt av seg selv, he-he. Vi får se om jeg kan produsere et halvt lass til:DDDDD håper du blir fresh og pigg snart!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Her råder et fullstendig kaos i alle rom.
  Stua er under oppussing og ting og tang plassert overalt..høyt og lavt..
  Ting tar tid,så det forblir nok sånn en stund her ja..
  Du er da unnskyldt som har vært syk
  Ønsker deg en fin og spennende tur i helgen!Kos deg !!
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Herlig og ærlige bilder!! Har tenkt tanken noen ganger...om alle virkelig har det sååå strøkent alltid rundt seg:))
  Tror nok mange har rot både her og der ja:))
  Nå skal jeg f.eks prøve å finne igjen badet..
  Ønsker deg en nydelig helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hehe, digger ærligheten din ! Ja, innimellom kan en bli superlei av friserte blogger og muffinsbakende hjemmefruer. Alle har det innimellom sånn som dette. Bortsett fra dem som har ett eller annet alvorlig problem da. Ryddemani og hybelsau-skrekk. Visste du at dem som har det helt strøkent til enhver tid ofte har total-kaos nevrose i hodet? Hehe, kjekt å tenke på for oss som innimellom må gi tapt for hordene av hybelsauer som invaderer hjemmene våre når vi minst aner det. Ha en fortryllende uke ;)

  SvarSlett
 6. Synes det er herlig å se litt rot jeg:D Tror neppe bloggerne har det så strøkent som det ser ut til ¨på bildene, og det er jo litt gøy og få se ''bak kamera'' noen ganger:) Kanskje det blir et se det som det er innlegg hos meg og etterhvert..Vi får se;) Men bloggefisering kommer jeg nok til å fortsette med. Ikke alle som har lyst å se kjærestens sure sokker i sofaen og kaffeflekker på bordet;) haha

  Klem

  SvarSlett
 7. Deilig å se litt rot! Et hus er ikke ryddig 24 timer i døgnetà håper at dere har dratt dere til og er blitt bedre! Ha en fin dag! Klemmer fra svingen!

  SvarSlett
 8. Deilig å se at andre også ikke har det "perfekt" når hverdagen krever sitt, og formen ikke er bra. Får helt prestasjonsangst av å lese blogginnlegg om hvor pent og rent alle har det. Med tre tenåringer(gutter)i hus, ei katt som røyter så sinnsykt og husmora er fryktelig rotete av seg, går det ikke an å ha det plettfritt her hjemme iallefall. Min bedre halvdel flyr imellom vaskerom og kjøkken etter jobben når jeg ikke henger med, men stakkar mann, han har jo også bare to hender :o)
  En venn av meg sa engang at i et hjem hvor du ser rot, bor det kreative mennesker. Jeg er så enig, så enig ;o)
  Ha ei flott og kreativ helg,
  Laila

  SvarSlett

koselige kommentarer.