søndag 20. februar 2011

Oppusset sjenk

Nå dette her er  min stolthet. Jeg lovte bilder i går av sjenken i dag. Sjenken er behandlet  på samme  måte, men har fått  dørfrontene fjernet og det er satt inn hønsenetting i stedet. Jeg har også håndmalt litt på skuffene.

Før:Nå:
Ta daaa!!!!!!!! :-D
Foreløbig er det ikke stort i skapet. jeg har en dille  på duker så jeg samler  i grunn alt for mye på dem.Så noe av  overskuddet havnet inni som en liten test. Jeg mangler altså ikke knott til døren. Jeg har  bare glemt  å skru den på. Makan til surrehue.Hihi..:-))

Vi må skifte magnetene til dørene fordi de glipper opp stadig vekk.  Men det går vel greit.

En klok fugl sa at jeg  måtte holde på hemmeligheten min om hvordan jeg gjorde dette. Det har hun nok rett i fordi hun kjenner meg veldig godt. Så det blir ingen tutorial. Sorry.
men jeg  kan røpe at selvsagt ble det  pusset mye  ned, så ble det grunnet, ja det har dere  jo allerede sett, og så ble det  malt og så pusset igjen + En del annet. Hvilke fargekoder jeg har brukt holder  jeg på. Som jeg har  nevnt  kommer det til å dukke opp annet  i blogshoppen min enn roser, så derfor blir det slik. :)

Nå venter podens rom på grundig vask. Der råder enda støvet etter at vi fjernet betonggulvet der  inne. Nei vi skal ikke fikse bad enda. Men det opprinnelige badet(et kott omtrent) er en del av hans rom. Gardiner og alt  nips  må fjernes der  inne.  Jaja en god grunn til å pensjonere et lass Donaldblader  i hemmelighet. ;-)

Ha en riktig god Søndag alle sammen. Klemz!
19 kommentarer:

 1. Kjempe nydelig. Forstår godt du holder på de hemmelige ingridiensene:0). Alle vil sikkert ha det slik inkludert meg selv hehe...Kos deg med vasking.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Søren klype, og jeg som satt og ventet på bruksanvisninga! Ja, ja...jeg skjønner det jo, selv om bruksanvisninga kun er halve jobben, mens håndlaget er resten ;-)
  Flott ble det, og veldig artig med hønsenettingen. Du er utrolig flink og produktiv! :)

  SvarSlett
 3. Veldig flott, selv om jeg ble litt snurt fordi jeg ikke kunne herme, uhuuuuu. Ja, ja, jeg får fortsette å kose meg med kjøkkenskapdørene mine, og veggene mine og taklista mi:DDDDDD Og så har jeg vært innom et stabbur med masse agamle tekstiler, kjøkkensaker, border og stoler:DDDDD Har fått ordnet meg et digert gammelt og blytungt skap for en relativt rimelig penge:DDDDD Så da blir det noen nye endringer i stua. Rekker liksom ikke å komme i orden, før jeg må endra på saker og ting igjen. Og skal jeg være ærlig, så liker jeg det:DDDDDD Klemz

  SvarSlett
 4. WOW,den ble virkelig helt nydelig.
  Så lekkert med hvitt inni skapene
  og hønsenettingen,smart. Oppfinnsom
  du. :))
  Klem.

  SvarSlett
 5. For å si det pent,,,,Dritstilig!!!!
  Kanskje jeg prøver noe i samme retning!!!
  Det med hønsenettingen var fint!
  Ha en fin søndagskveld!!
  Du er en kreativ og flink dame!!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 6. Det ble kjempefint jo... likte fargen veldig godt...

  ble fint med hønsenettingen..

  ha en fin uke

  klemmer 0))

  SvarSlett
 7. Hei du! Jeg er fortsatt RaSenDe på mi mor fordi hun snikkastet en diger bunke med Donald på 80-tallet! Anbefales ikke, snakk med han som leser dem! ;)
  Hilsen Tegneserietullingen(Bryne)

  SvarSlett
 8. Så kjempefin skjenken din ble.
  Å jeg som ventet på oppskriften,hehe.
  Skjønner godt du ble fornøyd med den.
  Har ikke villet kastet donald bladene, uten og snakket med avkommet:) Tenker med gru,hvis noen har kastet interiørbladene mine,hehe.
  ha en fin kveld

  SvarSlett
 9. Jøjemeg!! Eg er heilt imponert her eg sitter! Den vart utruleg flott!!!!:) Du er dyktig!:) Likte så godt hønsenettingen og den litt røffe målinga! :)))
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Skålene er ikke fra Ikea så du kan spare deg den turen. De er av merket Miljøgården.

  SvarSlett
 11. Sjenken ble superlekker!
  Du er flink til å svinge tryllestaven :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 12. Helt utrolig NYDELIG!!!Både skapet og skjenken fikk et totalt annet uttrykk,passet så bra inn i stuen din...Skikkelig stilig med hønsenettingen i dørene på skjenken,Så flink du er altså:)Ønsker deg en god ny uke.Klem Caroline

  SvarSlett
 13. spennende prosjekter du steller med
  det ble kjempefint. veldig fin gråfarge.
  Hilsen
  Åpent hus

  SvarSlett
 14. Og fremdeles syntes jeg skapet ditt er aldeles fantastisk flott!!!!! klemz

  SvarSlett
 15. Utrulig flott!!! Skulle mer en gjerne vist hvordan du gjorde dette ja ; )
  klem Tove

  SvarSlett
 16. Kjempefint skap. Kan tenke meg at det ligger mange arbeidstimer bak.

  SvarSlett

koselige kommentarer.