lørdag 26. februar 2011

Bokmerket bolledag

Alle barna er  hjemme, så her er det action. Så stort sett befinner jeg meg i avslapningsmodus mens ungdommene "regjerer" huset. Lydvolumet  med DUNK DUNK er det bare  å prøve  å overse.
Vi har  kost  oss  med en del baking. Banankake og peanutbutter chocolate chip cookies er både laget og fortært. I dag står boller  på planen. Rosinboller,sjokoladeboller og fastelavns boller. Kanskje blir de så fine at de kan bruket  i et tablå, men det er slett ikke derfor jeg  baker. ,-)

Bokmerker har  jeg  laget. Synes de ble riktig søte så jeg tenker å legge de  ut i blogshoppen. Jeg trenger alltid bokmerker, men har aldri, så jeg laget først til meg selv, men så ble de jo fine og da  må man jo dele litt. :)
Jeg har hatt mye  moro med printeren siden jeg fikk den. Det ble en Lexmark husker  ikke  nummeret  i farta nå, den var rimeligere  i drift  (kostnadsmessing med blekk) i forhold til den  Epson skriveren jeg egentlig ønsket meg. Kvaliteten på utskriftene er kjempefine. Ja bokmerkene er  jo eksempel på det. Laget de med doble ark for  å få de litt tykkere  og stødigere. Slik ser  baksiden ut.Pynten er festet med lim, knuter og  knapper på baksiden.Ingen tekniske løsninger kan sees.

Håper noen er interresert  i bokmerker. Det er  jo en superfin venninne eller verts gave. Kan jo også brukes som gavemerker i allefall  med baksiden nummer 2 på bildet. Si i fra  hvis dere tror dette  kan være  no.

Artig med printer. Jeg gikk litt amokk de første dagene. Hehehee.. har printet  ut  mye stæsj som jeg bruker i arbeidene  mine.
Just  nå jobber  jeg  på en par bildecollager som jeg skal ha selv. Er  litt for tomt på beggene  mine. Dessuten alt for hvitt.

Nå roper gjærbaksten på meg. Tuddeluuu!
Ha en glimrende Lørdag!

9 kommentarer:

 1. Superfine bokmerker Line Cathrin! Så flink du er :) Disse får du helt sikkert solgt,men det kommer vel litt ann på hva du har tenkt å ta for de?
  God helg til deg og dine :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Vakre bokmerker dette. Skulle så absolutt være salgbare om prisen er grei. Også så flotte skapet og skjenken din ble. DU er så flink. God lørdag til deg også. Klem Merethe

  SvarSlett
 3. Her har det også blitt laget sjokolade boller i dag.. Ble kjempe godt.. nam nam ;)

  Klem Anya

  SvarSlett
 4. Nydelige bokmerker!!! skal kjøpe et par deg litt senere:DDD Flink du er til å bake. Her i huset er det så lenge siden, at jeg vet ikke hvor jeg har ting og tang:DDDD Kanskje på tide snart:DDDDDD Orker ikke akkurat nå. For rydde i skapene, så jeg finner baketingene mine!! klemz

  SvarSlett
 5. Kjempefine.
  jeg har faktisk klart å bruke opp hele lønnen min i praha så det blir iallfall ikke noe kjøp denne mnd.
  Men fine var de.
  Man kan jo tilogmed bruke de som koffert tags, eller navnekort i bryllupp, osv.;)
  Ha en strålende helg.

  SvarSlett
 6. Kjempefine bokmerker... nydelige og så forseg gjorte..

  Nyt søndagen O=)

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Herlige!!
  Flinke deg,skjønner ikke at du rekker alt:)
  Baking, bokmerker og oppussing av fine ting, jeg bøyer meg i støvet:)

  God søndag til deg, kos deg masse!

  SvarSlett
 8. Heisann:)
  Slike nydelige bokmerker, virkelig lekre:) Lager bokmerker selv også, hyggelig å gi bort som venninnegave.
  Kjempeflott blogg du har, inspirerende og kreativ. Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre:)

  Ønsker deg en fin fin søndag ettermiddag:)
  Hilsen Marianne

  SvarSlett

koselige kommentarer.