onsdag 5. januar 2011

Trenger gode råd og innspill om blogshop

Veldig mange har spurt om jeg skal selge mine håndsydde roser, svaret er ja. Jeg har holdt på i hele dag og forberedt blogshopen som jeg skal lage.
Å velge riktig template er viktig om man skal holde det oversiktig både for seg selv og eventuelle kunder. Så var det å fikse riktig header. Der fant jeg ut at mine photo editing evner ikke holdt helt mål i forhold til hva jeg ønsker å gjøre, så var det noe å lære der og. Så må jeg selvsagt sy enda flere roser.
Jeg har nå fire ferdige. Litt stusselig åpning av en blogshop det. Så det må til mere der og.

Så funderer jeg på hva i all verden jeg skal kalle denne blogshopen. Har du noen ide?
Og til slutt lurer jeg på hva i all verden jeg kan ta for rosene. De varierer jo i størrelse. Matrial valg og kostnaden med det varierer jo også. Men en liten, medium og stor rose bør jo ha forskjellig pris.


Så summa sumarum så trenger jeg litt innspill og hjelp her. Hva vil være fengende  og lett catchy navn og  hva vil være greie priser?  Legger ved noen bilder, disse er alle store men den ene er betydelig mere arbeide på en de andre,å penbart hvilken vil jeg anta. Hva ville du gitt for slike roser?

 1.

2.


3.

4.


20 kommentarer:

  1. Så fine de er.. Flink med hendene du =) Ha en fin kveld.

    Anya

    SvarSlett
  2. Tja, jeg hadde med glede betalt 150 kr stk, og så fort du har butikken oppe å går, så skal jeg bestille en:DDDD Kanskje du bør bruke samme navn på nettbutikken, som bloggen? Altså Shabbylishious netshop, for eksempel Lykke til, og håper du finner ut av det:DDDDD Klemz

    SvarSlett
  3. Heisann. De rosene er jo bare nydelige. Jeg vil også kjøpe:0). Henger meg med hjertedamaen og mener du må bruke navnet på bloggen.
    Gleder meg:0)
    Stor klem Alfa

    SvarSlett
  4. Takk for koselig kommentar hos meg!
    Har aldri vært innom deg, jeg, men her er det jo kjempekoselig!
    De rosene du lager er skjønne!!!
    Jeg vet ikke hva du kan selge dem for, men jeg elsker dem, særlig den tredje.
    Lykke til med utvikling av blod-shop! Hvis du ikke skal selge annet enn roser, kan du kanskje kalle den "Rosenes rike" ?

    Klem Lenemora

    SvarSlett
  5. Åh de er jo så fiiine!!!
    Gøy med bloggshop!
    Vel.. hvis du regner ut materialer, og hvor lang tid du bruker på èn. Sånn ca hvor mye du tenker du ville fått betalt i timen, osv?

    Ikke underpris. LItt eksklusivt er bare bra. :-)

    SvarSlett
  6. Nydelige rosene dine,jeg kjøper også gjerne. Det er sikkert mye arbeid å lage dem? Hadde tatt for de minste 150,- og mere for de større.
    Lykke til med bloggshop,så gøy da.
    Hva med Chatrins shop??

    SvarSlett
  7. Henger meg på hjerterdama ang navn.
    Pris har jeg ikke peiling på.
    Lykke til
    Klem Synnøve

    SvarSlett
  8. Shabby Rose. Linecas handmade. Fra blondeposen... Nei guri, jeg ha'kke peiling! Navn og pris er fryktelig vanskelig, men vi får tygge litt på det. Satser du på roser eller er planen litt av hvert fremover...?
    Jeg er i hvert fall utrolig glad og takknemlig for at jeg snart har en slik rose i mitt hus! ;)))

    SvarSlett
  9. Takk for tilbakemeldingene. De tar jo tid å lage og de er jo ikke så billige å lage heller, så noe må jeg jo ha for dem.
    Er forsåvidt enig med å holde på blognavnet, det gir stabilitet og kontinuitet.
    Ja Violetta snart har du selv. ;-)
    Det dukker nok opp andre ting enn bare roser etterhvert, så noe med roser blir litt feil ja.

    SvarSlett
  10. Har desverre ingen tips til deg. Men utrolig vakre roser!! Og tusen takk for skjønn kommentar på bloggen min, betyr veldig mye! Lykke til med blogshop! Klem C

    SvarSlett
  11. Så morsomt!! ,))
    Rosene er jo bare helt herlige, så vakre!! ♥
    Jeg hadde nok også holdt meg til bloggnavnet ;)
    Takk for koselige ord hos meg!! ,)) Det var meget godt sagt hi hi♥
    Ja heldigvis leger vannkoppene med tiden og jeg håper tassmus er bedre i morgen!
    Nyt kvelden og ha en fantastisk flott uke videre ,)
    Masse lykke til meg shop`n♥
    Klem fra meg,
    Anki

    SvarSlett
  12. Foreslår også at du bruker bloggnavnet.Rosene er nydelige,men pris vet jeg ikke noe om,dessverre.1 og 3 er mine favoritter.Lykke til.Klem

    SvarSlett
  13. De er nydelige :-)
    Pris aner jeg ikke altså, vanskelig! Nettburikken kan ha samme navnet som bloggen syns jeg også :-) Men kanskje ha en litt mer leselig font? Sånn pen skrift er fin i overskrifter, men vanskelig å lese i tekster:-)
    klem fra saga.

    SvarSlett
  14. How I wish I could read this! The flower is so gorgeous. The prettiest I have seen..

    Thanks so much for stopping by my blog and for the sweet words. Yes, blue is a great color to paint with...

    I look forward to getting to know you...

    Take care,
    Lisa

    SvarSlett
  15. Hei, og takk for morsom kommentar hos meg:) Ser det liksom for meg når Walters mandler og marsipangriser spurter bortover ;))
    Spennende med blogshop da:) De rosene var veldig vakre. Men har ikke gode tips med hensyn til navn eller pris. Du skriver om at du ønsker å holde det oversiktlig for både deg selv og kunder...når jeg besøker bloggen din her så tenker jeg at den er litt vanskelig å navigere i på grunn av de store fontene du bruker, kanskje noe å tenke på mht bloggshoppen? Ha en fin kveld :)

    SvarSlett
  16. NYYYDELIGE roser!! Så flink du er!! Ser du har fått mange forslag, og jeg holder med dem som synes du skal velge noe med bloggnavnet i! :- Forresten, du lurte på hvordan man fikk premier fra bedrifter, og det vet jeg ikke, men det er sikkert bare å sende mail rundt å høre! Jeg har min egen bedrift, så jeg bruker bare premier derfra i mine give-aways! ;-) Ha en super kveld! Klem

    SvarSlett
  17. Utrolig fine disse rosene dine, og ta nå ikke underpris, dette er flott håndarbeide som tar tid. Blir spennende dette.Tusen takk for fine ord ang. teppet mitt. Og ha ei fin helg. Klem.

    SvarSlett
  18. Utfordring til deg på bloggen min,hvis du vil alså!
    Helt frivillig og bare morro!
    Ha en fin kveld
    Klem fra Sol

    SvarSlett
  19. Jøss for noen aldeles nydelige roser, fantastiske;-))) Kommer nok til å kjøpe jeg også. Syns Shabbylicious var et passende navn jeg også for netshopen;-)
    Klem Elin

    SvarSlett
  20. ååå, så nydelige de er!! vanskelig med prising men ca 150 - 200? vanskelig uten å vite hvor lang tid du bruker, men ser det går emd endel stoffer da ;)

    navn...aner ikke men digger navnet på bloggen her da; Shabbylisious ;) Klæmmm

    SvarSlett

koselige kommentarer.