fredag 12. november 2010

Latmanns Fredag

Dagen i dag føles  litt som på bildet under. Passe  lat  og avslappet. Og det er  lov, det er  jo Fredag. Igjen!
Jeg synes  ukene flyr fort for tiden. Skjønner  ikke  helt hvordan det er  mulig  men.Har  ikke  begynt  på julesjauen heller enda. Har ryddet  litt ekstra  i skuffer  og skap. Gud vite det trengtes.Det er  utrolig  hva som havner feil i skuffer  og skap i løpet av et år. Roteskuffa  på kjøkkenet er  et kapittel for seg selv. Men den må jeg  ha. Slike små dingser som er  kjekk å ha for hånder av alskens  mulig slag hører  til der. Men hvordan øredobber og  legobrikker har funnet veien din. Nei det  er det bare fåglorna som vet. =)


Planlegger å sy en ny julekalender. Fant igjen den gamle  i kjelleren full av  jordslag. Det  var  ikke  mye stas.
Jeg  må få fatt i vliselin og  masse mange  meter blondekant først.Opphenget til den gamle tok jeg selvsagt av. En fin liten trestang  med  knotter på sidene. Tenker  den nye blir sydd  i samme mål som den gamle.
Jakter  på gamle franske aviser for  øyeblikket også. Hva det skal brukes vil jeg  ikke si noe  om enda. Må spare  litt  på kruttet hehe.=)
Det er  neimen ikke  lenge  igjen til jul.Jeg bør vel om ikke annet bestemme meg  for  hva som skal bakes til jul.
Grunnen til at julekalenderen hadde  jordslag var at  vi fikk et  lass vann inn i kjelleren her. Dvs det rant  ned  på samme vegg som reolen med julepynt eksen sto.
Jeg  har enda  ikke tatt opp den esken.Sant  og si så gruer  jeg  meg  noe  innmari til det. Tenk om nesten alt er  ødelagt. =( Det setter  jeg  med  ned  og griner tror jeg. Håper kremmerhusene  jeg  lagde  i fjor  har holdt seg fordi de ble  jeg så for  nøyd  med.

Nå er det  pizza  på tapeten her. Fredag og hm ja jeg tror vi skal kose  oss  med en flask av verdens  beste julebrus. Om du er  i tvil hvilken det er så er det selvsagt Dahls. Hehe=))

Bilder  under er fra  min uendelig  lange ønske drømmeliste. Et glitrende passe dekadent stemningfylt lys til lesekosekroken.

Takk kjære følgere som vender tilbake til meg og gir  livstegn om at dere  leser.Jeg blir uendelig glad for det.

Ha en vidunderlig  helg fylt med akkurat det du vil den skal inneholde.

Klem Lineca!


6 kommentarer:

 1. For et herlig bilde! Den totale avslapping. :)

  SvarSlett
 2. Utrooolig skjønn pus!!! Ja fredag er deilig når man virkelig kan lene seg tilbake og slappe av. Her i huset har vi nettopp hatt et sjokoladekick og er kvalme alle mann. Hehe. Guuuri for ei dritlekker lampe!!

  SvarSlett
 3. Katter er jammen gode til å slappe av...nydelig bilde foresten!
  Kjenner igjen den meget avslappede posituren, det ligger et slikt vesen et sted her i huset også..ikke godt å vite hvor bestandig, for han finner stadig nye steder:))
  De er herlige!
  Lampa var kjempefin:)
  Ønsker deg ei flott helg,kos deg masse!

  SvarSlett
 4. Ja Timini kan å kose seg. I mitt neste liv skal jeg være katt kanskje?=))
  Lampen er alldeles nydelig. Men å finne en slik en. Det er franske og amrikanske loppemarkeder man skulle hatt rundt hvert et hjørne her. Sukk.

  SvarSlett
 5. Fredager er den beste dagen i uka.
  Her er det avslapping og kos. Har spist taco i kveld.

  Sjablongen med bokstaver har jeg kjøpt på stoff og stil på tiller.Sammen med maling beregnet for stoff.
  Ha ei fin helg:)
  Klem

  SvarSlett

koselige kommentarer.