fredag 5. november 2010

November

Det er fryktelig  lenge siden jeg skrev sist. Sist sett  i meget stresset tilstand tror jeg. I etterkant av stresset har formen min vært temmelig laber, så derfor har det vært bom stille. Orken med  å fikse hus  har også vært så  om så. November har det blitt. Mørkt og kaldt ute. Det er tid for interiør drømming så absolutt. Det er tid for ullsokker og varme pledd og det er tid for å svinge  malepenselen igjen. I alle fall hvis  jeg skal bli ferdig til jul. Det er tid for  å finne frem oppskrifts  heftene. Hva godt skal en lage  i år tro? Jeg  liker tradisjoner  med  også noe nytt og spennende  i blandt.
Jeg har  lekt  meg litt  på Polyvore nå på morgen kvisten. Satt sammen ting som jeg mener reflekterer meg  og min stil. Det er skikkelig morsomt  å sette sammen slike bilder. Kanskje du tar utfordringen om å lage en slik om deg selv du og? På en kjølig  kald November morgen med en kopp duftende nybrygget  kaffe.
Det er en god start  på dagen det.
Takk for at du stikker innom, håper du får en vindundelig dag.

Klem Lineca.

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake til bloggverdenen :) Av og til kan man nok dumpe borti ting som gjør at man hopper av en stund eller trenger mer tid på å få lagt ut noe men man kommer da sterkt tilbake :) *Jeg lever i den troen i hvertfall* :) Har aldri laget slike sammensatte bilder som over. Hva slags program bruker du til det?

  Ha en fin søndag!

  PS: Jeg får ikke lagt inn kommentarer her på vanlig vis (jeg bruker å velge å legge inn navn og link til hjemmeside/blogg men det går ikke hos deg...)

  Mvh Solvei http://web.me.com/solveiskogas/solveiskogas/Blogg/Blogg.html

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så flott sammensatt bilde du har laget:)
  Nostalgisk og vakkert, så flink du er:)
  Stress er ikke bra, skjønner godt formen blir noe laber av det.
  Du må huske å ta pauser og kose deg innimellom, og må du skynde deg så gjør det litt sakte;)
  Klem til deg!

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk damer. Jeg skal finne lenke til Polyvore. http://www.polyvore.com/cgi/home?id=2002182

  Dessverre Alva så måtte jeg stresse for å rekke sånn var det bare. Men da er det jo flott at man kan vake litt i vannflata en stund etterpå før man legger på svøm igjen ikke sant.

  SvarSlett
 4. Hei og velkommen til bake i bloggliandia.
  Har savnet deg shø:))

  Klem

  SvarSlett

koselige kommentarer.