mandag 21. juni 2010

Smykke for en dronning?

Tenk det er sommer. Hvor ble våren av?? Jeg  henger  ikke  med  i svingene  her. Iskald vår ble til levelig vår  i to uker og vips så ble det sommer. Ikke rart man detter av  lasset. Jeg holder  jo på å anlegge en hage  her og  det medfører mange  forsinkelser i mye. Også pottene mine. Så når jeg skulle til med  mine så gikk det  opp for  meg at så å si alle andre sikkert  har allerede  sine  klare for flere  uker siden. Så jeg tenker  jeg sparer det potte "kurset" til neste  år og får postet det før 17 mai. ;-)

Det  har vært mye drittvær i her i trøndelag  i år. Så mye tid  har gått  med  på dilling og dalling  inne.
Forleden mens det regnet badekar. Nei det var ikke  med løveføtter, hadde det enda vært så vel!!; så fant  jeg fram et  arvesmykke fra  min Oldemor. Det har  jeg  hatt  i mange år og brukes når finstasen skal på. I følge  mormor så er  ikke dette  perler, men nå har dette smykket  hengt  med  meg i nesten 20 år  og er stadig like fint, så jeg  lurer nå litt jeg da. At  jeg simpelthen elsker dette smykket er vel lett å forstå. Romantiske  perler og bling bling. Sukk! Passende for disse bryllups tider ikke sant.


Nå har det fått selskap av  litt annet stæsj her da, en vakker rose se  på den nye  headeren min, og naturens egne små kunstverk,
lerkekongler. Det er  langt fra Stockholm og hit  men litt av den romantiske glamouren kan man vel ane.


Litt Hardanger broderi må også til.


Det er tre rader perler og denne nydelige låsen. Noen gang henger jeg smykket bak fram for låsen i seg selv er  jo et eget smykke.
Dette er arv  jeg er svært glad  i. Det var en gang da damene var pyntet  i de vakreste kjoler. Sukk ja en kunne  ønske i blandt. Men jeg er  nå utrolig  glad for å slippe  korsettene som fulgte med. ;-)
Her er en liten  regnvåt dame  i sin fineste skud. Hun er så heldig  at hun har på one piece  hele året med ser ut som hun er kledd for ball hele tiden. Tenke seg til om en kunne vært så heldig.


Nå må jeg ut til hagen. Den roper etter vroomen min. Så mye  å gjøre. Jeg skulle  ønske døgnet hadde 48 timer og at vroomen min alltid  var  i gir. Nå ja  kaffe duger det  og. Jeg  ligner  lite  på en dronning når  jeg er  ute  i hagen. Men det gjør  ingeting for hagen får meg til å føle  meg som en dronning. Dronning  i eget rike.

Tudelu!!

1 kommentar:

 1. Nydelig header må jeg si!
  Skjønner godt at du er glad i det smykket:))
  Og den flotte damen i one piece er jo bare så vakker!
  Så da er dere vel to dronninger i hagen da:))
  Kos deg masse i hagen!

  SvarSlett

koselige kommentarer.