mandag 21. juni 2010

Et hage tablå

Det  har  lignet  litt  på sommer  i dag. Så i dag  har jeg etter mye haging belønnet meg selv  med  litt stæsjing.
Jeg  har såvidt nevnt drivhuset  mitt før. Her er det altså. I alle fall litt av det. Det er enda  ikke ferdig. Men i løpet av sommeren blir det nok det tenker  jeg.

Et gammelt rustent bord som gemalen kom drassende  hjem med har fått  litt pynt, dill og dall. Og  jadda  mannen fikk masse skryt.Trust  me! Det blir vel så jeg diller og daller med dette hele tiden tenker jeg.
Vinballonger og gammelt hage redskap står nå pent oppmarsjert foran huset. Det skal bli mere, har blandt annet en par skikkelig gamle søppelkasser  i sink store sådanne som skal stå på hver side av inngangsdøren.
Så er det vel på tide  å legge  på blondeduken og tenne  lysene der inne  også snart. Kommer bilder av det også etterhvert.
Et arvet fuglebur, Litt  mose, en terrakottakrukke, Litt sedum, litt rust og voila! Tenker  jeg blir å dille å dalle  med dette utover sommeren ja. Fniiis=))
Det blir interiør bilder fra divhuset snart. Som dere kanskje aner på det første bildet så er det  jo slettes  ikke tomt for kos der. Lysekronen er  på plass, pellisene også.

Jeg  har  holdt på ute i hagen siden i morges så nå tenker jeg at skal hente meg et glass rødvin jeg.
fordi jeg fortjener det. ,-)

Tudelu!!

9 kommentarer:

 1. Ååå, et herlig syn! :)
  Heldige du som fikk deg et skikkelig rustent bord å ha potter og stæsj på. Her kaller Gubben det mest av slikt gammelt skrammel og det blir ikke til at han kjører slikt hjem til meg, men jeg har klart å redde en gammel uthusdør fra et St.Hansbål og det har jeg tenkt å lage bord av ;)
  Gamle hageredskaper er prikken over den berømte i'en og utenfor drivhuset ditt passet det skikkelig godt med denslags. Likte også veldig godt den kassen med skrått lokk, er slikt å få fatt i eller er det en gammel sak?

  SvarSlett
 2. Kjære vene, så herlig drivhus!!
  Toppers bord ( må si gemalen har god smak:) ) og flott stæsjing
  Gleder meg til å se huset fra innsiden.
  Regn i dag å her, blir nok ingen sårt tiltrengt pleklipping i dag heller...
  Men da tar man bare tak i plan B hihi:) Mye på den lista:)
  Ha en toppers dag!

  SvarSlett
 3. Røsslyng sinkboksen med skrått tak fikk jeg fatt i på containergirl.Det er en hjemmelaget sak.Så den blir det vel verre med.
  Gemalen syntes nok slikt var gammelt skrammel først han og. Men han har sett hva jeg får til ut av slikt, og penger er vi ikke rike på så da tar han gladelig med slikt hjem til meg.
  Tusen takk Alva. Ja det blir å få se, men jeg må få shina opp skikkelig der inne og få inn flere prydplanter + noe snekring først.
  Plan B ja hehe.Her rakk gemalen å klippe plena i går så den er strøken.

  SvarSlett
 4. Kjempefint Line:-)) Ka me en fuggel i buret???? hehe

  SvarSlett
 5. kjempestilig tablå, du har det i deg ;)

  glemte si i andre bloggen din at du er utrolig god på å skrive!

  SvarSlett
 6. For et søtt og sjarmerende drivhus.Bordet passet perfekt utenfor og virkelig nydelig pyntet på bordet og utenfor.Jeg kan forsikre deg om at så fint er det ikke i vår hage.Klem

  SvarSlett
 7. Så kjemefint det ble. Synes slike drivhus er så mye mer fasinerende enn slik som jeg har med aluminium og plast. Men en får gjøre det beste ut av det en har, og det ser jeg at du klarer fint.

  SvarSlett
 8. Trude nei fuglen har fløyet.
  Gunda det var hyggelig å høre du synes.Jeg liker å skrive. Morsomt.
  Crinoline hjertlig takk.
  Jorunn ja aliminium er uten sjel, mangler noe der. Men slike hus kan ikke kjøpes de må snekres og boes inn og slites ned til atmosfæren finner det for godt å krype frem.det tar tid. Men man kan få det veldig hyggelig i et kjøpt et også.

  SvarSlett
 9. Hei på deg.

  Så koselig blogg du har. Takk for gode ord inne hos meg. Kjempekos du ville være med på min give away også. ;o)

  Ha en super helg.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett

koselige kommentarer.