fredag 25. juni 2010

C'est la vie

Dagen i dag  har regnet bort  igjen. C'est la vie. Men i dag  var det forsåvidt greit. Det er faktisk grenser for hvor mye vroom denne kroppen klarer der ute  i hagen før den protesterer. Hode og kropp er  liksom ikke helt synkronisert nei. Dagen i dag har gått med på litt ryddings i huset. Det å være hagegal betyr nemlig også at  man ikke er helt ajour med  husmorgenene bestandig. Så det var i grunn på tide med en shinings.
Så kom gemalen hjem med store tunge pakker. Hvilket sto Dell på. Jupp ny pc. Den forrige virker stadig vekk men når vi i lengre perioder har tre tenåringer her og jeg driver i tillegg med ting på pcen min som krever god grafikk holdt det ikke med den ene med elendig grafikk kort.  Hva  mere jeg ikke viste var at det var med skjerm. En skjerm på 27 tommer. Hahaha=))) Snakk om at verden ble ny da. Nå har jeg vært innom både her og der.Funnet igjen hovedsidene mine. En tur innom flickr albumet  mitt ble som en ny verden omtrent. Endatil så har jeg ikke fått den fullstendige Hden på skjermen til å virke enda.
Resten av dagen går med på pakking. Jeg skal til paradiset som nesten hele blogglandia kjenner i morgen nemlig. Nina og  jeg  har  kjent hverandre siden vi var 17 år.Jeg vil helst  ikke tenke på hvor mange  år det faktisk blir. Får  leve  i nuet hehe.C'est la vie .=)
En tur  ut med spaden må det bli. Damen vil sikkert ha litt lekkert påfyll til hagen sin.
I og  med at  hagen har vært  mest i fokus  her  i de siste to måneden  må jeg få gjort bittelitt inne også snart. Jeg skal få opp litt mere på veggene. Helt enkelt med  hva en skal ha  på veggene med shabby stil er det  ikke. Men nå tar jeg  fine bilder selv. Det er lov med  litt selvskryt i blandt  ikke sant. Så jeg skal få blåst opp et av favoritt bildene mine. Ja det vil vel bli ca 35 tommer stort det da. =)
Rosen som er avbildet heter Venusta  pendula og er en av de vakreste roser jeg vet om. Skikkelig rambler, det vil si en klatre rose som gjerne blir en seks syv  meter høy minst! Blomstrer en gang  i sesongen men da  med tusenvis av blomster. En fantastisk rose  å ha i en shabby chic  hage eller  ved sitteplassen. Og bildet skulle vel passe  utmerket inn på stua  mi.

Så fant jeg ut i går at Simon  har en kjempeflott giveaway på gang. Jeg vinner aldri noe men det skader jo ikke å prøve. Stikk innom Simone. Hun har en kjempe flott blogg. http://simonescountryhome.blogspot.com/
Nå skal jeg  utforske min nye pc litt  mere og så hører  jeg forhåpentligvis snart i fra frøkna  i paradiset om det er  noen spesifikke ønskeplanter som skal være med  i kofferten.
Note to self: Husk å pakke en flaske vin i kofferten også.

Og gjett  om jeg gleder meg da!=)

Tudelu!!

3 kommentarer:

 1. hei og hopp, regner med dere koser dere fælt der nede nå!!

  kunne tenkt emg besøkt Nina med det vakre huset og hagen jeg og !

  her titta plutselig sola frem idag emn noen varme det er det ikke, regner emd dere har det samme været ;)

  klem fra lia

  SvarSlett
 2. Ja det var storkos Gunda. Kom hjem i kveld til sol og varme om enn noe bløtlagt. Vakkert er huset og hjerterom er det og.

  SvarSlett
 3. Hei på deg, og takk for koselig sommervisitt hos meg :o)

  Gratulerer med ny pc - hørtes ut til å være "himmelrik". Jeg vil også ha..;o)

  Koser meg hjemme i Nordfjord på ferie. Dagene raser så alt for fort avsted, fylt med oppussingsprosjekt i huset etter besta og besten, skattejakt i gardfjøs og i løe og litt slaraffenliv innimellom... ;o) Nyter dagene til fulle :-D

  Ønsker deg herlige sommerdager videre!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett

koselige kommentarer.