mandag 22. mars 2010

Vi trenger litt hjelp

Heisann alle sammen. Jeg  har vært  i Bergen i noen dager  og derfor  har det vært stille  her inne.
Det er nå omsider vår. Den har vi venta  lenge  på i år. Men det blir da sommer  og sol i år også.
Vi har  mistet to katter til trafikken her siden vi flyttet  hit for  litt  over et  år siden, og vil ikke  miste flere. Den tredje  har  mistet et ben, karen på bildet  under  her. Når telen har forsvunnet skal vi bygge katteluftegård her ute.  Kattene vil da  kunne gå rett  ut  i luftegården via en katteluke. For at kattene  ikke skal kunne spankulere rett ut så må vi sette opp lettdører foran både inngangsdøren og verandadøren.Vanligvis bygges jo slike  med  myggnetting. Men det har  ikke  jeg så veldig  lyst til gitt. Det er jo utrolig stygt. Men så har  jeg da fått en lur  ide.  Matrialet som skal brukes  i stedet for  myggnettingen må være vaskbart.Det blir jo fort litt flekker på dører. Så nå jakter  jeg på noe så utrolig som blondegardiner fra 70 tallet.  De er laget  i nylonstoff og er vaskbare. Stoffet kan jo ikke taes  ut av rammen så det  må kunne vaskes  med en fille på stedet. Jeg  leter etter  hvite. Det vil gå fint  i lag  med resten av  huset. Det viser seg at dette  ikke er så veldig  lett å oppdrive. Det må være  hele  lengder, slik at det dekker  hele døren. Jeg har enda  ikke funnet  noen og  jeg trenger to lengder. Er det noen som har  noe gjenglemt på loftet fra glemte tider og  ikke  har bruk for dem?
Jeg er  en smule desperat. Jeg vil jo gjerne  ha  muligheten til å la dørene stå åpne  på sommeren og få luftet skikkelig, men kattene  mine vil jeg slett ikke  miste.
Kan du hjelpe oss ?
Hilsen Timini
IMG_1133
og .com
IMG_3438


12 kommentarer:

 1. Heisann....kanskje muligheten er på loppemarkeder? Der kan man finne mye rart og på de som er rundt omkring her er det masse gamle gardiner og tekstiler også. Kan ha øynene åpne jeg. Merethe

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg kan ikke hjelpe deg,desverre.
  Håper noen kan hjelpe deg, for det hørtes ut som en god ide.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Uff da så leit å høre!! Alltid så tris å miste sine kjære små! Jeg kan ikke hjelpe deg jeg heller, men lykke til uansett :) Kan jo være at de har på Fretex (om det finnes i nærheten da)
  Ønsker deg en flott uke! (nydelige pusekatter:)
  Klem Anki

  SvarSlett
 4. Så trist å miste katter, de du har her var jo helt nydelige. :) Håper du får laget en fin luftegård. Likte så godt interiørbildene dine, mange gode tips å finne. Vil du besøke min blogg finner du meg på Husfruas Memoarer. :)

  SvarSlett
 5. Boka er ei fotobok som jeg har ordnet på Nfoto. Jeg har selv lagt inn bilder og tekst. Bildene lastet jeg inn fra pc-en. Enkelt og greit. :)

  SvarSlett
 6. Uff ja, det er trist når man mister små kattepuser på denne måten. Snille du da, som lager egen luftegård til dem :o) Kan dessverre ikke hjelpe deg med noe tips - lykke til, og kos deg med pusene!

  Fortsatt god uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Hei:-)

  Er det ikke bare å bruke myggnetting og male/spraye på nettingen med sjablonger med et motiv du synes er fint? Hvis du ikke finner tak i blondgardiner?

  Artig om du legger ut resultatet her -uansett hva du gjør.

  Lykke til!:-)

  SvarSlett
 8. Det var et godt tips. takk. Jadda det kommer nok inn her når det er ferdig=)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for så hyggelig hilsen på bloggen min og så ble jeg kjempeglad for at endelig noen visste navnet på klematisen ved inngangspartiet vårt. Supert!
  Må få ønske deg all lykke med prosjekt katteluftegård!
  Klem Trine

  SvarSlett
 10. Uff, stakkars kattene dine! Fikk vondt av den vakre lille skapningen som har mistet et ben...Håper du får tak i det du leter etter, jeg har desverre ingenting og bidra med.

  SvarSlett
 11. Heisan

  Synd å høre om kattene du har mistet. Har selv 2 katter som jeg er redd skal gå på veien, for den ene har nemlig vært borti en bil allerede, og det ble en dyr fornøyelse på dyrehospitalet, men hva gjør en ikke for disse yndige vesenene. Nydelige katter du har forresten.

  Kan du kanskje se om du finner en type voksduk som du kan sette opp på døren. Det finnes jo så mange typer av disse også, og de er jo vaskbare.

  SvarSlett
 12. Hei
  Håper alt er bra med dere.
  Ønsker dere en kjempefin 17 mai.

  Klem Synnøve

  SvarSlett

koselige kommentarer.