onsdag 10. mars 2010

Alternativ medisin?

Det kan sikkert være så mangt.
De siste fire dagene har jeg tilbragt mest tid i senga og på sofaen. tett nese, sår hals, hoste poste  og feber har gjort  med til en lettlurt kvinne.
Man lar seg jo så gjerne lures lett  på alle disse flotte nett butikkene. Men det er en plass som har  meg  kapslet  inn i sin fortryllende sjarme. Containergirl. Hver gang  jeg går  inn på bloggen er det  litt det å holde  pusten på forhånd som gjelder. Hva  har dukket  opp der i dag? Kan det hende det er der når jeg kommer  dit, eller  har det forsvunnet for lengst.
Halve sjarmen med plassen er at det  ikke er masseproduserte ting. Nå ja  noen ting  var  jo det en gang  i sin tid. Men det er ikke dangens nye varer. dette er varer  jeg  kan tilføre  mere av meg i. En malepensel her og et knott der, Litt tekstil der og en kvett lim der. Og vips and voila så har jeg en ting som bare er  miiiiin.
Så i da.Febersjuk og temmelig råtten i humøret gikk jeg inn på bloggen. Etter fire dager febersjuke og alt det andre jeg ramset opp trenger man å finne  oppmuntring. Og hva skuer så mine øyne. Hallelujah de har to ting jeg har  lett etter, leeenge. Gemalen mente at shopping var vel noe jeg ikke burde dra på nå. Jeg tenkte at det var en oppmuntring, og jeg kom meg ut av huset med nød og neppe på ren viljestyrke
Når man har barn må man av og til innse at ikke alt er vits i å mase om, det slettes ikke verdt maset og de sure minene som følger med.Min pode er intet  unntak. Hva er det som er så vanskelig med å henge opp jakka, når man kommer hjem fra skolen??? Skulle tro at en kleshenger er hans verste finede. Så jakka havner halveis  nedi en av  kurvene og andre  halvparten slenger ned  i gulvet.
Så min tanke var en hylle  med  knagger. Men jeg  vil ikke bruke  pengene  mine  på å kjøpe hyller, for det finnes det  jo mange av der ute til en kunstig høy pris, så da er gjenbruks funn min greie. Hyllen jeg fant har ikke bare en rekke  med  knagger, men to. Tenk så smart.da er det plass til podens jakke og ekstra plass til nipset mitt.Så nå skal hylla males og dulles med. gleder meg til å henge den opp fordi vi har så fine vegger i garderoberommet også. Smalt panel i en alldeles herlig gråfarge.
IMG_3657
Siden vi flyttet hit for litt over et år siden har jeg vært nattbordlampelaus. haha for et ord. =)
Så lesing  på senga for min del har vært begrenset.
Jeg  har  kikket etter lamper  med  hengende  perler på, uten å finne  noen. Så har  jeg  kikket på bånd  med  hengende perler, de  koster flesk! Så da er ikke det aktuelt  heller. Men så viste daGunda frem en lampe som passet perfekt.
En god vask,og så male messingen så blir lampen god som gull.=)
IMG_3653
IMG_3656
IMG_3654
Og om det skulle være  noen tvil om det. En tur til Gunda og Containergirl er medisin for både kropp og sjel for på en eller annen fortryllende mystisk måte føler jeg meg atskillig  bedre =)
Til slutt  fra spiseplassen vår  i gamlehagen. Slik skal det atter bli igjen. Og enda finere. Ideene surrer bra rundt i hodet på meg nå som våren endelig har kommet.=) Disse bildene er klikkbare.
Tudelu!


10 kommentarer:

 1. Hun har mye fint. har aldri vært der bare sett på bloggen hennes.
  Fine nattbordlamper.

  God bedring
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg,og takk for koselig besøk!
  Uff da, så leit at du ikke er pigg. Men, litt shopping gjør jo alltid godt, og funnene dine hos Gunda og Containergirl, var jo sååå flotte. Glede meg til å se de når du har fått malt og dulla litt med de :o)

  God bedring og god uke videre til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Containergirl`s alternartive medisin skulle æ gjerne ha benytta mæ av. Kjempe fine funn du har gjordt dæ der.
  Håper formen fortsetter opppover nå da...god bedring!

  SvarSlett
 4. Er så enig:) Containergirl´s butikk er utrolig spennende. Er så altfor sjelden der, men det er en skikkelig gottebutikk!

  God bedring:)

  SvarSlett
 5. Hihi, så søt du er; alternativ medisin ;)))

  Takk nå ble jeg glad, skal ikek så mye til sjø! Og at den hylla var der enda da du kom er et lite under etter all trafikken der ende de siste dagene ;)

  God bedringsklem

  SvarSlett
 6. Hylla ventet på meg den sjø ;-)
  Litt skryt er på sin plass synes jeg =)
  Tusen takk for de gode orda. Jeg er litt friskere nå.Feberen har sluppet taket.

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig hilsen!! Oj, oj, så mye fint du har funnet! Lekker lampe!

  Masse god bedring til deg!!!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 8. Ååå, så så flott hylle du har funnet!!
  Kjenner igjen det der med jakker som blir slengt på gulvet...det til tross for at vi har knagger til å henge på...sukk!! Jakken blir med helt inn i stua før den havner på gulvet..hva skal man si?
  Nydelig nattbordlampe!
  God fredag,og klem til til deg!

  SvarSlett
 9. Hei igjen...
  Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding på puta mi!

  Angående sjablongene har jeg kjøpt min i utlandet, men vet at Panduro har noen liknende (dessverre ikke så store bokstaver), ellers så har jeg hørt at Stoff og stil har, men dette har jeg ikke sjekket. Malingen jeg har brukt er stoffmaling fra Panuro - de har ulik e farger. Penslene har jeg kjøpt hos Søstrene Grene, og jeg bruker en tynn til "pirket" og en litt tykkere til utfylling....

  Ønsker deg en strålende flott helg - koos deg masse!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Tusen takk for fine kommentara å svar på spørsmål=))

  SvarSlett

koselige kommentarer.