fredag 6. november 2009

Endeli freddan!

Tenk det er endelig helg  igjen. Denne uken har gått så fort. Merkelig det der, noen uker har syvmilsstøvler  på andre  subber avgårde  i bestefarstøfler.
I dag  har  jeg  gjort noe helt genialt. Jeg har handlet  julegaver  uten å være  i en butikk, hverken på nettet eller på gata. Gemalen lurte jo på hvordan i hulaste det gikk ann. Kjekt å ha venninde med egen butikk ikke sant. ;-) Webcam shopping er genialt !
Litt føre var i år med gavene og allerede nå under ett døgn siden jeg  startet  med  julehandleen har  jeg jammen meg begynt  få oversikt og kontroll over  hele showet.  Herlig! Ikke  helt vanlig for meg. Jeg er ikke akkurat som et  mannfolk når det gjelder å være sent  ute med gavene, men av og til enkelte år  har  jeg nesten lurt  på om jeg har for mye testosteron. Jeg har vel kanskje bevist for meg selv at  jeg er en ekte kvinne nå.
Helgavasken er  i gang, men akk så kjdelig. Det hjelper å være fly forbanna leste jeg før  i dag når  man skal vaske  hus, men jeg må si at det eledige humøret  kommer av seg selv  når jeg bare ser vaskekosten av og til.
Livet skal ikke vaskes vekk. Man skal vaske akkurat så mye at  man ikke  rekker  å fly i flint og at man slipper  å tygge hybelkaniner. Hybelkaniner kan være bevis på at noen har gjort noe mere morsomt. :)

Nå har  jeg fått rota til en teller her inne også. Jaggu på tide etter et  halvt år med skriving. Lurer  på hvor mange som har vært innom jeg. jeg har ingen anelse.  Jeg er  i alle fall kjempe glad for besøk og  kommentarer  her inne =)
Her er  min siste  pådragelse, en søt  liten madonna.
Ha en flott Fredagskveld alle sammen.
Tudelu!

IMG_3274


5 kommentarer:

 1. God helg, kjempe fint skrevet, lo for meg selv. Kos deg.
  Kristin

  SvarSlett
 2. Du er jammen festlig,fikke meg en god latter av innlegget ditt.Sofaen du har pusset opp ble lekker,men hvor har det blitt av den fine skriften du har på bloggen? god helg

  SvarSlett
 3. Okey skriften kommer tilbake.
  Tusen takk. =>))

  SvarSlett
 4. Ok, fin madonna, men den kunne for øvrig ha vært med på web-cam- shoppingen...
  ;)
  Får inn en til om en stund da! (en litt mindre med ett barn på armen)

  Si fra når du vil at jeg skal sende varene da!

  SvarSlett
 5. Gorgeous blog & the photos are fabulous! thanks for visiting the other day! :) chris

  SvarSlett

koselige kommentarer.