mandag 14. september 2009

Virketrang
Dagen i dag begynte rolig  med kaffen foran pc’n. Inntil jeg fant en blog jeg falt helt pladask for. Jeg ble sittende  å lese en skikkelig oppsummering  over oppussingen av et  helt hus fra stygt,  slitent og dårlig smak til et flott  hus med sjarme  og unikt utrykk. Cottage8 heter bloggen. 8 tallet fordi det var det åttende  huset de bød på. Jeg ble sittende vel og  lenge  inntill øya begynte  å gå i kryss kaffen var blitt lunken og død. En boblende  virketrang begynte. Dermed  var jeg i gang. Klokka halv ni i morges begynte  jeg  å flytte møbler og herje som verst  på finstua. Siden vi flyttet  hit har  jeg samlet opp ymse, jeg  har  laget bilder, handlet på bruktbutikker, trukket  opp møbler, malt  i det  hele tatt tatt  i bruk enhver regndag.

Mye gjenstår stadig men her er en liten sneekpeak.

Vitrineskapet sto her når vi flyttet  inn, kan ikke si jeg ble så veldig  lei meg for det nei. ;-)

Selvsagt gikk jeg tom for  maling før  jeg var ferdig  med det. Men jeg er kommet godt over  halveis hvertfall. Stolene er arv etter svigemor. Bordet er funnet  hos Gunda og resten er ymse fra  her  og der.  Veggene malte vi hurtig når vi flyttet  inn. Taket er såkalt hengende tak og er sprukket  så det skal skiftes, men enn så lenge må jeg  bare finne  meg  i ymse estetiske mangler her og der. Det er mye som står på agendaen over oppussing  her  i huset.

IMG_3178

 

Jeg dro frem sofaen fra oldemor litt. Så jeg fikk plass til et  konsoll bord bak. Kongebildet er fra Gunda ( containergirl), rammen med  hjertet er arv etter svigermor. ( Hjertet er selvlaget og  jeg er  egentlig  litt fornøyd  med det altså=) ) de små bildene lagde jeg  i sommer engang og så er det  ymse  stæsj igjen.

IMG_3179

Så har folk etterlyst  hvordan det går med  pusen  min Timini som ble operert og mistet et  ben. Han brukte  op et liv, men har sine åtte  liv  igjen i fullt  mon. Han hadde store sår på baklabbene  også så nå er han inne  på tredje  uka. Han ligger  og drar seg for det meste men han har flere ganger daglig en raptus  med  å være totalt spinnvill og leken. enden på visa  er at selv  om han er hompetitten haltepink enda. tar  jo litt tid før hjernen fungerer  helt  med det  å bare  ha tre ben, så er  han i full vigør igjen. Han har blitt noe så innmari kosete, og det er  vi jo skikkelig glade for. =))

Må si han kler sofaen, pleddene og putene mine ganske så godt.=))

IMG_3185

 

IMG_3192

IMG_3196

 

Middags tid,  så stemme, så skal vi i vei og ta stingene hans. Vi tastes.

Tudelu!6 kommentarer:

 1. Hei på deg.For en energi du har. Stuen er nydelig.Stakkars pusen,dette var leit.Har vært innom bloggen du henviser til.Ja,her var det bare å drømme seg bort...

  SvarSlett
 2. Hei Jeg hadde mistet bloggen din så jeg måtte spørre Nina om bloggen din.

  Har savnet bloggen din shø:))
  Så nydelig stue du har.
  Stakkars katta di,men den ser bra søt ut.
  Klem

  SvarSlett
 3. Thank you for writing about our little house make-over, Cottage8. I used a translator to read your blog and have enjoyed it so much.

  oxox
  Jennifer

  SvarSlett
 4. Kan ikke skjønne at du rekker alt!
  Så nydelig du har gjort det:)
  Her går dagene så fort,synes ikke jeg rekker noe..sukk!
  Så flott hjertebilde du har laget:)
  Du får ønske pusen god bedring,håper det går bra med han..nydelig katt!

  SvarSlett
 5. Stua di og skapet så jo bare lekkert ut! Og katta var herligheten sjøl, godt hun har det bra;)
  Ha ei flott uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Du skulle bare vist hvor distre jeg er. Jeg greier og glemme og miste det meste:) Så og miste en blogg er veldig lett for meg:))

  Tusen takk for tips. Men jeg har kjørt bort torva og fyllt på med 22sekker med jord i bedet. Har plantet litt,men skal plante resten til våren. Gleder meg som en unge til jeg skal til og plante.
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett

koselige kommentarer.