tirsdag 15. september 2009

Gamle og nye minnerTok ganske  mange bilder av gårdagens vrooming  på stua  men Pusen måtte få være  med  i innlegget  han også så her  kommer det noen flere bilder. Omsider føler  jeg at  det er  på riktig vei.
Hodet surrer fortere enn svint for tiden. Hvordan vi skal utvide bade,t  hvordan kjøkkenet skal inrede,s hvordan ditt og  hvordan datt. Det blir mange runder sikling på nettet, så mye  flott  inspirasjon der ute. Hadde man bare  hatt  lomma full av annet  enn havregryn så hadde det blitt enda  mere fart  i svingene  her.
Kommonden jeg skravla om tidligere. Først var den syrebeiset, det var når gemalen flyttet  inn. Så ble den svart og blank med metallknotter da sto den på podens soverom. Så så jeg  omsider at jøss den er jo faktisk vakker så da ble den malt hvit i en himla fart. Men den ble stående på vent til å bli gjort skikkelig ferdig  helt til i sommer. Skal nok pusse  enda  litt mere på den tror jeg. Nå rommer den regninger, mobilladere og ymse andre  ladere, tegnesaker/skrivesaker  og  de hvite dukene mine. Praktisk å ha  alt slikt tilgjengelig. Må innrømme at dukskuffene blir åpnet atskillig  oftere enn de andre. Fnis!
Bildet er arv etter svigermor.
Lampen er en oppuset 90 talls  lampe. Foten var  i gule  og blå striper, YaK! Den ble  malt  hvit, ny skjerm fra Ikea og et hjemmelaget pyntehjerte  på så vips ble det en helt ny lampe.
Klokken er arv etter  min tipp oldemor. Virker  dessverre  ikke men den står høyt  i kurs hos  meg  åkke som.
Bildene er fødselsrapporten mamma  fikk når jeg ble født samt et  lite et  jeg  har satt sammen, glasskrukken et funn fra Containergirl, likeså fruktknivene. Den nederste boken er  meg  meget  kjær  den fikk jeg av morfar for  lenge siden. Duken er  heklet av en av  mine  oldemødre.
IMG_3191

Kan ikke være foruten en hel masse stæsj!
Lykten er ferieminne fra Dk fra 2006. Notene fra Wallas verden. Kisten er en lang oppussings historie noe gemalen fant på jobben. Den var mildt sagt grusomt.
IMG_3181
Pyntefatet  er loppisfunn. Askebegret i glass arv etter svigermor, notekremmerhuset selvlaget av noteark fra Wallas verden, den hvite skålen med  møsnter funn fra Containergirl, var  opprinnelig i  messing men jeg malte den.
IMG_3180
Hjertet  har  hunget  i drivhuset  mitt  i sommer. Ble  laget  på fem sekunder av til overs bliven hønsenetting. Rålett. Det vises  liksom ikke  på bildet  hvor elegant det er, synd. Men jeg liker det godt, passer til stilen min. Blir  jeg lei det  kan jeg  henge  noe annet  inne  i rammen i stedet.
IMG_3190
Middagstid  igjen. Poden har avtalt  med  kompis  å spille  lan hjemme  hos  kompisen. “Tar med  meg  pcn jeg  mamma.” Ok sa  jeg  og tenkte  mitt. Det ble  mye springing  i kjelleren etter  kofferter. Først en medium, så en til hardplast gedigen samsonite;” mamma  jeg  må vist  ha den store  jeg.”  Etter en stund  kom han ned  igjen;” mamma  jeg  må ha enda en koffert.” Jeg bare gliste.  Så kan han lære det.
Dermed  blir ettermiddagen stille  og rolig  uten dundrende  musikk og bare stille. Merker at  poden begynner  å bli stor. Fyller 12 hvert øyeblikk. Ikke mye  bare-barn igjen lenger  nå nei. Vemodig,men jeg er så stolt..
Bla bla bla. Tilbake til middagen. Nåee… hva skal vi ha i dag tro???
Tudelu!


7 kommentarer:

 1. Mye supert!! Masse flott å finne hos Gunda, så jeg skal tilbake!
  Koselig med fødselsrapporten rammet inn, kjempegod ide!
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Nydelige og inspirerende bilder du viser. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig hilsen hos meg. Nydelige bilder. Kos deg i den fine høst dagen. Klem Kristin

  SvarSlett
 4. -så deilige STORE bilder det var her inne da! Gøy, så ser man litt mer detaljer med det samme!

  Ha en fin dag!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 5. Sååå myyye fint !! :o)

  Ja jeg tar imot bestilling av sjablonger så bare si fra !! :)

  SvarSlett
 6. Så koselig du har det rundt deg LineC ;)Nydelige stilleben og bilder og vakkert det hjertet!!

  Ha en fin fin uke videre!See U ;)

  SvarSlett

koselige kommentarer.