søndag 20. september 2009

For en dag

Noen dager er bare rare. De varierer vel mye. Denne dagen feks er fullstendig kaotisk synes jeg. Sto opp trøtt og sliten, fikk i meg kaffen og våkna  opp skikkelig  og hadde det ganske så bra  i grunn. Så ble det fint vær så vi gikk ut og fikk satt  på nytt tak ( glassviduer) på deler av drivhuset mitt. Plastplatene som dekte taket tidligere skulle opp en annen plass. Så begynte vi med det. Alt gikk helt supert. Sånne koselige stunder hvor man jobber så godt sammen, tenker det samme  likt alltid ser hva den andre trenger av  hjelp og verktøy, alltid har et smil på lur sånne stunder man lever  lenge  på.
Vel med  min håndtlangingshjelp begynte gemalen å feste en par av takplatene  over pergolaen utenfor verandadøra.  Det skal bli en fin lønnegang der, ser for meg ymse pynt på veggene i en liten hule av grønt bladverk bare brutt av lysende dansende blondeskygge. Alt som manglet var taket  og trappen ned.  Akkurat det at trappen ned derfra manglet glemte  jeg i min iver til å hjelpe til. Dermed tråkket jeg mellom dragerne ned  i ingenting bokstavelig talt og gikk rett  på trynet. Smelte hodet i stenkanten, smelte leggene  i dragerne, puppene er banket til løvbiff føltes det som, og jeg fikk slått  pusten ut av meg fullstendig. Det hele skjedde så fort jeg hadde ikke nubbesjans til å ta  meg for i det hele tatt. Gemalen har lett for å se det komiske i ting og kan finne  på å le når noen snubler, men denne gangen trakk han ikke  på smilebåndet. Jeg har et skrubbsår størrelse femtiøring under leppa og  leppa kjennes ut som en ballong,  hodet er tommelomsk med en hodepine during som ikke gir seg.
Ja  jeg vet at  jeg  ikke bør sitte foran pcn eller tvn for den del nå, men jeg ble så frustrert.Den fine dagen.Poff vekk!
Vel jeg fikk da hvilt  meg i etterkant, gemalen fortsatte etter litt med taket så nå har  jeg  tak over lønnegangen min, plantene mangler men jeg kan i det minste ta en puff uten å regne bort der ute. Og det går helt sikkert bra om jeg husker på å sette bena  på rette plassen.
Og så skal jeg  huske  på at til tross for knall og fall og kaos så er egentlig dagen ok likevel.
Tenker jeg  henter  meg en kopp kaffe det gjør nok godt.
Ha en fin Søndags kveld, ikke gjør  noe  jeg  har gjort. =)
Tudelu!
IMG_1292
IMG_12935 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du viser.
  Ønsker deg en fin søndagskveld.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 2. Å hjelpe meg. Jeg er en av de som ler men jeg ler ikke. Du må reise å få sjekket deg hos legevakta. Herlig het. Huff og huff.
  God bedring til deg, vennen:)

  SvarSlett
 3. Huffda, du får ta det rolig noen dager;) Flotte bilder!
  God bedring og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Uffda, for en dramatisk dag. Håper hodepinen gir seg sånn at du er i toppform igjen.
  God natt =)

  SvarSlett
 5. Uff,det høres ikke bra ut. Håper du har skjekka om du har hjernerystelse?
  Ønsker deg god bedring.

  Klem

  SvarSlett

koselige kommentarer.