mandag 3. august 2009

Vi vil se!

Det pågår en diskusjon om tv program om hage  i de grønnere  kretser.
Vi er rett  og slett misfornøyde  med tilbudet. Enten er programmene elendige eller  på nybegynner stadiet, eller så sendes de mens folk er  på jobb  eller så sendes kun på sommeren når folk ikke har tid til å glo på tv. Haging er ikke sesong betont det er en helårs interresse som ikke stoppes av snø på fotballbanen. Nei da kryper vi ned i planterommene, myser  i frøkatalogen og drømmer  oss bort. Vi sår og  prikler og får vinteren til å gå mye hurtigere.
Hage er sunt både for kropp og sjel. Mye fysisk arbeide forstår de fleste at dette er.  Og det koster ikke 395 kroner måneden, løfting  og spinning får man lett til å gjøre  i hagen helt gratis.
Hageterapi er  også tatt  i bruk i psykisk helse tilbud  likeså finnes det sansehaver for eldre og andre bruker grupper. Viste du at  man faktisk kan ha ikke bare naturfag undervisning  i en have men også matematikk?
Hva gjør dette på interiør bloggen min?
Have  og interiør er som tvillinger. Har man hus har  man have. Har  man leilighet  har  man  som regel også en uteplass man diller  litt  med.
Svært mange interiør bloggere  blogger  også litt  om kosen i haven, om blomstene  og stæsjing der ute.
Drømmen om ei utestue  i beste Jean d’ arc stil osv osv…
Så det  henger ubetvilelig sammen.
Her  på denne siden kan du lese  litt på hagegal som er  norges største hageforum på nettet  men også om underskrifts kampanjen som er satt  i gang så vi skal få flere grønne programmer  og flere programmer  med variert  og lærerikt innhold.

Jeg håper flere skriver  under på underskrifts kampanjen som er satt i gang.

Sånn nå fikk jeg blåst ut  litt.
Og om du ikke har forstått sammenhengen  enda så burde disse bildene  overbevise deg. =)

P8080098 P8080099
P8170236
IMG_1965
Ha en flott kveld. =)
Tudelu!
6 kommentarer:

 1. ja vi kunne gjerne hatt flere tvprogrammer om både hage og interiør :)
  Så flott du har det på terrassen din :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder du viser av uterommet!! Elsker selv hageprogram på Tv, har over 1 mål tomt hjemme og like mye på hytta, så svelger alle gode råd!! Pga av sommeren har jeg ikke fått med meg hageprogrammet på NRK, det pleier å være fint. Ha ei riktig god natt!

  SvarSlett
 3. Jeg er selvfølgelig veldig enig med deg. Fotball vises på tv sent og tidlig og i repriser om og om igjen. Gjør de det med hageprogrammer?!?! Nei! Nå der det på tide å ta et oppgjør. Takk for at du buser ut med dette, for jeg er som sagt hjertens enig.

  Og bildene av uterommet er jo bare lekker. Skulle gjerne hatt det sånn også jeg. Hvor har du hentet disse fra da? Er det noen du har lastet ned fra nettet eller er det hos deg eller noen du kjenner?

  Marit

  SvarSlett
 4. Så fantastiske bilder! drømme drømme....
  Og jeg er selvsagt enig, det er alt for lite hageprogram på tv..
  Ha en fin kveld/natt!

  SvarSlett
 5. Det er mitt eget ja. Dvs i min gamle have. Jeg har flyttet fra det nå. Plantene er med hit, putene og stæsjet også selvsagt. Men vi må bygge ny uteplass og den kommer nok til å bli temmelig lik denne fordi vi var så fornøyde med den.
  Fotball er noe oppskrytt herk. Jeg liker det ikke. Det er så trist og leit at hele landet tvangsfores med fotball i tide og utide. Mangfold gjør sterk heter det seg, må si tv kanalene vi har er noen ordnetlige pingler.

  SvarSlett

koselige kommentarer.