lørdag 25. juli 2009

Drømmen om en fuglekasse.

Har surfet nettet på jakt etter inspirasjon til fuglekasser.
Har en liten teori/ønske/håp om at jeg kanskje kunne lage fine fuglekasser å selge via en blogg. Ikke bare fuglekasser men som en del av det jeg lager.
Jeg trenger å få vintrene til å gå de er så lange og mørke og det blir ensomt å sitte hjemme alene og bare vente på at familien kommer hjem fra skole og jobb. Evner har jeg men jeg har ikke brukt evenene mine  på mange år på grunn av  helsa.

Men nå bobler det av energi her og så har jeg en kjeller som de fleste er grønn av  missunnelse  på. Den er intet mindre enn 255 kvadratmeter. Neida du leste ikke feil. Huset vårt er nemlig bygd  ovenpå en bnunkers fra andre verdenskrig, altså er den et meget solid tysk byggverk. Og  murene de satte opp er ikke  kjent for å falle ned akkurat.Vel jeg har plass nok til et skikkelig hobbyrom. Jeg har et  planterom allerede men pytt  man kan vel ha et til enda en hobby vel. =)

Det er så mange fine fuglekasser der ute. Så forsegjorte og  nydelig malte. Noe annet enn den gamle slitne  norske fuglekassa.  Tro om jeg kunne  ha prøvd på noe a la disse. Med det rette verktøyet er  det jo sikkert  ikke så vanskelig.

 

00046L

 

Det øverst til høyre er selvsagt favoritten min. Som om det  var noen bombe ;-)

Jeg håper  og tror det er et marked for forsegjorte fuglekasser der  ute.

Både til interiør  og eksteriørbruk.5 kommentarer:

 1. Kjempefine fuglekasser!
  Ikke sett noen som produserer sånne for salg her i landet, så det er ingen dum idè! ;)
  Klemmmm!

  SvarSlett
 2. Så smart og med den kjelleren....Du kunne jo kanskje ha starta utsalg derfra og..? Stå på, hjelper deg gjeren med gml plank og div fra trecontaineren ;)

  SvarSlett
 3. Takker for tilbudet Gunda. Du hører nok fra meg etterhvert.
  Utsalg her i fra er også mulig ja.

  SvarSlett
 4. Dette var en super ide!
  Og så nydelige disse var da..sukk:)
  Noe annet enn de ser rundt om på vegger og i trær..hihi
  Så stå på, tror de vil gå som varmt hvetebrød!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. så spennende ide Line Cathrin! Det virker på meg som det er marked for slikt, også kan du jo både lage kasser beregnet på pynt, og andre som faktisk er beregnet på bruk. Sommerfuglkasser er også et alternativ muligens (se i gros hage for innspirasjon).

  Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen jeg, litt lite oppmerksom skjønner jeg. Men det blir morsomt å følge med videre på interiør og lage-kromspringene dine :)

  SvarSlett

koselige kommentarer.