fredag 6. juli 2012

Prioritations and garden- Prioriteringer og hage

Det har blitt sommer, solen skinner og helt ærlig talt koker jeg. Jeg har ligget temmelig strøken med influensa for litt siden, det henger igjen i kroppen enda. Jeg pusler i hagen for tiden. Jeg orker ikke så mye, ei heller orker jeg å være særlig sosial for tiden. Jeg har begrenset det til noen få ting, fordi jeg kjenner nå at jeg har nådd en grense og da må jeg bare stoppe opp litt. Jeg har familie og ta vare på og når livet blir tøft i sånevnte er det bare å kaste inn håndkleet. Når venninde går bort i en alder av 45 setter det igjen spor i sjelen som man ikke riktig kan kaste av seg så lett. Konfirmasjonen slet meg ut, det ble en helt fantastisk dag og jeg er veldig glad for at poden ble overlykkelig og hadde en fantastisk dag.  Min mor har åpnet ny scrappe/ crafting butikk på nettet og jeg hjelper til med den også. Så tiden flyr noe innmari fort. Jeg har ikke overskudd eller tid til å blogge for øyeblikket. Slik må det bare være akkurat nå. Håper dere blir værende her på bloggen selv om jeg er temmelig fraværende.
I rolige timer til overs sitter jeg og lager ting på det nye hobbyrommet mitt. Det er nemmelig det eneste  interiør relaterte jeg har gjort de sisite månedene. Nå er ikke det  klart for noen omvisning enda, men det blir nok. Jeg omgir meg blonder, vakre ting venner har laget til meg, ja  i det hele tatt et superromantisk rom som jeg kan herje med uten å tenke på at en viss mann i huset med allergi for madonnaer, rosa, lyseblått og polkadotter samt litt diverse annet legger inn noen form for protester. ;)

Jeg har dog laget filmer fra hagen min, og det vil jeg fortsette å gjøre selvsagt. Akkurat nå er det overflod av storkenebb, akeleier i hagen og nå har rosene og Clematisene begynt å blomstre også. Det er så vakkert. 4 år er hagen og nå føler jeg at jeg har  kommet på samme stadium med hagen som min gamle hage var når vi flyttet for 4 år siden. Det er lykke for meg. Hvor mange timer med slit og ja til tider tårer der ute jeg har tilbragt aner jeg ikke. Det vises dog tydelig på filmene at det har slitet vært verdt.

Håper dere koser dere riktig med filmene, det er jo tross alt sommer, og at jeg inspirerer dere til å starte egen hage for fullt. Det er nemlig ikke så vanskelig som det kan se ut som. En kjærlig hånd, god jord,vann og gjødsel er det som skal til.

Akkurat det er det jeg og familien trenger akkurat nå også, så jeg tar det med ro nå, jeg håper dere viser forståelse for det.

Mange klemmer

Line cathrin
I am sorry for my absense in here at the  moment. To much stuff is ging on in me and  my familys life now. I have had to cut down my activities a lot onlie and keep to a few ones because my energy just does not cope with everything. I am making videos from my garden though. My garden is  my terapeut at the moment. Geraniums, colombines, roses, clematis and lots moore are now flowering.
I hope you enjoy my videos and stay with me in bly blog until I have moore energy to share again.

Lots of kisses.

Line Cathrin

8 kommentarer:

 1. For en utrolig flott hage du har!! har nytt filmene dine, og jeg liker det jeg ser..du er flink!!
  Ta den tida du trenger til å nyte sommeren og finværet vi har hatt så langt!
  Ha en flott sommer, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Heia Line Cathrin :)
  Lenge siden jeg har vært innom deg nå :)
  Herlige filmer fra hagen din, du er bare så utrolig flink til å få det vakkert, drømmer meg skikkelig bort herinne :))
  Her har det vært kaldt så nesten ingenting har slått ut hos meg enda, men peonene og rosentreet har masse knopper så jeg håper det beste :))
  Trist å høre om din venninde, forferdelig når noen drar for "tidlig" fra oss <3
  Har vært harde stunder her også i det siste da min kjære har vært mye dårlig så jeg har full forståelse for at du trenger tid !!

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg og god sommer
  Stor oppmuntringsklem fra meg :))

  SvarSlett
 3. For en fantastisk hage du har klart å bygge opp på så kort tid. Så mange vakre Akeleier og Storkenebb i tillegg til alt det litt mer eksklusive.
  Har fulgt deg i lang tid, og forstår godt at du trenger tid til å gire ned litt. Du har holdt et høyt tempo og fått gjort mye på kort tid.
  Kos deg i hagen så vil nok vrooomen din komme tilbake.
  Hilsen fra Ingrid

  SvarSlett
 4. I totally understand...and hope time brings you healing and joy again someday~love from America
  Hollie

  SvarSlett
 5. Hei Line Cathrin!
  Bare sååå koselig å bli med deg på hagevandring i din superflotte hage!
  Jeg er stum av beundring over alt du har gjort, og dette var virkelig inspirasjon:))
  Hadde det ikke regnet så ille skulle jeg ha gått ut med det samme,(kanskje det blir en tur uansett regn) måtte ut tur tidligere og redde skogskjeggplantene som hadde flata helt ut...

  Takk for fantastisk hagevandring!

  Nyt hagen og samle krefter,kos deg:)

  Sommerklem til deg!

  SvarSlett
 6. For en flott hagevandring her hos deg!!!
  Jeg har sittet klistret å sett filmene fra hagen din,du har så mye kunnskap du deler med oss,tusen takk:)
  Hagen din er bare nydelig,mange flotte planter!
  Nyt sommeren:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 7. I hope you feel better Lineca. Miss all your smiling posts. Hugs!

  SvarSlett
 8. Hi Lineca, Thank you for you kind words over at my little blog. Your comment about your nose stuck to the page made me really laugh. I can't wait to see more pictures of your gorgeous room.
  Lots of Hugs,

  Diana

  SvarSlett

koselige kommentarer.