mandag 12. desember 2011

En frustrert utblåsning.. A distressed sigh...

Jeg er litt satt ut her. Når det første du ser  om morran når du åpner øya er fish sauce og  bearnaiseposer og Nugattiboksen, blir dagene  litt snåle  i starten. Om kvelden når jeg legger meg må jeg  sjekke senga så Nugattiboksen, brødet eller smøret tilfeldigvis har havner der i løpet av dagen. Til å bli småsnål av. Årsaken er at bokhylla som pryder stua og så ut som bildet under  står nå rett ved sengen min fylt opp av alskens nødvendigheter og godsaker.

I am a bit put off here. When the first thing you lay your eyes upon when you wak up is fish sauce, Bearnaice and Nugatti boxes, will the morning  unwillingly start a bit  strange. When I go to bed at night I have to make shure my bed is not filled up with Nugatti, butter or bread.  No wonder I am a  little nnutcase at the  moment. Reason is because of our kitchen building  my once wonderful bookshelf is right beside my bed, filled ut with nessisarities and goodies.


Å våkne til fristelser og sovne til fristelser gjør ikke automatisk at jeg går rundt å snavler og er sulten hele tiden. Snarer tvert om. Akkurat nå er  mat noe herk. Ikke  lyst på, ikke  lyst til å lage. Å rydde er et mareritt. På hvilkens  hodepute skal nudelpakke ligge  i dag? Hvem skal sove med rispakken under hodeputa.

To wak up to temptations and go to sleep with them does  no  automaticly make  me hungry all the time. Rather the opposite. Right now food  is just work and no fun. Dont wanna have, dont want to make it. To tidy up is a nightmare. On wich pillowcase is the nudles going to be today?  Who shall sleep withthe rice pack under their pillow?Jeg drømmer om ryddig og rent hus, om kjøkken eventyrlig pyntet til jul. Jeg har Norgesglassene klare til å fylles  med  diverse som både vil være dekorative på hyllen og til nytte. Denne  hyllen er selvsagt for liten. Jeg skal lage større og skal kjøpe fine hylleknekter jeg skal shabbe til passelig. Jeg våkner og sovner til mat, og derimellom drømmer jeg om kjøkkenet. Jeg vasser i rot og ingenting er der det burde være. Hele  kjøkkenet vårt - tørrmaten som fortalt bor i bokhylla på soverommet vårt er i dette skapet her.

I dream about a tidy and clean house, about a kitchen deacorated like a fairytale for christmas. I have  pretty jars we call norwegian jars ready to be filled with macarony, spices,rice etc. both pretty and useful at the same time. This self is to little, we are making a  larger one( 3 of them) they shall be picturepretty and very useful. I swim in mess and untidy house. Nothing is where it's ought to be. Our  whole kitche exept the dry food wich is in the already spoken of bookshelf, is in the cupboard.
For å si det kort.

Jeg blir snart GAAAAL!!!!!!!! 

To say it short.

I am turning NUUUTS!

Ikke noe julepynting. Not christmas decorating.

Ingen vakre lys, nydelige einekranser, nostalgisk pynt. Ingenting! Hulk!
Synes jeg fortjener litt trøst nå. Kjenner grinebiteren romsterer inne  i meg.


No pretty lights, wonderful wreaths, nostalgic decorations. nix nothing nada! BuHU! 
I need some comforting now. ;-) I feel like a bitch inside.Akk ja....

Sigh....

Jeg skal ikke vise dere bilder av kaoset. Dere får sjokk, delirium og hallusinasjoner og psykose er jeg sikker på. Holder at jeg sitter  her og er møkklei.  Orker ikke  å besøke blogger heller for øyeblikket, blir  bare deppa. Så ser jeg folk pynter koser seg med  kakebaking den ene godsaken etter den andre blir tryllet frem og  jeg  kjenner nesten julelukta komme  ut av pc skjermen min. Ingen julekaker på oss i år. Ingentingen.  Synes synd på ungene. Jeg vet det er mye godt å få kjøpt men det blir bare ikke det samme for familien. Jeg liker å være en postiv person som sprer glede rundt meg, en som legger igjen skikkelige gode kommentarer. Nå er jeg  bare stum. Håper jeg kan tilgies det.


I am not going to show you pictures from the chaos. You will go in chock, get delirium, hallusinations and psykose, I'm certain of it. it is enough that I am feed up. I dont feel like visiting blogs either, I just get depressed. When I see people decorate and bake and do stuff with their kids and one after the other of goodies get made and I almost smell the scent of christmas coming out of  No christmas cookies for us this year. i know one can buy good cakes but is just not the same with bought.
I like beeing a  positive  person that leaves behind meaningfull good comments and give joy. Now I am simply empty for it. I hope you can forgive me this.
Nå lukker jeg  munnen. Jeg skal gå å forsøke å rydde igjen. Elektrikeren kommer i morgen for å legge opp ledningene til den nye  komfyren.Det blir ferdig til jul nemlig. Vasken derimot den mister vi, så det blir oppvask i badekaret. Takk og  lov vi ikke skal ha  gjester. ;-)

Now I am closing my mouth. I am going to make another attempt of tidying up the house. The electritian comes tomorrow t make new wires for the new stofe. It will be finished for christmas at least. The sink is another chapter. The dishes must be done in the  bathtube in christmas. Thank god we are not having quests this christmas. ;-)Jeg har vært bortreist i helga. Mens jeg har vært borte har jeg fått 4 nye følgere. Kjempestas. Velkommen! <3

Stor klem til alle  mine kjære lesere. Jeg er så glad dere følger meg og at dere legger igjen de kjempekose kommentarene.

I have been away this weekend.While I have been gone I have gotte 4 ned followers. So fun. Welcome so much!


A big hug to all my readers. I am so happy you follow me and  leave me comments:)
<3


9 kommentarer:

 1. Så,så,,,,det blir bedre,,,heilt sikkert!!!
  Og jul blir det uansett,,,,oppussing er ikke å spøke med!!!
  Stå på "gamle ørn",,,,hold motet oppe!!
  hvis det er en trøs,,,jeg pusser ikke opp,,,men det blir ikke sååååå mye gjort her heller!
  Sparer kreftene til jobben jeg,,,sånn er det i blomsterbransjen.
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Hei sann.
  Ikke ofte jeg legger igjen kommentar, men nå føler jeg med deg<3

  Du fortjener virkelig en gave fra intet som kan muntre deg opp;o))

  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 3. Jeg blir litt målløs av innlegget ditt. Pusser man opp er det som regel selvvalgt. Jul blir det uansett. Pynte kan man selv om man pusser opp. Her går nærmere 100.000 barn og gruer seg til jul, mens du blir deppa av å lese andres blogger, der de da sikkert blogger om juleforberedelser osv. Beklager, men noen sympati fra meg får du ikke. Fokusèr heller på hvor heldig du er. Du har familien din, og du har såpass å rutte med at du faktisk har RÅD til å pusse opp kjøkkenet. Regner med du tåler litt " ris" også! ;) Ellers liker jeg bloggen din veldig godt :))

  Mvh
  Laila

  SvarSlett
 4. neimen huttemegtu...snakket du om psykose sa du????Den tror jeg det er du som lider av....jeg håper elektrikere og annet arbeidsfolk setter inn høyeste gir og blir ferdig med det kjøkkenet fortere enn svint,slik du kan normalisere deg og få tingene på plass og kose deg!!!!Du får bare prøve å tenke på at dette er en overgang...til det MYE bedre,og det er verre før det blir bedre.Dette klarer du,ta det som en utfordring;)
  Og til slutt er det verdt alt galskapen vet du!En ekstra god toveklem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Svar til Laila.
  ser ditt synspunkt. Jeg vet hva det vil si å grue seg til jul. I mange år har jeg levd fra hånd til munn omtrent.Ikke hatt råd til å kjøpe klær til unge, knappest hatt råd til julegave. Jeg er syk, psykisk, jeg må ha fred og ro rundt meg for å fungere skikkelig. Derfor er det tøft. 2 år siden dro jeg i gang en julekalender til inntekt for Røde kors for å gi til de som har lite. Nib jentene tente øyeblikkelig på ideen.Ingen i det hele tatt meldte seg på. Så jeg tenker definitivt på andre fordi jeg har vært i samme situasjon. Jeg gir klær og donerer til Røde kors hvert år. Jeg sier ikke at jeg er en helgen, langt fra, men jeg gjør mitt. Man må få lov til å komme med hjertesukk. Råd til oppussing av kjøkken har jeg slett ikke, jeg får dette i gave av familien. For meg er det et mirakel.:)
  Tove haha ja du har rett. :) Ja du har rett det blir bra til slutt. Lyset i tunnelen blir litt langt unna for meg i blandt vet du, men jeg står han av nå også jeg vet det. :)
  ( Tove kjenner meg godt)
  Bestemorhuset og Solstråla, hjertelig takk til dere også. Det gjør godt. <3

  SvarSlett
 6. sooo beautiful cathryn! love..love! merry xmas!

  SvarSlett
 7. Alle har vi våre vonde dager. Du har lov, alle har lov. Julen kommer, uansett. Hva betyr det om du ikke får bakt julekaker, det har jeg sluttet med for lenge siden, for vi spiser dem ikke. Jeg er sikker på at du og dine får en strålende jul, uansett.
  Mange klemmer fra Kirsten Reinertsen

  SvarSlett
 8. Det er bare dumt å sette i gang med oppussingsprosjekt så nært innpå jula Line, jeg gjorde det selv men er endelig ferdig her da,omsider. Håper jeg har lært,har stått på for fullt i 1 mnd,fyttikatta. Er bomsikker på at kjøkkenet ditt blir rålekkert,om det ikke blir ferdig til jul så er da vel ikke det verdens undergang. Syns du er tøff jeg og alt det vakre du lager da...dån.
  Goklem.

  SvarSlett
 9. Synes så absolutt det er lov å kjenne på frustrasjonen nå, det er ekstremsport å pusse opp kjøkken på senhøsten:O)..men når det er sagt, gled deg til det blir ferdig, da blir det toppers!!
  Masse klemmer fra mæ som ser lyset i tunnelen:)

  SvarSlett

koselige kommentarer.