torsdag 13. oktober 2011

Fristelser-temptations

Hah!
Nå trodde du vel jeg  kom med enda flere roser og  dall, men neida. Det er nesten helg derfor blir det andre fristelser hehe. For en tid siden kom jeg  på at disse gutta våre trengte  å lære  hva  en kebab egentlig er.Ikke det sølet  man kan kjøpe her til lands. Dermed gikk jeg i gang og kokkelerte, ja hele helgen faktisk. De fikk først Iskender kebab som er min favoritt så fikk de adana kebab. Dette er tyrkiske matretter. Jeg jobbet som guide i Tyrkia  og lærte litt  matlaging der og det sitter i godt enda så mange år siden som det er. Første bud er ferske friske råvarer og det være  mye  persille.

Til Adana kebaben serverte  jeg  også Dolmades. Fylt paprika. Nam det er sabla godt det også. Det var  ikke igjen en smule på fatene deres når de var ferdige  med å spise. Og  hurra! Mission accomplished de syntes dette  var  mye  bedre enn de kebabene man får kjøpt her til lands.:)
Hah! Now you probably thoiught I was goinbg to show moore  lace temptations but that  is  not the case. I(t is almost weekend again so other temtations is due. A while ago I decided to show out teenagers what a  prober Kebab is. I used to work as a guide in Turkey and there I learnt some coocking  too of course. So I cooked all weekend, first I served Iskender kebab wich is  my favorite then Adana kebab.  best tip for mnaking good kebab is the same for all other  foods, fresh  food.

To the Adana wich I am showing  pictures of  I served Dolmades wich is  stuffed Parika.Mmm yummy.  When the boys were finished eating they declared that this  kinds  of kebabs was way better than the junk kebabs one gets here.  Mission accomplished!:)
 

Nå skal jeg  få puttet et foredrag innpå lap toppen til poden min,Jeg  har fått kranglet til meg  å få låne den. Skal holde foredrag igjen i kveld. Så Jeg får få rompa  i gir.
Oppskrifter finner du i tonnevis på nettet. Det er bare å søke på Iskender og adana kebab, tyrkisk salat og dolmades.

Now I have to get an prestentation into my som Lap top.I have gotte premission to borrow it. Finally!! I am doing a  presentation tonight so I'd better get my but moving.

Want recipes. Search Iskender or adana kebab, turkish salad and Dolmades online. Tons of recipes avaible out there.5 kommentarer:

 1. Oh I'll have to try that sometime it looks delicious!!!

  SvarSlett
 2. Nam nam, det er så jeg fikk vann i munn av disse bildene dine :-) Kan skjønne at tallerknene var renspiste! Lykke til med foredraget!

  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Heia Line Cathrin :)
  Har lagt inn beskjed til deg tidligere, må få adressen din så jeg får sendt gaven du vant hos meg :))

  Klem Mette :))

  SvarSlett
 4. Dette så skikkelig digg ut!!!
  Må garantert prøves:)
  Ha en fin helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 5. Hei Line Cathrin
  Dette innlegget passet perfekt for meg!!! – for jeg hadde spurte etter om noen som hadde gode oppskrifter på Kebab! – jeg tenkte jeg skulle prøve den som er i butikken for å kjenne om det var noe av det samme som jeg har spist ute – for leeeeenge siden…. men det var det ikke! Så fikk jeg tips av Janne som har bloggen http://janneskreativeverden.blogspot.com/ - om at jeg måtte titte innom deg :) Tusen takk for tips på hva jeg skal søke på – jeg søkte bare på Kebab og jeg fant ikke så mye som så spennendes ut. Men nå skal jeg søke på tipsene du skrev her, kanskje jeg finner noe godt… Men, hvis du har tid, så tar vi vel imot gode og spennende oppskrifter hvis du har :))) Ønsker deg en flott kveld videre og helg… Stor klem fra Mette

  SvarSlett

koselige kommentarer.