lørdag 29. oktober 2011

Følge blogger problemer-blogg following problems

Jeg har et problem.Det har pågått en lang tid nå men det var nå det å prøve seg frem og forsøke å skjønne  hvorfor selv. Hver gang jeg kommer inn på en blogg jeg allerede følger må jeg legge meg til som følger igjen. Jeg faller ut av lista på en måte?

Er dette en blogspot bug eller er det  jeg som har en feil insttilling noen plass. Skjønner ikke  helt hvor, jeg sliter  nemlig litt  med oppsettet etter at de endret så mye. Håper  noen kan hjelpe  meg  og om dere  ikke kan selv så vet dere kanskje om noen som vet råd, tips til det taes  i mot  med takk. Jeg vil jo ikke at bloggerne jeg følger tror jeg  har forlatt dem. Surt dette. Hjelp!I have a  problem falling out  of  peoples blogglists. It looks  like I have abandoned them wich is not the case. Each time I enter a blogg I am already following I have to add  myself again. This  is  not good and I am searching  help for this now. Hope you know how to or perhaps you know someone whoe does. Please helt me.


I got a tip on facebook from a blogger. it  seems like the trick is to remove the follow this blogg gadget and add it  back again. I did so and it is now working. now I gotta go back into all the bloggs and add myself backa again. I have tested it on caouple of bloggs and I was still on the follow list. Nice.

Trikset som skal til er å fjerne  følg blogg gadgeten. Så legge den til igjen,Jeg  har testet det nå og det virker fint. Nå må jeg innom hver enkelt blogg å legge  meg til igjen.
Takk for  hjelpen Laila! :)

addition. I use Firwfox. It might not solve your problem if you use another browser.-You just gotta check it really.


6 kommentarer:

 1. Har ikke vært borti akkurat dèt problemet, men har slitt mye med at jeg ikke har fått til å legge igjen kommentarer på bloggene. Veldig irriterende *knurr* å skrive lange hilsener, og så når jeg skal publisere de, så forsvinner all teksten! So fare so good i dag i alle fall ;)
  Bloggsiden din er forresten plutselig blitt mye bredere enn skjermen min? Har ikke vært sånn før.
  Ang kuvertbrikken du kommenterte, så er de kjøpt på Kid ;) Er kjempefint sjablongmønster i midten på de. Syntes de var så fine, at jeg har har sydd meg et par puter av de også :)
  Psssst...hvordan går det forresten med de lysmansjettene jeg bestillte *kremt* ;)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Jeg kan ikke hjelpe deg,dessverre.Håper du finner ut av det.

  SvarSlett
 3. Jeg trøblet FRYKTELIG mye med blogger når jeg hadde explorer som nettleser men så lastet jeg ned Google Chrome i stedet og har ikke hatt trøbbel siden. Noe å prøve?

  Lykke til,
  stooor klem!

  SvarSlett
 4. How very annoying for you! Blogger does some strange things occasionally.

  SvarSlett
 5. Hvis det er til noen trøst så har jeg opplevd nøyaktig det samme siste ukene. Kanskje litt vanskelig å merke for andre, men jeg har derfor heller ikke vært så aktiv på "kommentator"-fronten. Bare fordi jeg begynner å stusse på "om jeg har vært her før" eller om jeg er i ferd med å miste helt grepet. Irriterende. Vet ikke årsaken til at dette fenomenet oppstår mht å måtte legge seg til på nytt.

  SvarSlett
 6. Godt å høre at ting løste seg :o) Ønsker deg en flott og kreativ ny uke,
  Laila

  SvarSlett

koselige kommentarer.