torsdag 18. august 2011

Bedroom inspiration, soveroms inspirasjon

Som vanlig har jeg lyst til å skrive men vet ikke helt hva. Dykker ned i bilde arkivet, som akk har blitt så alt for stort igjen. Nå ja greit å ha en pc med veldig god plass da :)


Jaha soveroms inspirasjon ble det denne gang. Synes kappen her er så lekker jeg. Om man lider av lakenskrekk burde  jo dette være prevantivt eller hur?
Sjekk vinduet over senga. Knall ide. oppå der kan man jo legge alt fra lysslynger til skatter. Kanskje sau i uante  mengder også.Telle telle...Hehe...


Ettersom vi har byttet  om alle soverommene  i huset har vi fått veldig god takhøyde  på soverommet vårt. Noe  ikke gemalen vet enda er at vi skal ha en skikkelig  luksuriøs  himmel over senga  vår. Hehe han blir neppe særlig overasket når jeg  popper den nyheten.Knis..:)

Synes blåfargen på soverommet her er så vakker jeg. Og fugleburet omgjort til lysekrone er  jo også en flott ide.:) Hva sengen angår, sukk.Say no moore. Enn så lenge må jeg ha Leirvik seng fra Ikea. Dog den er etter min mening noe av det flotteste Ikea har.:)Er så vakkert lys  på dette rommet synes jeg. Teppet på senga ligner gamle vatt tepper. Et makk å ha  på seg de, så jeg har en plan og å trekke opp tynne sommer dyner.De koster jo som regel slikk og  ingenting.Hm når jeg teker  meg om så er de sikkert  på salg også nå. Det blir farger  i blått med småblomstret mønster tenker jeg. Se høylla helt øverst til høyre.Så vakker. :)Liker så godt de duse fargene  og varmen i rommet her. Virkelig vakkert med slike trefarger til roa og hvitt. Synes duken på bordet er  helt til å smelte av.Likeså ser  jo sengetøyet - putene vel og merke, de blir kanskje  litt for mye for meg, veldig vakkert og  innbydende ut.


Vakre puter. Skikkelig  luksuriøste  på fransk shabby chic stil. Inbydende og  lekre. Tenker jeg skal prøve  meg på noen slike puter.
Legg merke til rosen.Nydelig. Mine roser er atskillig mere kompliserte, men jeg har laget en ligende men da selvfølgelig med litt blonder på.


Her er en av  de. Denne kjøpte Nina i paradiset av  meg. Gleder meg til å se  hvordan hun bruker den.
Bildet mitt falt hun vist også helt for. Ikke så tydelig bilde dette. Hun tok et  lass bilder  i huset mitt. Vil ikke vise så mye selv nå.Vil ikke ødelegge posten hennes liksom.

Pute med rose  ja. Det var det  jeg skulle vise. Jeg har en for salg. Puten følger  også med.  Prisen er 249 kroner. Hvilket er meget rimelig for en slik håndlaget pute. Mye arbeide  på den. Kjempefin til romantisk soverom eller som julegave kanskje?Cirka 40 cm pute er det. :) Puten ligger for salg her. HER. Er du redd Etsy så send meg en mail på Shabbylishious(at)hotmail.com. Så kan vi ta det over vanlig  kontonummer opplegg.Tross  puter og vakkert sengetøy så har  jeg  lakeskrekk i dag hehe. Ligger bakut  på blogg besøkene  for tiden. Lite tid til blogging på Nesjestranda, har kommet meg  igjennom noen på blogglista mi. Får  jobbe videre  med det  i morgen. Dere viser jo så mye fint. Alt fra  oppdagede skjulte  kjellere rom til svarte detaljer  og inspirerende vakre svalganger.:)
Nå må jeg fortsette bloggeturen min, spørs  om det blir  litt Midsumer murders også.
 Jeg har seks armbånd  å lage også. Kjekt med håndarbeide til film.


English edition:
Inspiration for my bedroom tonight. I fancy lush and comfy beddings. Also the colors I find so sooting and inspiring, both the blue walls, pink detalils and soft glows. What to choose? I really like the old window above the bed. One can put al sorts of things on it. Lights on wires( dont know the proper english name for it, sorry. Perhaps with butterflies?:) And if you are sleepless x amount of sheeps to count  hehe:))
I will make a canopy over  our bed.I love canopys. Hubby dont know this yet( hehe) but he will not be suprised when I tell him. ;-)

The cushion is for sale in my Etsy shop. Prety cheap as well, only 45 Us dollar, thats  not much for handcraft. Comes with the cushion itself also. Link above  or on the right side.

Regardless of gorgeous beddings and beds I have angst for my bed tonight. Kind  of not feeling for getting to bed. Summer holiday is almost over, better use the last evenings. ehm. nights. I have a order  on six bracelets to make also and perhaps some movie too.

Lots of love and  kisses!12 kommentarer:

 1. Åh, var detm ord og mysterier på tv i går kveld??? SØREN også, at jeg ikke så det:DDD vedr alle disse lekre sengene du viser, jeg prøvde meg på noe dill og dall for noen år siden, men Gubben ble totalt skjønnsforvirret, stakkar. Blonder og dill og dall ble noe drøyt for han, gett. Så vi har kuttet ut det, he-he. Det samme gjelder sengetøy med roser og sånn på, så jeg har vell kommet frem til stil som passer både gubben og meg:DDDD Altså ikke blonder, ikke roser, ikke maritimt, ikke biler og motorsykler, he-he. Blir spennende å se hvordan soverommet deres blir!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Mye lekkert her ja! Puten du har laget var også nydelig! Elsker forresten de fine armbåndene/lysmansjettene jeg vant hos deg :) Takkeinnlegg kommer, var bare så mye annet som skjedde hos oss nå som jeg måtte vise :DDD
  Ikke hverdagskost å finne et helt rom i huset sitt som man ikke har vist om! Ble det nå tur til Nesna på deg forresten?

  SvarSlett
 3. Kjempe lekre senger og den kappa på det øverste bildet var jo bare rålekkert, lurer på hvor man kan kjøpe sånt jeg og om det er å få tak i her i Norge?

  SvarSlett
 4. Lekkert og veldig mange fine puter :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen!

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, jeg har lagt meg til som følger på bloggen din også:)

  Tror nok også at en slik sengekappa nok ville vært svindyr her i Norge, får se hva jeg kan finne på nettet eller evt tørke støvet av symaskina. Nå skal det jo sant sies at jeg er rimelig udugelig på symaskin, men øvelse gjør mester sies det så da får jeg se hva jeg kan få til etterhvert!!!

  Fortsatt fin dag!

  Klem Iren:)

  SvarSlett
 6. Her var det virkelig masse herlig soveromsinspirasjon - sukk, vakkert...!!! Vakkert er også rosen, bildet og puten du har laget - virkelig en superflink og kreativ dame er du :)

  Ønsker deg en flott kommende helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Wooooow for noen herlige inspirasjonsbilder fra soverom.. likte ideen om vinduet i taket... kanskje jeg kunne fått til noe sånt :)
  Herlig den puten var, så flink du er :)

  Tusen takk for de hyggelige ordene du la i gjen i går! Det var koselig! Satte stor pris på de!

  Ha en nydelig Fredag i morgen!
  Stor klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. Sååå mye herlig inspirasjon!:D Fik veldig lyst til å ta en overhaling på soverommet nå! digget det vinduet over senga..det kommer jeg til å ønske meg:D

  kjempesøt pute:)

  klem

  SvarSlett
 9. Får lyst til å bare slenge seg nedpå her....deilig med godt sengetøy, mange puter og lekre omgivelser som dette....Ha en fin helg!

  SvarSlett
 10. Flotte bilder til inspirasjon :o) Tenk å våkne i en av de sengene da... Litt penere de der enn den kjedlige rammemadrassen min ja... Men en dag... ;o)
  Ha en flott og kreativ uke!
  Klem,
  Laila

  SvarSlett
 11. So full of beauty ~ love it all! Blessings~*

  SvarSlett
 12. Dån! Så mye lekkert! Hadde blitt vanskelig å stå opp om morgenen i flere av disse rommene.

  Takk for herlig inspirasjon!

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

koselige kommentarer.