onsdag 25. mai 2011

Spade,synål og alt for liten tid

Jeg har vært litt stille ikke så mye round n about i det siste. Hagesesongen er i full gang, så når jeg kommer inn på kveldende, rettelse når jeg blir tauet inn av gemalen for jeg manglervett til å gå inn selv, så er jeg temmelig maroder og sliten. Enden på visa er som regel en god film på pcn mens jeg syr. Nå går det på Midsomer murders og armbånd. Jeg har laget cirkum 30 stykk. Likeså har jeg sydd flere roser, jeg har også flere andre prosjekter på gang, vesker,smykker og krans. Mao jeg har nok å henge fingrene i. Jeg har dessverre hengt fingrene i for mye i det siste så den høyre skulderen min er veldig vond, konsekvens er mindre museklikking.
Kransen er nesten ferdig, står på toppen av skapet under. Kan henges på veggen men den roper etter ett stort kubbelys også. Tror den blir fin på et fat med et stort kubbelys i midten der. Denne kransen kommer i blogshoppen min.


Hyllen er over pc skjermen. Jeg har et svært spisestuebord som pc og arbeidsbord.Det flyter av blonder og andre dekorative elementer, nåler og sakser.


Båndene i vasken over her har jeg brukt til veldig mye, så mye at jeg må få tak i mere. Synes båndene er utrolig lekre, håndfarvet i nydelige farver.Mmm...


Knapper i bøtter og spann eller vaser. Disse har jeg også brukt en del av. Knapper er utrolig vakre som dekor elementer.Ovenfor sees et av smykkene  jeg har laget.Oppbevaring kan være så mangt, vaser, bokser sparebøsser . Artig å finne noe nytt til oppbevaring også.Utrolig lekre bånd. Har brukt det mye til armbåndene jeg har laget.


Bloggen min har bursdag snart, fyller 2 år  i Juni. Så har jeg passer 170 lesere  og mange besøk også.Det synes jeg skal feires. Så derfor har jeg laget så mye i det siste. En kjempestor give away selvsagt! :) Det skal bli premie til mange flere enn tre. Promise! :))

Det er lenge siden jeg har lagt noe i blogshoppen eller på Etsyen min så det må jeg også få gjort. Det kan jo tenkes noen kan se nytte av en rose feks i utestuen i sommer? :)

Som sagt styrer jeg veldig på i hagen nå. Planene er store så nå er det omveltninger på gang der ute, ergo ser det ut  i måneskinn. Jeg løper på akkord med plantene. De skal flyttes, men vokser så fort nå så jeg må helst skru på vrooom giret mitt og enda litt til. Rydde? Det må vente til etter jeg er ferdig med planteflyttinga. Det ligger oppussing av hus skrap igjen ute + at vinden har blåst potter i hytt og pine  + litt ren og skjær latskap hehe:) Så med den advarselen ønsker jeg velkommen bak hagekulissene mine.

linecashave.

En utestue skal opp g i dag hamstret jeg noen roser, vel det skal bli mange mange mange flere etterhvert nå.
Planene er store og vettet til å ta det med ro mangler for øyeblikket. Håper jeg tilgies for min midlertidige slacking på kommentering, jeg leser men har ikke  helt huet til å kommentere for øyeblikket.

Stooor klem!

8 kommentarer:

 1. Beautiful post. Love your little cabinet and vignette around it
  blessings
  barbara jean

  SvarSlett
 2. Hei og god morgen! Skal si du har det travelt og så mye fint du viser fram. Rosene dine er nydelige, eg er så glad for den eg har fra deg. Nydelig krans også. Her har det ikkje blitt noe særlig hagearbeid i det siste, for det første er været dårlig og for det andre så er det så travelt på jobb. Går på jobb 7.15 og da går det i ett til eg er heime igjen 16.00 og da er eg sliten !! Så det blir ikkje så mye meir enn det!!
  Ha ein fin dag ! Lykke til med alle prosjektene dine ! Klem.

  SvarSlett
 3. Husk å pust litt inni mellom, da vennen!!! Jeg bare elsker Barnaby og Midtsumers murder!!!!!! Samler på dvd`er, fordi disse filmene er avslappende( ?????) og koselige. Jeg er også glad i engelsk interiør!!!!! Jeg bruker nok min energi på Mini-barnebarnet, og da blir det ikke så mye ork igjen til hagearbeid og husarbeid:DDDDDD Men nå skal jeg bli ferdig med de prosjektene jeg har på gang, så jeg får ryddet litt både inne og ute. Men tiden flyr fra meg, så jeg får se hvor mye jeg rekker:DDDDDD Ha en flott dag!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Dejlige billeder. Jeg nyder mine blomster, som du lavede til mig, hver dag. Og sikke en orden. Der er styr på tingene :-)

  Hav en dejlig kreativ dag

  SvarSlett
 5. I love the whole table you put together!
  I like the butterfly picture!

  SvarSlett
 6. Så masse herlig å se på her inne!:D Du er jo bare så kreativ! Spirer litt inni meg nå kjenner jeg:) Klem

  SvarSlett
 7. Så masse vakkert du viser!
  Du bobler jo av kreativitet,herlig:))
  Ønsker deg ei toppers helg! kos deg i hagen,det skal jeg bare regnet gir seg litt...

  Klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelige ting du tryller frem med blondene dine:)
  Du er kjempeflink!!!
  Ønsker deg en god og kreativ helg:)
  Klem Caroline

  SvarSlett

koselige kommentarer.