fredag 20. mai 2011

Min gamle sofa

Hjertadama ville så gjerne se bilder av sofaen min. Den er ikke helt ferdig.Jeg mangler kantbånd på den. Grunnen er at kattene har lagt sin elsk på sofaen og da må jeg trekke om putene ltt oftere. Litt av prisen man betaler for å ha kattepuser. :)

Sofaen er arv fra min oldemor.


Lekkert ja? Noot!
Musespist var den også.Jeg har skiftet trekk på den en gang allerede. Før var den trukket i linfarget stoff. Synes dette ble bedre jeg.

For øyeblikket er den dekt av nyvaskede klær som "noen" skulle ha lagt sammen i stedet for å springe  ut  i hagen. ;-)


Ergo er jeg ute i hagen stort sett hele dagen(dagene) Så sant det ikke pissregner. Da kryper jeg innom hus, bokstavelig talt, fordi det er veldig god mosjon og anlegge hage.
Da syr jeg roser, armbånd osv som kommer i en stor give away om litt. Bloggen fyller nemlig 2 år i Juni.
På kveldene kan det enda være litt kjølig så vi tenner opp i peisen, jeg finner fram sysakene  og ser en god film på pc'n. Dette lampen luner rommet godt. Rosen på lampen er ikke til salgs.Den vil jeg ha selv. ;-) Bildet viser dog enda en måte å bruke rosene på. :)Nå roper hagen på meg. En kopp kaffe i drivhuset så er jeg i vroom modus igjen. :-)


Tudelu!


9 kommentarer:

 1. sofaen er jo knallfin nå!
  koselig med disse gamle møblene fra kjære familiemedlemmer :-))

  Ønsker deg og dine en knallfin helg!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Hi Line Cathrin,
  beautiful transformation of the couch!!
  Love your livingroom - so cozy.
  Have a wonderful weekend and enjoy your garden.
  Hugs,
  Marie

  SvarSlett
 3. I wish you a peaceful relaxing weekend

  SvarSlett
 4. Flott sofa og koselig stue !! Og mange flotte puter :-)Nydelig med bånd, perler og blonder på :-)
  Ha ei god helg !

  SvarSlett
 5. Nydelig sofa, kjære!!! Nydelig!!!!! Om noen uker skal jeg på omtrekkingskurs igjen, og da er det en gammel stol som fikses på. Og da antar jeg at jeg begynner å bli klar for å trekke om den gamle sofaen min også. Er fremdeles usikker på hva jeg skal gjøre med, og hvordan stoff jeg skal velge. Får se, får se!!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 6. Sofaen din er lekker - nesten som en liten biedermeier jo! Flink har du vært med omtrekking også! Artig med møbler som ikke alle andre har, særlig når de er fulle av minner.
  I dag har jeg kjøpt ny spraymaling, og den matcher faktisk ROSA som henger ved siden av. Blir spennende å se, selv om min fantasi ofte ikke stemmer helt med virkeligheten...men først må stormkastene stilne av litt. I mårra kanskje ;-)
  God helg til deg! Klems

  SvarSlett
 7. Koselig stue du har, og sofaen var kjempefin :)
  Ønsker deg en god helg. Skulle gjerne hatt litt av "vroomen" din, for her ikke bare roper hagen - jeg tror faktisk den gråter litt ;)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 8. Hei! Så flott sofa!!

  Ser jeg mottok en "sos-kommentar" fra deg for en stund siden, dvs. jeg fikk den først i dag. Det har strømmet inn med kommentarer i dag - helt merkelig! Jeg fikk ikke med meg den store "Blogger-krisen" i forrige uke hvor man ikke fikk logget inn og kommentarer ikke ble publisert for jeg var i Roma. Men i dag dukker visst kommenarene opp igjen;) Ser ut til at du har fått ordnet opp i problemene nå? Eller?

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 9. Kjempefin sofa! Og for en fin blogg! Her koker det over av inspirasjon:D Legger meg til som følger hos deg! Vil ikke gå glipp av noe! :D

  Klem

  SvarSlett

koselige kommentarer.