onsdag 6. april 2011

White wednesday for the first time

De er flinke til å linke til hverandre over dammen. Har tenkt på å henge meg på i en evighet, men aldri fått gjort det. Tsk tsk...Jeg har jo funnet så mye inspirasjon via  linkepartyene.  :)


Hvitt kommer i mange former, teksturer og fasonger i mitt hus. Jeg er veldig glad i de subtile contrastene. Det litt myke lyset det hvit skaper.

White comes in many shapes and textures in my home. I love the subtel contrasts. The soft light these whites gives.


Once white roses have faded into beige, like old fragile paper epherma. The Hydrangea was once purple in color.
The vase the Hydrangeas are in, have my grandmother given me. I love it to bits and pieces. The crown is the only new thing, but it  have spendt a couple of seasons in the garden to get this lovely rustic patina.  The rest is second hands. 

De engang hvite rosene  har bleknet til gammelt  skjørt papir. Hortensiaen var engang purpur farget. Vasen Hortensiaen står i har jeg fått av mormor. Er så glad i den. Kronen er det eneste som er nykjøpt, men har fått stå en par sesonger i hagen for å få en fin patina. Resten er gjenbruks funn.
I have  never shown whats in my cabinets. First time posting in white wednesday is a perfect time for showing my treasures. :)

Jeg har aldri vist frem hva som står inne i skapene mine skikkelig. Det er første gang jeg poster i White wednesday så da passer det med en liten premiere på hva jeg  har  i skapene også. :)

Linking up to fadedcharmcottages White Wednesday.


8 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder ! Masse fine skatter og de betyr jo noe ekstra når de har tilhørt en vi har kjær :-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem'

  SvarSlett
 2. Flotte gjenstander! Tørka blomster er også noe av det vakreste som finnes!
  Jeg har også noe veldig vakkert å feste øynene på, for nå er egget ute av eska! ;-)

  SvarSlett
 3. Mente vel egentlig reiret! he-he...

  SvarSlett
 4. HEllo Lineca! So glad you joined White Wednesday for your first time, and am happy that you found my blog. You have such a lovely blog!
  Take care,
  Susan

  SvarSlett
 5. Ikkje så god på sånn derre linking, eg,men uansett nydelege bilete, kvitt, skjørt og vakkert. Som du har fått med deg går det mest i jordfargar her, men denna butikken- er det nettbutikk eller vanleg?! Høyres ut som om dei har mykje fint... Og loppis er ein hit! Berre ikkje så bevegeleg om dagen, så spørs kor mange det blir av dei denne våren...

  Men det kan du:-) Ha ein nydeleg torsdag vidare!

  SvarSlett
 6. Great job!! Beautiful pics!

  Welcome to white Wednesday!!

  blessings
  barbara jean

  SvarSlett

koselige kommentarer.