torsdag 3. mars 2011

skumle planer

Enkelte dager er dager som man føler  man må finne  på noe. Noen dager irriterer man seg voldsomt over noe som slett ikke er som man vil ha det.
Huset er et oppussings prosjekt som byr på store utfordringer når  man slett ikke har en velfylt lommebok.
Fordelen med det er  jo at  man finner på nye kreative måter å gjøre noe nytt av  noe gammelt.
På 80 tallet gjennomgikk huset en enkel renovasjon. De berømte strukturtapetene som alle forelsket seg i er å finne  i mengder  her. Intill jeg får råd til å endre veggene skikkelig, (jeg skal ha tapet på sikt), så ble veggene malt når vi flyttet inn.
I etterkant  har "noen" (trenger jeg si hvem, ruller med  øynene) laget vel mange spikerhull i den ene veggen. Kremt...

Lekkert ikke sant.


Veggen har  ikke alltid vært så tom vel og  merke. Sjenken som jeg pusset opp sto her  inntil den ble til TV skap. Det blir noen omrokkeringer  på stua  igjen, men jeg har vegret meg for det fordi veggen er så stygg.
Grusomme detaljer.


Noe så lekkert da  mann. Yak!


Mareritt vegg.

Så i dag  har jeg begynt  på dette vegg prosjektet.  Eksperimeterer, gudene vet hvordan det ender opp til slutt. Vel det vil vise seg om det blir suksess. Tiden vil vise.

I mangel på pene bilder i dag, kan jeg  i stedet vise fram noe riktig nuskt noe. Dette er  .com vår  yngste katt.
Hun har vi fått fra bakgårdskatt en del av  foreningen for omplassering av dyr i Trondheim. Hun ble funnet sammen med sin mor  bare  noen uker gammel. I sjaber tilstand ble  hun pleiet fram av en meget snill dame. Senere ble  hun gitt til oss. .com er et  merkelig  navn. Det er gemalen som står  bak det navnet. Men kjekt  å rope dot kom. Hun kommer  jo. :)
Til daglig er  navnet Dottis. Hun er veldig feminin og et riktig  kosedyr. Hun vet  å innrette seg. Myke tekstiler  og silke passer  henne  utmerket.

Sååå trøtt, prinsessen på erten. :)


Jammen matmor da, den blitsen, ussj vekk med deg.Jeg har vært  innom NIB en tur nå. De har endret siden sin så jeg finner ingen link til e-mail. Jeg må være blind. Av en eller annen merkelig grunn dukker ikke bloggen min opp på bloggrollen deres .Rett før de endret siden så jeg at bloggen min stadig var på medlems listen, merkelige greier. Så jeg skulle så gjerne fått sendt dem en mail. Help anyone?


Nå tilbake til grusomveggen. Forhåpentligvis blir den bra  i løpet av en par dager. Så håper jeg også gemalen ikke  kaldkveler  meg  når han kommer  hjem og ser  hva jeg  har gjort hehehe :)) Nei da  har gjør ikke det altså.

Tudeluddekvirrevitt!!!

13 kommentarer:

 1. Skjønner akkurat hva du mener!!!!! Hehe må bare le ;) Gleder meg til å se resultatet og jeg er SIKKER på at det blir bra!!!! Goklemmer til deg

  SvarSlett
 2. Hvem bryr seg om den hullete veggen når man kan se på en søt pus i stedet :) Smelt smelt :) Dottis var kjempesnusk! Elsker katter, ja dyr generelt (ikke de med mange små bein da vel å merke, grøss).
  Tilbake til veggen...er sikker på at den blir lekker når du blir ferdig med makeoveren av den, liksom alt annet du forvandler ;)
  Ang NIB, så finner jeg ingen mailadr der jeg heller...du kan prøve å sende en melding ved å legge igjen en beskjed i søkeboksen for medlemsskap kanskje?
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Hei, hei. Jepp, spikerhull blir det plenty av. Har kanskje noe med at jeg ikke er minimalistiks, og jeg er allergisk mot tomme vegger. Når jeg nå maler meg rundt i heimen, så har jeg malerullen i den ene hånda, og en diger sprøyte-dings med noe akryl-grier i den ene. Trøkk, trøkk, vent litt, og så pusse over med min deilige pussemus. Mine vegger er sponplater med papirtapeter, så selvfølgelig får jeg ikke vekk merkene. Men forhåpteligvis nok til at jeg kan begynne å lete etter det rette tapetet om ett år eller to. Her i huset må det være ensfarget og noe grønsj. Men glassfiber og miljøtapet (?????), det håper jeg å slippe unna. Man blir jo aldri kvitt dem, jo. Gleder meg til å se veggen:DDD Klemz PS. male + lasering alla Annett Sturk, kan være tingen:DDDD

  SvarSlett
 4. Jeg er sikker på at du for veggen kjempekul og fin.
  For en nusketet pus, klart den må få ligge i silke og slappe av.
  Kan du begripe at folk skaffer seg dyr,når de ikke bryr seg om dyr? Takk og pris for ompasering av dyr!!
  Gleder meg til og se vegge. Å skjenken din er den fineste jeg har sett, sikle sikle:))
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg fant e-post adressen på velkommen siden til NIB, se øverst på siden: norskeinteriorblogger at gmail dot com.
  For en søt liten pus. Ja,miljøstrie finnes her også,men orker ikke gjøre noe med det nå.Tror det finnes en sparkel som "males" på.

  SvarSlett
 6. Kaffen er klar den. Men den blir vell kanskje kald før du rekker å komme????? Glemte å si i stad at den katta de er aldeles skjønn:DDDD Klemz

  SvarSlett
 7. Dot com var bare herlig:O)
  Nå er jeg faktisk spent på hva du skal gjøre, men regner med det blir noe lekkert!
  Kos deg mot helg, følger spent med:)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Heia. Så kult du fant meg. Den maleteknikken du har brukt på skap og benk er råstilig. Vet nok hvordan ca du har gjort det. Er mye jobb, men vel verdt det. Flinkis.
  Og vegger med hull er ikke så moro. Vi har gammelt panel stort sett overalt i huset og det er bare og sparkle og male, men noen ganger har jeg lyst på en vegg med tapet. Kan vel ikke få alt. Lykke til med veggprosjekt. Jeg følger med videre ;))
  Kos kveld
  Randi

  SvarSlett
 9. Kan du ikke se menylinjen? Den ligger over den rosa "NIB skyen." Jeg så på den alfabetiske oversikten også og der ligger ihvertfall bloggen din.

  SvarSlett
 10. Epost: norskeinteriorblogger at gmail dot com

  Var det jeg fant inne hos Nib. Skjønn den mailadressen den som kan...?

  Det jeg tenkte på i stad var at du kunne legge igjen en kommentar i diskusjonsforumet som ligger der du søker om medlemskap.

  Klem fra Lise

  SvarSlett
 11. Jeg ser ingenting annet enn skyen på toppen der.Ingen menylinje. Tror mine cookies er avslått.Men jeg skjønner ikke hvor på pcn jeg fikser dette. Har fått sendt dem mail via hjelp lenger oppe her. :)

  SvarSlett
 12. Da kan jeg ikke hjelpe.Aner ikke hva cookies er i denne sammenhengen.Håper du finner ut av det.

  SvarSlett
 13. Vet du hva jeg gjør med spikerhull? Photoshop ;P.. Da forsvinner dem ganske fort..,hehe.
  Men lykke til med prosjektet. Blir sikkert kjempe fint.
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :D

  Klem Madelén

  SvarSlett

koselige kommentarer.