fredag 25. mars 2011

Heldige meg - egg i lange baner og overfylte skap

Hallaisen!
Tenke seg til, helg igjen. Jeg svarger på at årene går fortere enn hva jeg klarer å registrere nå.
Uken har vært travel her. Hele kjøkkenet har blitt ryddet og vasket ned. Kun skapet med det rare i hvor alt truer med å sprenge seg ut gjestår. Altså skapet med plastikk dall, kjøkkenmaskiner, kakeformer osv. Kakeformer er forresten noe herk.

Noe arvet, noe fått, og noe kjøpt. Til og med funnet på gjenbruksbutikk, i alskens former og fasonger.

For det første.
Hvordan i huleste stabler man slikt uten at det truer med å rase a la ett lego tårn?

For det andre.
Vaske disse. Forb¤#/a  vanskelig det og. Dessverre fungere ikke vasken min dagen derpå slik som i Zalo reklamen. En sprut, en vending med kosten så svoosj abrakadabra så er alt det fastbrente vekk. Høh!

 For det tredje. Med tiden så virker det som at den berømte sokketyven har fått en søster, Hun stjeler enten bunnformen eller selve ringene, så til slutt sitter man igjen med et lass deler som slett ikke passer sammen. Aaaargh!

Så var det all tupperwaren eller TW look a like fra gudene vet når. Bevistløs i gjenings øyeblikket når de blir kjøpt. Kjekt å ha. Jadda. Plutselig har man 15 matpakke bokser, og ørten middagsreste bokser i kjøleskapet.  Plutselig en dag så lukter det merkelig i kjøleskapet selv om man er aldri så stolt over hvor ryddig man har klart å ha det inni der. Jadda. (himler med øya)

Da er det tusen ganger bedre å "glemme" skapet og heller beundre den fantastisk flotte puten jeg vant hos mitt hvite skattkammer. Snakk om griseflaks. Nå pynter puten opp på finstua mi. :)
Mens jeg iherdig her glemt skapet som egentlig turer med å sprenge kjøkkenet så har jeg istedet vært flittig liten bie og lagt hele 5!!! egg i blogshoppen. Tok et lass samlings bilder av de foran et av mine ryddige! skap.
Her burde det være noe for alles smak.:)

Okey okey nok bilder nå.Tjihii:)
Jeg er bare så glad for at jeg har vært så efektiv og fått laget så mange egg, mao hatt suksess med å overse det skapet. hehe..

Noe som ikke kan oversees er det faktum at poden har kommet hjem sulten som en ulv og gemalen nok er straks rundt hjørnet, antagelig med en pose full av ingredienser til å lage pizza kjenner jeg han rett. Dessuten er kaffen min mildt sagt blitt pisslunka.

Forresten det ligger flere produkter i blogshoppen som ikke er solgt enda, flere roser og andre ting også. Jeg har også strykemerker og et bilde der til salgs.

Næh no ailtså. Bæst å pelle seg opp fra stolen. Makan til latskap.

Vroooom og svoosj så var hun vekk.


13 kommentarer:

 1. Åhhh, jeg likte det beige egget!!! Nice!!!! Klemz

  SvarSlett
 2. Her sitter jeg å humrer for meg selv, morsomt innlegg...kjenner meg nesten igjen her;)
  Og du verden for noen vakre egg du har laget, smelt smelt:)
  Ønsker deg en nydelig helg, klem Hanne

  SvarSlett
 3. wonderful eggs!!!!

  Question: Did you ever get any watch faces? I have more.

  And, if you are still interested in the mantle clock i showed awhile back, i can send it. (will show pics again if interested.)let me know

  hugs and blessings
  barbara jean

  SvarSlett
 4. Sukk, de er bare helt nydelige! Synd ikke reiret mitt er større ;-)

  SvarSlett
 5. I love your eggs!! Beautiful!

  And the sock thief.........I thought we only had them over here!
  Good to hear they are all over the world!! ha

  SvarSlett
 6. Hei Søta!! Jasså du, tror jammen jeg bare MÅ HA et påske-egg liksom! De var jo bare uberflotte!! Skal jammen innom blogshopen din ila helgen - må bare først pønske ut hva jeg skal lage med min KA-maskin - nå tror jeg jammen den kan brukes til røre til omelett?? Hi,hi ; )
  Ha en skjønn helg! Klem Cecilie

  SvarSlett
 7. He,he, kjenner meg igjen ;-)
  Nydelig pute du vant og de eggene var jo bare så skjønne !!!

  Ønsker deg en fiiin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 8. Hei hei :)
  For nånn nydelige egg du har laget, de blir så spesiell med de flotte blondeblomstrene på, vakkert :)

  Ha en flott helg!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 9. Hi sweet Cathrin ~ your eggs are all so beautiful! I love them all!! xxoo, Dawn

  SvarSlett
 10. This is a very beautiful:) Wonderful blog :))

  *hugs -Peninia
  http://peniniaart.blogspot.com/

  SvarSlett
 11. Hehe, måtte le, synes liksom jeg ser deg for meg der du stabler på kakeformer og Tupperware. ;-)) Jeg har også et sånt skap. Det fryktelige fryktelige (som ingen andre enn herr muffins og du vet om) er at inne i dette skapet bor det noen supermerkelige halvsmå dyr. På størrelse med marihøner. Som av en eller annen grunn velger å bruke kakeformene mine som sitt siste hvilested. Jeg har tømt skapet, vasket, ryddet - igjen og igjen. Men like fullt. Neste gang noe skal bakes må jeg først sjekke om det er noen som har tatt kakeformene i bruk. Og det er det som regel. Grøsss..

  Så vær glad du, for at du ikke har disse i skapet ditt. Fant forresten en død krabat i muffinsformen også. Men skylte og vasket behørlig før den ble tatt i bruk. Kanskje derfor jeg glemte sukkeret. Og når sukkeret var glemt i muffinsene - så smakte de ikke så supersøtt selv med smør& ostekremen på toppen. Kjempegode var de iallefall. God helg til deg:)

  SvarSlett
 12. Hei! Så fine egg du har laga, og puta var kjempefin.
  Kjenner igjen det med skapet ja, bare husk å ikkje åpne døra !! hihi!
  Ha ein flott søndag.

  SvarSlett
 13. Hej. sikke smukke æg. Du er bare så kreativ.

  Klem

  SvarSlett

koselige kommentarer.