tirsdag 8. mars 2011

Et sjarmerende og inspirerende kjøkken

 Nei det er slett ikke mitt, fordi det er til å gremmes over. (står øverst på oppussings lista, spare , spare... )


Noen ganger finner man blogger som man blir sittende  å måpe uinteligent mens man scroller, side opp og side ned, i timesvis.
En slik blog fant jeg for en stund siden.
Rebecca har gitt meg tilatelse til å dele bildene hennes med dere.
Kjøkkenet hennes er en fryd for øyet. Bits and pieces, litt fra ditt og litt fra datt. Satt sammen på den mest sjarmerende og koselige måten som overhodet mulig.


Her vil jeg gjerne sitte med noe kjølig drikke  på veldig varme sommerdager. Late meg med en god bok og glemme verden.Kjøkkenet er lite , men hun gjort veldig mye ut av det. Og så har hun så mye spennede.


lekkert skap ikke sant. Se stolene og slagbenke ( øverste bildet), hagemøbler.  Sirlige, rustikk og noen med en frisk grønnfarge. Ja det er vel ganske så typisk fransk i grunn.

 Kunne tenkt meg en titt inn i skapene  hennes  jeg. :)

Og som om dette ikke var nok så har  hun til god med en liten vinterstue ellermud porch som hun  kaller det i tilslutning til kjøkkenet. Sukk!

Det er  jo helt klart hvitt som er  hovedtema her. Men så lekkert med farge innslagene.

Litt flere bilder av  kjøkkenet finner du her. Hjelpsom er damen også. Jeg har jo prosjekt stygg stue vegg i gang  her  nå. Jeg har tenkt på det en stund, og  hadde funnet ut av en måte  å gjøre det, men så fikk jeg se veggene hennes  og spurte hvordan hun hadde gjort det. Ble veldig glad for hjelpen og jeg fikk bekreftet jeg hadde tenkt riktig. Veggen min er  nå ferdig. trenger litt stæsj men det lager  jeg i kveld nå.

I kveld føler jeg meg så leeeeekker. For n'te kveld på rad er det på med malings klærne. Men jeg må bare. Sitter jeg ikke  og syr, maler jeg, eller så rydder jeg og herjer i huset. Men det er godt å være så effektiv igjen. Er så alt for lenge siden jeg hadde en slik driv. Men slik er det nå da når livet tar veier som en slett ikke ville selv.
 Det er veldig mange som bruker de latiske ordene Carpe diem til veggord eller  lignende  i Blogglandia. Tenk over hva de ordene faktisk betyr. Grip dagen! 

Stor klem!

7 kommentarer:

 1. Ååå, så kjekt at både du og Rebecca deler disse flotte bildene! Helt enig med deg; det er til å drømme seg bort i! Blir så imponert over folk som klarer å komponerer farger så godt. Det er slett ikke lett. En kan vite hva en liker og hvordan en vil ha det, men så var det dette med lyset da.....;o)
  Må innom bloggen hennes å se.
  Er spendt på veggen din. Stikker innom igjen;o)
  Ha en flott kveld - og gratulerer med kvinnedagen;o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. tusen takk for utrolig fin kommentar, den varmet i hjerterota hihi :)
  Ja, jeg prøver å lage så stor plass som mulig i vår lille leilighet, er ikke alltid like lett, men dukker plutselig opp ideer og løsninger.
  bloggen din er bare herlig :)
  klem

  SvarSlett
 3. Begynner med det siste først jeg:) Grip dagen er viktig å gjøre hver dag, men det er så lett og glemme det. Jeg synes jeg er blitt flinkere til det, men kan sikkert bli enda flinkere til det.
  Så masse arbeidslyst du har, er det ikke godt? Jeg liker så godt og ha masse energi og ider og prosjekter. Legge seg sliten og støl i kroppen. Da sover en godt da:))
  Nydelig kjøkken.
  Gleder meg til og se stuen din.
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 4. Love love love this !!!
  Oh my god, it's soooooo beatyfull!
  Hugs
  Alice

  SvarSlett
 5. WOW sier jeg bare!!!Dette kjøkkenet var virkelig et syn...Så utrolig mange lekre detaljer og sammensetninger!!!Nydelig inspirasjon....Ha en flottings dag.Klem Caroline

  SvarSlett
 6. hello, you have a wonderful home and a lovely decoration...i will share you on my blog??!! Greetings from Germany...Kathrin

  SvarSlett
 7. beautiful blog. ola fi from Poland

  SvarSlett

koselige kommentarer.