mandag 7. mars 2011

Kvirrevirrevitt!

Det er snart vår. Bare tanken på det gir meg sommerfugler i magen. Det er så mye å glede seg til. Min favoritt måned er Juni. Da blomstrer villblomstene og hele naturen bugner av livsglede. Fuglene kvittrer og sommerfuglene danser igjen. Kattene slanger seg i sola og leker gjemsel i blomsterbedene  mine.
Det er ikke mye som slå en rusletur langs landeveier på denne tiden av  året. Plukke gedigne buketter med hundekjeks, villblomstenes brudeslør. Sitte på svaberget og snuse inn sjølufta, lete etter skatter på stranden.
Himmelsk! :)


Men først har vi påske. Det er noe å glede seg til det også. Jeg elsker å dekorere med egg. For noen år siden var de som regel i lime . Nå har jeg mere dilla på rustikt og vintage og blått.
For en tid siden kjøpte jeg noen aldeles nydelige små egg i keramikk av en dame i Usa. Jennifer Arndt heter hun. Eggene hun lager er så nydelige. Helt forelsket jeg. Hennes policy er at jeg kan bruke dem i dekorasjoner eller hva jeg nå vil og selge videre i liten skala. Kjekt. Så nå har jeg laget et lite fuglerede med et slikt egg i. Det var et himla priklearbeide men det var morsomt å lage det.


Fugleredet og tre andre nye produkter ligger i blogshopen. Ligger i flere innlegg etter hverandre.  Førstemann til mølla som vanlig. :) Har også lagt to produkter som er i ubegrenset "opplag". En vintage romantisk variant av Keep calm and Carry on. Mere passende for de som ikke vil ha sterke farger i interiøret sitt. Så har jeg også lagt bokmerkene jeg viste fram for litt siden der. Disse kan jeg også lage flere av, nogenlunde like.

Veggen jeg begynte på forleden er ferdig. Men jeg er ikke riktig klar for å vise den fram enda. Har ommøblert igjen. Er noe med meg og den ommøbleringen. Forandring fryder. :))


Når vårsola varmer skikkelig flytter jeg frøpottene mine ut i drivhuset. Vel det er like mye drivhus som utestue.  Siden jeg sår en del, tenkte jeg å dele litt såtips her etterhvert. Ser det er mange med interiørblogger som liker å stelle med litt hage. Mange tørr ikke fordi de ikke vet riktig helt hvordan. Så jeg tenkte såtips -hvordan gjøre det- innlegg,  med noen kjære favoritter. :) Vel enn så lenge får det holde med  litt vår på salongbordet. :)Jeg har fått veldig mange nye følgere den siste tiden.Det synes jeg er kjempestas. Hjertelig velkommen. 

Stor Mandags klem til alle. 

6 kommentarer:

 1. Det redet er jo så nydelig!!!! Kunne i grunnen tenkt meg et sånn, men fikk ikke til å bøye grenene, he-he. Men jeg vet jo egentlig ikke hvor jeg skulle ha gjort av det:DDDDD Jeg holder på med en skikkelig oppryddingsjau. DVS kaste mest mulig:DDDDD Klemz

  SvarSlett
 2. Hei-hei! Så synd at du ikke kan være med på bloggetreffet, da! Det blir sikkert sjanser senere så lenge noen tar initiativ til det. :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Everything is so beautiful and makes me dream of spring. The nest is so pretty with the sweet little egg.
  Thank you for visiting with me again. I will also be back to see your beautiful creations.

  SvarSlett
 4. Å herlighet så utrolig vakkert det lille redet er da! Hvis du har hjertet til å selge det, og det ikke allerede er gjort, så har du en kjøper her vet du! Bare send en mail på bloggmailen eller den andre du vet.
  Klems

  SvarSlett
 5. So pretty!!! I love that heart!
  I love June too!!
  It is snowing here today!
  I want spring so bad!

  SvarSlett
 6. Sååå nydelig rede!! Kan tenke det var litt pirkarbeid, men det er verd det når en ser det etterpå:)
  Tusen takk for kommentar hos meg! Jeg har lagt deg til på min bloggliste, så følger jeg deg videre:)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

koselige kommentarer.