fredag 18. februar 2011

Opp som en katt og ned som en skinnfell

Skrekk og gru jeg er sliten. Jeg  har ryddet og vasket  i hele dag. I løpet av  uka så har vi borret opp gulvet  i det opprinnelige badet i huset.( Fra 50 tallet) Jeg trodde det var ei tynn skorpe. øøøh  nope. 30 cm tykt hardt dritt.
Det er  mye  man må finne seg i slike gamle  hus. Husker feks da vi fikk vannlekkasje  under oppvaskmaskinen ( gemalen hadde glemt å ha på pakning!!!!!!!  =0 Så vi måtte opp med  hele gulvet. Hva  åpenbarte seg  under der? Joda tonnevis, ok ikke tonnevis da men i alle fall sinnsykt  mye leire ( mer eller  mindre støv) og masse spon. Det ble  lempet ut  kjøkkenet vinduet så omfanget av griseriet ble begrenset.
Ære være gemalen for den ulykka. Tsk.
Så ingen grunn til å tske på han nå.Han har bare gjort det  jeg ba pent om. Men grøss. Nå måtte alt bæres ned igjennom den nyopussede gangen min., ned  kjellertrappa og så ut garasjedøra. Ergo trappen min har  plutselig fått en grå patina, som overhode ikke  kan kalles fransk chic  i det  hele tatt..
Så støvsugeren er nå  god  og  mett. I mellom alt dette så har  jeg rensket  opp i mannens  liksom duty i vaskerommet. Jeg  ordner  hus  han vasker  klær. Javel???????????
Say no moore.Jeg har vasket klær til jeg  har sett  mannen med  ljåen i dag. Og skulle  jeg få fatt i en ljå bør mannen min passe seg for MEG!

Mannfolk. Hvilken planet bor de  på, hvilket  univers er de fra?

SUKK!

Slik patina og gråfarge som gulvet  mitt  har DET er chic. Ikke fotafar etter størrelse 45  og 15 maskiner  med  klær. (ruller med  øyene)Hvemses  ben som står på gulvet? Ja det er vel enda en liten skatt  jeg har det, som sikkert  dukker opp her inne snart. :-D

Kattene  har fått  ny bopæl også i dag. Var lei av grå hårdotter  i finsofaen som Timini på død og  liv skal ligge  i. Fotafar og støv og gullfisk hukommelse angående huslige sysler, hårdotter....mann eller  katt??

I mitt neste liv skal jeg være en av delene. Bekyringsfri og aldri sliten. Forresten jeg vil være katt. Da får  jeg  i det  minste massasje hver dag.
Nå skal denne støle  kroppen finne frem senga. Trenger ikke lys for å finne senga, bare å gå etter lyden det. ZZZZZZZZzzzzz


God natt!

5 kommentarer:

 1. Så flink du er ;o)
  Tøffe greier sånn sementstøv,det kan fort legge seg på hjernen :o))
  Men nå er det helg ,og bare fryd og gammen!!!!!!!!
  Kosa deg!
  Skal bli kjekt å se framdriften på badet!
  Du viser oss vell??????
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Tror jeg må være katt i mitt neste liv. Mann klarer jeg ikke ;) Hvordan går det ann med sånne skylapper??? :D
  God helg i støvføyka

  SvarSlett
 3. Grrr...kan bli alt for mye til tider ;o)
  Sov godt!

  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Ja gamle hus kan være lunefulle! Ikke alt som er like morsomt å finne, og den spenningen kunne jeg forresten ha klart meg uten, hihi ;)Man glemmer heldigvis fort alt slitet når nok et rom står vakkert renovert :) Nydelig pus dere har :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 5. Uff da... wow så koselige bilder..og en katt kunne jeg tenke meg å være... tenk å bare legge seg ne då dorme når en måtte ønske det..

  ha en fin og hyggelig helg o=)

  Klemme r

  SvarSlett

koselige kommentarer.