lørdag 5. februar 2011

Det er ikke så mye som skal til

Før  man faller av  lasset.
I går  morges skulle jeg bare sjekke  noe på en blogg.  Dermed utløste den et skred av aktivitet som nok skremmer vannet av enhver mann med vett i huet.
Nå ligger ett tonn tapetprøve bøker på spisestue bordet mitt, jeg har omsider begynt å slipe ned  de mørkbrune  møblene mine, maling er innkjøpt, pensler og annet utstyr er slept opp fra stua. Jeg har  lokalisert hva slags knotter jeg skal ha  på garderobedørene på soverommet Det er  Lisbeth Dahl som har trollbundet meg totalt denne gang. Sommerfugl,glass og bling bling. Sukk!!!! Nå gjenstår  å finne noen som har tatt inn disse skjønnhetene da?? Nå det var  litt om soverommet, møblene som skal pusses  opp er store vitrineskapet på spisestuen, sjenken på stua pluss et  lite veggskap som skal henge  over sjenken.
Innkjøpt maling er Grå, Gråbeige og lys blå!! Og så oppi alt dette forsøker  jeg  å lese det nye bladet, Boligdrøm, hvilket  jeg er veldig fornøyd med fordi bladet er en drøm, lekkert og  inspirerede.
Så måtte jeg også ringe  min mor som fyller år i dag, og så måtte jeg snakke med ditt og datt  og opptil flere ganger det siste døgnet. Og så måtte den og den og den nettsiden sjekkes, og så vips, så hang jeg etter og er fullstendig ikke med  i svingene på hva som foregår  i blogglandia. Skitt au!
Men sånn er det  med  meg. Når jeg først får rompa i gir så kjører vi i full vroom fart.
Skulle  lage  innlegg  i går, skulle lage tidligere i  dag også, men det ble  ikke før nå og  nå har  jeg egentlig ikke tid til å være  her fordi sandpapiret roper etter selskap, så dett blir  bare  med en smakebit på hva jeg egentlig skulle vise dere både  i går og  i dag- idag.
Forhåpentligvis får  jeg tid  utover natta  når sennepen i rompa  har roa seg  nok til å lese blogger  og en rolig Søndags morgen uten forstyrrende elementer( meg selv) så jeg får  skrevet dette innlegget mitt. :))

Snakes!

Vrooooooooooooooooooom...........5 kommentarer:

 1. Hihi...ja det er sånn med meg også! Blir gjerne siittende LEEENGE her inne å leser, drømmer meg bort!
  Lykke til med prosjektet ;o)=
  Klem Anna

  SvarSlett
 2. hihi, kos dæ og husk du er flink !

  SvarSlett
 3. Herlig... ja det er fort gjort at det ene tar det andre ..hihi..

  kos deg med prosjektet ditt )=)

  klemme r

  SvarSlett
 4. Hehehe,kos deg med oppussing,
  tipper det blir lekkert.
  Ha en fin dag. :))
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Hehe.. kjør igang.. det er gøy når man blir skikkelig inspirert! =) Da gjelder det å smi mens jernet er varmt.

  Anya

  SvarSlett

koselige kommentarer.