mandag 24. januar 2011

Engler meg her og engler meg der.

Jag får fnatteratt! Nevte såvidt i forrige post at  nettbutikkene, ja de fysiske butikkene også selger så mye likt.
Den verste kjepphesten min i så måte er strykemerker, bilder og kort.
Barn med englevinger. Hallooo jeg har  ikke lyst til å ha barn med englevinger overalt i huset mitt jeg. På puter, på bokser, på hjerter, på lavendel poser, på veska, på kjolen, i ramme på benken tilfeldig intukket blandt sølvtøyet, og heller  ikke på huske tavla.
Husk å handle barn med søte englevinger???


Du kan få et  barn  med rækkert av  meg. Det er en sunnere livstil enn å sitte å smile salig i en evighet med englevinger på.

Jeg ønsker meg printer av  hele  mitt  hjerte. Og det har  min snille gemal lovet meg at det skal jeg få i bursdagsgave. Har bursdag til helga men jeg må vente litt lenger, ja du vet disse januar og februar regningene. De kunne da vel for hute heiteste  kommet med englevinger i det  minste. Men ååå nei da. Så ingen printer på meg PÅ bursdagen min. Klippe i stykker regningene?  Tror ikke det, selv om jeg hadde fått enda mere skit på mine "englevinger".


Vel i dag  har jeg havret over nettet for n'te gang. Og jeg  har nå en meget fyldig mappe med bilder som kan brukes til kort,bilder eller strykemerker og det er  ikke et eneste sukkersøtt barn med englevinger der.
Ferdig med den saken. Forresten nevnte  jeg forresten at jeg har en 13 årig obsternasig guttonge som er snill ene dagen og bedriten den andre. Thats life. Englevingene forsvant med smokken, og ærlig talt så er jeg glad for  at det stadiet er tilbakelagt i mitt liv. Ferdig med barnehyl og bleieskift. Englebarn? Not. Men verdens fineste guttunge. Ja selvsagt. ;-)
Men ikke en eneste englevinge. Takke meg til!
Innelåst, kimmi bort og dotte vækk!Så når  jeg får printer,og når jeg skjønner  hvordan jeg skal lage strykemerker bilder og kort. Ja da blir det vingeløst i blogglandia, i hvertfall fra min side.Bare så det er sagt. Jeg vet smaken er som baken, den er delt. Mangfold er bra. Men det savner jeg.
Det må være litt mere for oss som har engleangstallergi også.  :) Engler til jul er koselig. Men da uten bleierompe og sukkersøt bringebærrød trutmunn og korketrekkere.
Nå skal jeg tilbake til sytråden min.
Tudelu!

10 kommentarer:

 1. Oi,oi1
  Det var rene ord for pengene!!Hi,hi!!
  Ja,ja,kjenner jo at det har gått litt inflasjon i disse nynostalgiske englebarna,men litt av dem har jeg da!
  Men alt med måte,smaken er som baken ,sant nok!
  Award til deg på bloggen min i morgen!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Hehe humrer her jeg sitter. Alle mine sukkersøte engler er for lengst forsvunnet. Men jeg har to stoore laget av stein...Men de er ikke sukkersøte ;) mer mystiske...Hihi klemmer

  SvarSlett
 3. Nei, det forsvinner ikke med en gang vet du, jeg la det jo nettop ut i sted =) Og om innlegget ditt - ja, jeg må jo si meg enig i det du skriver. Det er veldig mye likt over alt. Litt synd, men så er det også ganske utfordrende å skulle finne på noe nytt og spennende hele tiden (for oss som jobber med design til daglig). Det er kanskje derfor mange velger å hive seg på en bølge som allerede er der, og barn med englevinger har jo lenge vært en sånn trygg bølge å hive seg på. Selv har jeg styrt unna barn med englevinger av flere grunner, og jeg må si jeg også for lengst er veldig lei av disse motivene. Synes det var et friskt og inspirerende innlegg her hos deg i dag, det gir motivasjon til å gjøre mitt ytterste for å bidra til en design som skiller seg ut i mengden...så får jeg håpe jeg lykkes av og til =)

  SvarSlett
 4. Jeg tar inn engler til butikken min fordi kundene spør etter sånt....
  Nina tjener ikke penger på å selge gråstein enda ;)

  Hilsen en som ikke rekker å kreere så mye, og må takke seg til hva leverandørene har og tilby.
  :))

  SvarSlett
 5. Have a Happy Birthday!!!

  hugs and blessings

  barbara jean

  PS watch faces were gone right away. Will be trying to get more. So many people wanted them.

  SvarSlett
 6. Heisan:DDD Jeg har ingen bilder av barn som engler, kanskje fordi jeg liker barn som lever:DDDDD Jeg har et par engledukker , men de ser ikke ut som barn, de heller. Jeg liker nok små bøllefrø, og barnebarn som er litt rampete, fremfor at de ender opp som engler.Og min innredningsstil er nok noe mer rampete og bøllete enn hva som er helt "in", så her passer det bedre inn med et bilde eller to av barnebarn med glimt i øyet. Men mange liker disse englene på puter og hjerter, samt englevinger. Uskyldig og nostalgisk i tøff verden, kanskje. Jeg liker tanken din om et litt tøffere alternativ. Jeg kjøpte meg en ny skriver her om dagen. En Epson PX720WD. Var heldig og fikk den billigere, for en kunde hadde levert den tilbake. Fikk også kjøpt fargepatroner for under halv pris, fordi de manglet embalasje. Så jeg sparte nærmere 800 kr. Har aldri prøvd å printe ut strykemerker. Denne printeren skriver ut fantastiske bilder. Og den har fått best i test flere år på rad. Anbefalles:DDD Klemz Ps, finnes også i en rimeligere variant, som har fått veldig gode test-resultater:DDDDD

  SvarSlett
 7. Fornøyelig innlegg:)
  Jeg syntes det var litt søtt,første gangen jeg så disse englene,men nå er jeg lei de. Blir så barnslig utrykk på de. Å jeg synes engleputer passer så dårlig i sofaen sammen med min mann:))Jeg laget meg egene puter med trykk av barna, mannen og svigermora mi,når de var små barn.(Ja Svigermor,du leste rett,hihi) For jeg vil heller ha et personlig trykk på putene,en bilder av noen barn med vinger jeg ikke kjenner:))
  Gleder meg til og se hva du kommer opp med.
  Ha en fin dag:)
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 8. Å, tusen takk - det var koselig å høre at du synes jeg gjør en god jobb =) Nyt dagen og solen hvis den er hos deg.

  SvarSlett
 9. Hei hei.

  Takk for ditt besøk på Livs Lyst og i Livs Lyst SHOP!

  Foreløpig har jeg satt at de som ønsker å kjøpe store møbler må hente dem. Men jeg sender for eksempel taburettene. Det er ikke noe problem!

  Utvider jeg denne shop en og satser mer på den, blir det ordninger i forhold til sending av møbler også. Men foreløpig holder jeg dette på et litt rolig nivå.

  Velkommen innom igjen! ;O)
  Vennlig hilsen Liv

  SvarSlett
 10. How I wish I could read this! But seeing that I can't, I will say I LOVE the prints.

  To answer your question as to how I sanded my piece, I used a palm sander....

  Have a great day....

  Lisa

  SvarSlett

koselige kommentarer.