fredag 3. desember 2010

Sanctuary

Nå ber  jeg tryglende  på mine knær her om nåde. For andre gang på en måned ligger jeg strøken på sofaen i elendig form. 1,5  uke siden jeg kravlet  meg ut av den sist gang, nå er det pinadø på'n igjen. Bronkitt og feber og fandens fluer og oldermor.
Det er ikke rettferdig. Så da ber jeg om nåde, frihet, sanctuary.

Blir  jo stressa  jo. Huset står på hodet  med malingspann og papir som dekker mange gulv, dører er uten dørklinker og  dører  mangler toppstrøk. Trappa som skal bli hvit og ren til jul er dekket men filt av noe slag. Urk!


Hvis  jeg ikke blir frisk snart, aner jeg at hvis gemalen får styre så vil jula se omtrent slik ut.Så derfor ber jeg pent på mine knær, la  meg slippe dette marerittet og eventuelt juletremareritt.
Sanctuary!!Dette vakre skiltet fant  jeg en dag på Etsy. Men finner jeg  linken igjen da? Ååå nei den er nok kommet bort  i alle basseluksene mine. Hrmmpf...
Passe surt for jeg  var et brøkdels sekund fra å sende inn en ordre.Nå kan jeg sitte her å angre nå.

Får snufse meg i gjennom helgen og håpe på at formen snur. I morgen skal vi ut  å handle listverk og diverse til huset. Kan ikke si jeg gleder meg  i disse trønderske temperaturer.


I mellomtiden kan jeg spekulere ut  hvordan jeg skal stæsje huset til jul. En ting som er bra med sofaen er  jo at  man har en fantastisk utsikt over kaoset og elendigheta. Og virkelysten blir jo neppe mindre av det.

Tudelu!
2 kommentarer:

  1. Uff,så trasig at du har blitt syk igjen.

    Ønsker deg god bedring
    Klem

    SvarSlett
  2. God bedring til deg. :) klem

    SvarSlett

koselige kommentarer.