mandag 6. desember 2010

Kaoskontroll?

God kveld.
Omsider  har  jeg  kommet  meg  opp fra sofaen. To influensa runder  på en måned er  hardbart som vi trøndere sier det. I mellom slagene har  jeg malt, og  laget  julekalender til barna  og noe annet  også som jeg skal vise frem snart  her. Ingen som har laget  det i Norge enda så vidt  jeg vet, men vær sikker  på at det er skikkelig vintage og shabby chic, passer til fransk livstil også. Hehe..


Etter x antall kaffekopper  i morges fant  jeg en utsultet støvsuger. Hva  i huleste er det med mannfolk når damene blir syke? Fullstendig stand by på alt. Huset havner i en innbilt  tidsboble  hvor hybelkaniner  og annet husstell ikke eksisterer? Hrrrmmmf...


Eneste  jeg  har  på stell til jul er...Ingenting. Vel julekalender til barna er  jo ferdig da,  men resten nix nada  next to nothing, og  huset er stadig  i oppussings kaos. Om to uker så er familien fulltallig  her, da  kommer bonusbarna mine hjem til jul. Hjeeeeeeeelp!


Så i påvente av dekorering og ikke minst kaoskontroll her, så har  jeg funnet frem noen bilder som jeg aldri har vist før. Lista mi for  hva som er bra nok til å vises fram er tullete høy.Noe finner  man ut  i feberørska. Hihi..:-)
Sølvkoppen fikk poden i dåpsgave. Krukkene er  kjære ferieminne fra Danmark.


Til slutt et stemnings bilde. Ikke fra jul i fjor til tross for engelen. nei denne  her står fremme  hele året fordi jeg synes den er så fin. Litt katte patina har den fått rundt  livet dog. En gang delt  i to av noen lodne labber som befant seg  i en vinduspost  hvor han egentlig  ikke skulle være. ;-)Med dette  ønsker  jeg alle kjære lesere en riktig god  kveld. Tusen takk for at du stikker  innom, legg gjerne  igjen en kommentar så jeg finner deg også.

Tudelu!

5 kommentarer:

 1. "Utsultet støvsuger" - hihi, du er morsom, du! Ønsker deg en god førjul, KLEM :-)

  SvarSlett
 2. Lekkert hos deg,godt du er frisk da,kjedelig tid å være syk på dette.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Nais!
  Jepp, make me a header! ;)
  Klæmm!

  SvarSlett
 4. Hei.
  Kjøpte nissene på Nille i Brattvåg,de kosta 129,- pr stk. Håper du finner.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Beautiful images Cathrin......xv

  SvarSlett

koselige kommentarer.