lørdag 11. desember 2010

Drømmer om å tørke støv

Det å glede seg  kan være så mangt. Huset er mere ragnarokk enn hus for øyeblikket. Malingsbøttene står ved siden av vakre bilder, og madonna statuen min har sandpapir rull tredd over  hodet. Listverk ligger som rene plankegangen mot kjøkkenet. Et bud om en smalere sti inn til kjøkkenet etter nyttår kanskje. Støvet krangler med  hybelkaninene om plassen. Pynteputer er stablet i sofaen i stedet for dandert. Kattene sniker seg rundt og glaner illsint på gemalen, fordi han har blitt synonym med skumle skjærende  lyder. ( les sag og drill mm..) Mat mor er heller ikke  helt fri for blikkene for henne stinker det gru og skummelt av ( les malingsflekker)
Poden flyttet hele pc kalaset sitt ned  på tv stua  i dag. trappen er forseglet ingen angang pga grunning. Nå må vi leve med Wow snakk og pang  pang  i fire dager i den ellers fredeline tv stua jeg  og gemlaen regjerer i.

Hvor ble det av lommeboka?

Husnøklene?

Kjære kan du ringe telefonen min den er søkk vekk.?
(Fant den sammen med sviblene)

Mamma hvorfor står det et glass jordbærsyltetøy i vedkurven? Og hvorfor står vedkurven på kjøkkenet?

Ja det er da  man drømmer om noe så enkelt som å tørke støv i servise skapet.
Serviset arvet vi etter gemalens  mor. Synes det er ubeskrivelig vakkert. Passer så godt til oss. ( ehm meg? ) Hehe... men for gemalen så er det jo barndoms  minner. Skjønt de minnene er nok mere ryddig karakter enn ragnarokket vi bor i nå.


I dag fikk jeg gjort ferdig andre etasje og gulvplatene i gangen nede er lagt, taklistene i samme gang er  på plass og dørene og kottene har fått klinker og knotter. Selv om det råder mayhem så er det så deilig å se bit for bit bli ferdig.
Så får vi bare finne oss i den smale sti mot kjøkket  og holde oss til drømmene om å bruke svigermors  nydelige servise i julen. For jula  kommer jo fort på kjærringa åkke som om hun vil eller ei.


Ha en vidunderlig. ehm....  Lørdags natt.

Åffer får jeg aldri skrevet  innlegg  på dagtid !! Å ja manlingspenslene  ja. hrmppf. :)

Tudelu!

4 kommentarer:

 1. Hehe, sitter her og humrer over innlegget ditt;) Kjenner til den kaos tilstanden der:) Takk for gode ord hos meg, gleder meg til å følge deg videre! Klemmer Susanne

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjenner igjen alt det du beskriver. Imange år så startet vi på oppussing rett før jul. Men jul ble det alikevel,selv om vi bodde i rot helt inn på jula.

  Du har rett i at en for ikke så mange god ord i motgang. Finner fort ut hvem som er venner og hvem av familien som bryr seg.
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. Oisann, det hørtes kaotisk ut ;) det er morsomt og pusse opp, men sikkert mye jobb hvis dere har et hus som trenger mye oppussing.
  Det serviset var helt nydelig.
  Takk skal du ha for at du vil gi meg din stemme, setter stor pris på det.
  Hilsen Agathe

  SvarSlett
 4. Love this box of goodies!!!

  blessings

  barbara jean

  SvarSlett

koselige kommentarer.