onsdag 5. august 2009

Soveromsdrømmer

Jeg fant dette  på nettet en eller anne plassen for  lenge siden. Husker dessverre  ikke  hvor.  Det er så utrolig vakkert. Jeg leter etter inspirasjon til soverommet vårt. Slike slitte søyler, bjelker og tak ja det kunne  jeg så absolutt  leve  med. Og det kastet over senga og de blondene. Så nydelig.
Fabulerer om å bruke noe  tåkete gammelrosa hvit farve. Mon tro om ikke det kan gi søte drømmer.
bedroom4-de

Vi har skråtak akkurat  over sengen så der funderer jeg  litt på hvordan jeg  kan lage en sengehimmel og  hvilket stoff  jeg skal bruke til det. Sengen er Leirvik fra Ikea. Den er jeg godt fornøyd  med så den blir ikke skiftet ut.
Sengen står mellom to innbygde skap. Huset er fra 50 tallet. Ganske tidstypisk på eldre  hus det. Men de skapene skal beholdes. men det gjør at plassen til nattbord er meget  minimal. Så der må jeg også tenke ut noe smart. Vil jo ha både lekre egenartede og pene nattbord. Ikke enkelt når de  maks må være 35 cm brede.
Jo så drømmer  jeg om en romantisk lysekrone, eller så hadde det vært fint  med vegglys over  nattbordene slik at de ikke  opptar verdifull bordplass. Jeg  har sett små hengende lamper fra Lisbeth Dahl med fattigmanssølv skjermer, lekre, men det skulle  helst ha vært til å ha på vegg.
Jeg har plass til et stort skap og et bord med kanskje et  piketitter på også. En god og  lekker stol er det også plass til.  Så må jeg ha puter  i mengder  og et deilig sengekast.
Mon tro om jeg skal gjøre  noe med alle mine heklede duker i alskens former kanskje de kan bli til et lekkert sengekast? Hm… Og  med en sengehimmel i hvit chiffon over.
Åja! Denne  her står på hytta til ingen nytte. Den hadde jo vært fin å legge kast og puter i når  man sover søte drømmer.
Hm.. Jeg  må bearbeide gemalen litt på det der.
IMG_2113
Tudelu!


4 kommentarer:

 1. Du har flotte planer, og jeg gleder meg til å se;) God natt herfra;)

  SvarSlett
 2. Hmm, spennende og den herlige kista da! Få den med deg hjem ;)

  Hekleduker ja, har du det også..? Begge mine bestemødre og Mr E sine drev med hekling og du aner ikke hvor masse duker og brikker ejg har liggende i et skap nede ikjelleren...Kanskje rett og slett sy de sammen ja, for en ide! Og
  anskje kan vi rett og slett ta en vinkveld med tema; 1000 nye tinger hva finne på med heklebrikker...

  SvarSlett
 3. Hei!
  Velkommen til nib! Vi ser du publiserer mye om interiør, men også mye om hage. Vi minner om at nib er en interiørblogg, og at en må ha det som hovedtema for å være medlem. Legger deg til, med prøvetid":) Velkommen!!

  SvarSlett
 4. Oh yes!! I´m a fan of Robin Brown too. She was features in Country living magazine and from then on I´m a fan.
  María Cecilia, from Chile

  SvarSlett

koselige kommentarer.