mandag 20. juli 2009

Gamle skole plansjer

Jeg jakter på gamle skoleplansjer. Før i tiden var det ingenting som het kamera, da  var det slik kunstneren som lagde skoleplansjene som fortalte folk hvordan ting så ut.
I de fleste slike skoleplansjer er det lagt ned et fantastisk detlj studie. Hver minste  lille ting, griffelen på en blomst, fruktemnet  osv…. Det er kun plansjer av planter eller fisk eller  lignende jeg jakter på, altså ikke insekter, må sant si at det har jeg  nok av  i haven.
Tok bilder av  noen flotte i en fantastisk deilig interiørbutikk i Lønstrup i Danmark i  fjor.  Dessverre så var ikke kofferten stor nok. hadde den vært det så hadde nok denne flotte plansjen blitt med  meg hjem.

IMG_7243
En til jeg tok bilde av. Den til høyre står jeg  nok lett  over gitt.
IMG_7241
Før  i dag kom jeg  over en svensk nettbutikk som selger kopier av slike plasjer. Har veldig  lyst til å bestille, men er litt usikker  på hvordan det fungerer med norsk toll. Og så lurer jeg  på om noen har erfaring  med dette firmaet fra før, eller  i det hele tatt erfaring med  å bestille fra svenske eller danske nettbutikker. Er så utrolig  mye lekkert der ute  jo.
Her er link til den vakre butikken Julias vita drømmar.
Jeg har også funnet en engelsk leverandør.Old prints. Mange flotte der  også. ja for den del utolig  mye annet flott også. Sikle sikle..


4 kommentarer:

 1. Hei LineC. Ikke noe tips/erfering om denne butikken men dette tredje innleget ditt har fått vledig stor skrift og innleggstittelen er liten ;) skal du ha det slik?
  (Bare et tips/spm fra meg)

  SvarSlett
 2. neida det skulle ikke være slik. Ble bare travelt med telefoner unger og masete gemal opp i hele innlegginga. ;-)

  SvarSlett
 3. Artig å se gamle skoleplansjer igjen. Liker den nye bloggen din. Ikke bare er du kreativ, men utrolig flotte bilder i tillegg. Har selv et ønske om å stashe opp en del gammelt. Så hvis bare tiden strekker til, så tror jeg nok at jeg kommer til å bruke bloggen din til inspirasjon.

  SvarSlett
 4. Hello there!
  I really like your site! I'm a French girl really interested in decoartion, and I am also looking for old school posters from Scandinavia. Do you have any tips for where to find them? If you need anything from France, i can also help :)

  SvarSlett

koselige kommentarer.