onsdag 5. oktober 2011

Bakepulver og Murstein

Jeg  har  knipset  litt  her  og der i huset. Vilkårlige bilder av dill og dall jeg har stående.Trenger oppmuntring. Jisses  jeg skulle bake kake til gutta boys i går, Alt var klart, alt som manglet var.....bakepulveret.Noen hadde behendig snudd boksen opp ned  i skuffen.. Iiik. Siden det var en apmikansk oppskrift så var den noe snål, et lass olje i en kake er  liksom ikke så vanlig.Og så skulle man røre eggene ut i oljen og ikke til eggedosis sammen med sukkeret ??? Jeg lagde eggedosis for å få mere  luft inn i røra siden jeg  manglet det berømte bakepulveret.
 I tillegg pisket  jeg stiv eggehviter som jeg vendte  inn. Gode råd var dyre, jeg synes at  jeg  var oppfinnsom, skjønt det hjalp ikke sort. Antagelig pga all oljen så hevet kaken seg minimalt. Min Red velvet cake er  likesom ikke lik orginalen nei. Smaken er der nok, kan forvekslet med murstein. Attpåtil så har kakebaker nummer to som skulle komme  i kveld med  kake, meldt frafall. Jisses!


Hva  nå? "Joda alle kan bake" Heheeeee....
Tenker en pakke "ferdig" brownies  havner i ovnen og den blir servert varm med iskrem og varmebær fra  pose i frysedisken. For det er  nemlig fryktelig godt.
Jeg  kunne ha bakt frøloff for jeg har  jammen meg  mer enn nok Valmuefrø. Hjemmebakt loff  med Nugatti, jadda gutta boys hadde  helt sikkert jublet de. Tviler på at besteforeldre generasjonen hadde gjort det dog. ,-)

Altså litt forskjellig som må gjøres  her.

1. Denge samtlige gutter( også liksom voksen gutt)  i veggen og fritte dem ut hvem som sølte  ut bakepulveret mitt.
2.Gi klar beskjed  om at nååååååde den som klager  på mursteinskaka  mi da får den de i huet siden de  kan for det selv.
3.Ja det  var vel noe rydding og bordekking som må gjøres  og.
4.Mase  på gubben, kjøp med ditt  og datt hjem hvis du vet ditt eget best( Det kan jo nemlig være  hans skyld så da kan jeg kjefte  litt  på han og)
5. Ta bilde av mursteinskaka når den er ferdig pyntet. Altså flopper må dokumenteres de  og om man skal bevare en viss solid posrjon selvirioni.
6.Ehm.... Rettelse: Murstein.7.Den som klager får mursteinskaka i huet!!!!!!!!!!


Ha en flott Onsdag!


Please use the translator.:)
5 kommentarer:

 1. Tror jeg slutta å bake kaker, da de endte opp som mursteiner. Liker nok best de gamle gode oppskriftene fra da jeg på Husmorskolen i 1977!!!!! alt annet blir liksom ikke helt hva jeg forventer ut fra bildene. For da ser de da ikke ut som mursteiner, eller???????? Klemz grethe

  SvarSlett
 2. Hehe.. Herlig innlegg. Nydelige bilder!:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes de har ganske fine kaker på butikken, jeg:) He,he,he,he!!! Lager Pavlovakake hver gang, jeg. Den går det ikke an å ødelegge! Lykke til:)

  SvarSlett
 4. haha...ikke alltid like lett nei:P Keep calm and eat cake! haaaahaaa! Stjeler den;)

  SvarSlett
 5. GLIS!
  Oreokake trenger ikke bakepulver og heller ikke stekovn (Sistnevnte har alle kakene mine nemlig allergi for!)
  Må bare fine senga altså! Gjæsp!

  SvarSlett

koselige kommentarer.