onsdag 27. juli 2011

Kvirrevirrevittisk inspirasjon

Den siste ukens  hendeleser har  kneblet meg de siste dagene. Det er tøft for alle å se. dagene har veklset mellom smil og håp og gråt. Jeg er utrolig stolt av  å være norsk. Alle blomstene alle menneskene. Alt!  Størstemann mistet en venn her så det ble veldig nært. Det går fint med gutten vår,  men gudene vet hva som befinner seg  innom en tenåringsmaske til tider. Så bekymret det er jeg, men som sagt det ser  ut til å gå okey med han.
Vi har tent lys og fakler i hagen, plukket blomster og satt ved faklene  også.

Så veldig mye  interiør har  jeg ikke å skrive  om i dag. Jeg skulle opprinnelig på Fredag legge ut et lass strykemerker og bilder på blogshopen men det ble selvfølgelig ikke gjort.Jeg har falt pladask for alt som har med fugler  å gjøre. Først fuglebur dilla som alle andre har, så reder, synes de  passer året rundt jeg.  Så fugler, de er jo så yndige,lekne, tøffe, romantiske, søte, ja alt ettersom.

Fugler for meg er noe veldig positivt og akkurat noe  postivt trenger jeg  å skrive  om nå.:) 


Romantisk


Tøffing altså! :)
Denne minner meg  om den tidligste vår hvor Marsen er hustrig  og kald men kjente vårtegn kommer frem igjen.

Når jeg ser dette får  jeg  lyst på fuglebur med ekte fugler i  inne i drivhuset, det går  ikke. Dog en viss assosiasjon om uberromantisk viktoriansk hage. Ja takk!Lurer på om jeg skal sy noen puter med en av disse her på. Me får sjå.
I går kveld satt jeg  og rammet inn bilder av hele familien i den gamle vinduasruta jeg har hatt hengede  tom på stua  lenge. Synes det ble bra. Orker ikke  å ta bilde just nå, hoftene mine protesterer vilt i dag så jeg er  ikke helt  mobil. I morgo den dag. ;-)

Det er så mye en skulle ha sagt de siste dagene. Det er så mange tanker som farer rundt. Jeg tror det viktigste vi kan gjøre akkurat nå er å fortelle hverandre vi er glade i hverandre.
Please use the translator this time. Thank you.

7 kommentarer:

 1. Hei kjære. Mine sønner har og så noen venner som er skadet, og andre som de kjenner som har blitt revet bort så altfor tidlig. Men jeg håper at vi mennesker kan bli litt snillere og mer tolerante i forhold til hverandre. For å komme meg ut av de mørke og tunge skydekkene, så holder jeg på å stæsje forteltet vårt. Har også vært hjemme og hentet symaskina, så jeg har fått sydd meg noen puter i knæsje farger:DDD Malt litt, har jeg også fått gjort. Lilla og grønt:DDDD Ha det godt, kjære!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Hei!
  Kjempefin blogg! :) Enig med deg, vi trenger noe positiv nå, tror alle har hatt det tøft nå de siste dagene, og SELVFØLGELIG noen mye verre enn andre..
  Men jeg er også veldig glad i fugler, å de får meg i godt humør :)
  Så jeg har akkurat investert i et fuglebur!
  Ha en kjempefin onsdag!
  Følger deg videre!
  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Tror vi alle har levd i et vakum siden fredag, utrolig trist. Håper din sønn har det noenlunde bra, ikke greit å føle sorg i den alderen.

  Jeg er faktisk ikke noe fuglemenneske, aldri vært det av en eller annen grunn:)..men ser at det er dekorativt;)
  Ha gode dager mot helg, nattaklem fra meg.

  SvarSlett
 4. Hi Line Cathrin,
  the translator isn't working, so I guess these are iamage transfers?? Gorgeous!!
  Have a wonderful weekend.
  Hugs,
  Marie

  SvarSlett
 5. Nydelige fuglemotiver, elsker fugler men den sorte ute i hagen er en mindre romantisk type da... Hihi

  En utrolig trist tid enten man kjente til noen eller ei, helt uvirkelig og kommer til å sitte i minnet i evig tid desverre. Håper inderlig det kommer noe godt utav det!

  klm

  SvarSlett
 6. Hei kjære!!!! Takker for skryt. Vatt-teppet mitt er av det bæltunge slaget, som ligger godt og trygt rundt kroppen. Da jeg sleit på det verste med depping og angst, så var det det teppet som var godt ha rundt meg når natten var lang og mørk. Og det er faktisk utrolig godt å gå å legge seg i forteltet på morgenkvisten, når sola står opp og fuglene kvitrer og det er helt stille på plassen. Og jeg må nok si at jeg bare elsker det gamle bordet i lilla og oliven, Snart må jeg male noen møbler til. Fargene er valgt ut i fra det gamle vatt-teppet, for å skape en sånn ikke-perfekt setting, hvor det skal være rom for det som ikke er nytt, ikke er perfekt og som egentlig ikke passer inn:DDD Kanskje klarer jeg å finne en lenestol til Gubben, som jeg kan trekke om litt fresh og frekt:DDDD
  Det er faktisk morsomt å kunne lage et slags form for gammeldags hytte stemning i ei moderne campingvogn og fortelt:DD klemz grethe

  SvarSlett
 7. Its wonderful! Thank you so much! Monika

  SvarSlett

koselige kommentarer.