mandag 16. mai 2011

Gjenbruk

Endelig et skikkelig innlegg her igjen. Jeg har vært hjemme igjen en uke, men orken har vært så som så , vel og merke innendørs. Jeg ble syk når jeg kom hjem og de øyeblikkene jeg har følt meg mere oppegående har jeg vært ute i hagen selvsagt. Ikke at jeg har fått gjort så voldsomt mye der heller, men de tre dagene vi hadde 25 grader og knallsol gjorde veldig godt.
I går var alle mann i jobb og fikk rydda huset. Det gjorde hvertfall godt i etterkant. :)Jeg liker så godt å blande det røffe,det litt skjøre og det elegante sammen. Blir et spennede utrykk som er feminint men som også gemalen kan leve med.


Dessuten synes interiør blir kjedelig hvis nesten alt er hvitt, og hvis alle detaljene kan kjøpes. Slik sett er jeg glad for at jeg er hjemme.


Jeg ble 1 Mai ufør. Etter mange års kamp mot byråkrati og sykdom får jeg nå endelig ro og fred i livet. Sykdommen forsvinner aldri, men nå er byråkratiet slitet borte.


Når man er ufør er man slett ikke rik.Jeg kan ikke handle så mye, så det har gått sport i det å finne noe som kan brukes til noe helt annet enn hva opprinnelig tenkt. Interiøret mitt gjenspeiles av dette. Likeså i hagen gjør jeg det samme. Men ikke søren om jeg ville hatt rosa flamingoer og bronse bjørneunger og blå kuler spredt over hele hagen åkke som.


Dessuten er det lite som slår det at ungene har skjønt dealen med gjenbrug og at det er mye som kan bli noe ekstraordinært og spennende helt gratis. Når de hver sommer kommer rekende hjem med fine stener, gamle røtter og drivved så er det rett og slett herlig.
Abslutt alt på bildene er gjenbruk.

English:
This is the first proper interior post in some time due to me beeing away and then getting sick afterwards.
My way of decorating is slow. I dont have a lot of money due to beeing pre pensioned because of illness., but this has given me the gift of finding and seeing things that was intended to be used in a certain way, but use them in a inovative new way myself.
Further moore it is kinda of worth the empty pocket when my kids come home every summer with all kinds of stuff that I can use, rusty old scraps, driftwood etc. :)
Everything in the pictures are second hand and re use.

7 kommentarer:

 1. What beautiful treasures!!! TFS.
  Have a great week.
  Hugs,
  Marie

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg. Er så flott med ting som skiller seg ut.
  Godt du får fred fra alt stress nå. Kos deg masse. Gleder meg til flere innspirerende innlegg fra deg.
  Ha en kjempe fin feiring av dagen i morgen:=)
  Klem

  SvarSlett
 3. Det er veldig artig med gjennbruk.Og masse fint å finne på loppis. Er i samme situasjon som deg...hjemme pga helsa og det blir man ikke rik av. Godt at du slipper mere styr rundt det.
  Måten du pynter på i hjemmet ditt er råstilig. Det er godt å hvile øynene på.
  Her er vi ute av døra så snart sola skinner. (nå har jeg lunsj pause) Det er deilig å sulle i hagen. Ønsker deg en riktig god 17. mai. Klem Merethe

  SvarSlett
 4. Gjenbruk er jeg veldig for, men mange av mine gjenbruk har blitt hvite da. ;) Men fint med det røffe mot det hvite, og artig å ha ting som ikke alle andre har. Kransen du har laget er så nydelig, love it ! ♥

  Ha en kjempekos 17 mai feiring ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Så bra at du har fått i orden trygden, er et slit å måtte krangle med byrokrater og nav, min mann har også ventet nesten et år og det er ennå ikke kommet på plass !!
  Nydelig pynt, er utrolig hva man kan forandre å lage bare man har litt kreativitet :))
  Syns også den kransen du har lagd var nydelig :))

  Håper du får en fin 17 Mai feiring
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 6. Det er ikke så farlig å ha lite penger når man har god fantasi. Også har du det jo så pent og koselig attpåtil! Jeg har lite penger, men ingen fantasi, tenk på det du! ;-)
  Godt ting har ordnet seg for deg. Vi var i samme situasjon her, og det tok ni år!
  Egentlig er det ikke økonomien som er verst, men uforutsigbarheten før ting er avklart. Det synes i hvert fall jeg.
  Klem og god 17. mai! Her skal det lages pavlova for første gang, men iflg. oppskrifta er det så enkelt at ikke engang far kan feile, så da går det nok bra ;-)

  SvarSlett
 7. Hi Cathrin, I love your decoration. It's really beautiful. You know, I think it's easy to come up with wonderful decorations when you are able to spend a lot of money but isn't it more fun though to decorate on a budget? It's more unique and more creative anyway. I much more love the homes that are decorated with vintage finds and repurposed items. I never feel really comfortabel in homes were everything is new and store-bought.
  Hugs to you,
  Julia

  SvarSlett

koselige kommentarer.