søndag 13. februar 2011

Nedstøvet morsdag og printer lykke

Jeg har irritert  meg over en par møbler som har sugd til seg alt lys i stuen lenge. Men gutsen til å gjøre noe med det,velden har sittet langt inne fordi jeg viste det ville bli fryktelig mye arbeide.
Forrige Lørdag bet jeg i det sure eplet.
Skapene ble pusset.


Litt av en jobb. Så like nedstøvet ut som ei hundre år gammel rønne både jegog skapet tror jeg. :)

Før sjenken ble rørt  i det hele tatt. Mørk og dyster  i ei ellers så lys stue.Bare det  å få på grunningen gjorde enorm forskjell.Når man tømmer skap for servise og annet så blir det uvilkårlig kaos. Så her er det støvete kaos nå. Men jeg blir antageligvis ferdig  i dag. En par serviser er bært ned  i kjelleren. Juleserviset fra 90 tallet som aldri er  i bruk, taco servise også. Så nå blir det  også bedre plass i skapene fordi dette har jo også en domino effekt på kjøkkenskapene. Gleder meg til å få mere orden i kaoset.

Dette er siste tilskudd til rosefamilien min. Legger den straks inn på blogshopen. Midten  rundt perlen var slett ikke enkel å få til. Skulle gjerne  hatt den selv fordi den ble så vakker, men den havner uansett  i blogshopen min. Det er flere roser der som ikke er solgt enda. Jeg har nå gitt rosene  mine  navn i stedet for nummer. Mye mere romantisk slik. :) Shabbylishious blog shop

I går fikk jeg bursdagsgaven min også. Printer!! Så nå skal jeg  lage  kort  og strykemerker, Av forskjellig slag  og de  om noen har  lyst på litt annet enn barn med englevinger. :)

Det er  morsdag  i dag så jeg ble vekket på sengen av en strålende blid  gutt med frokost og kaffe. Så herlig. Godt for mor å bli litt bortskjemt av og til og.  :)
I går måtte  jeg jo ut skriveren selvsagt. :)  Valget falt på et bilde jeg har hatt  liggende på vent. Av poden selvsagt. ;-)  Bildet ble skannet, så retusjert litt for skader, gjort skarpere der det passet, gjort om til sepia og  bløt fokus. Jeg ble så fornøyd. Bildet er printet ut og venter  nå på at rammen jeg har malt skal tørke så kommer gutten min opp på veggen her. Han har blitt så stor. Sukk.
Riktig god  morsdag  jenter!!!!


8 kommentarer:

 1. Herlig gutt, og nydelig bilde!!! Jeg er spent på hva slags printer du endte opp med????? Klemz

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder Line. Gleder meg til å se skapet helt ferdig, for det syns jeg var lekkert :)
  God morsdag til deg også snuppa.Kos deg på dagen ;)

  SvarSlett
 3. men så fint bilde !!!!! Det blir vakkert på veggen.

  SvarSlett
 4. De skapene blir superfine å ikke sugende når de er ferdige!!

  KLem Anna

  SvarSlett
 5. Hjelpe meg så effektiv du er ! Det ene fører gjerne med seg det andre ja :-)Blir spennende å se når du er ferdig.

  herlig gutt du har !
  Ønsker deg en fortsatt fin helg :-)
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 6. Kjempefint bilde, og flotte møbler! Får lyst til å sette i gang å male litt møbler her jeg også. Har et gammelt skap etter bestemor jeg er litt usikker på om jeg skal male. Har veldig lyst, men er litt redd for at jeg angrer meg...hm, må tenke litt på det! Ha en kjempefin dag! :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med morsdagen:)Møblene blir nok kjempelekre lyse...Blir spennende å se det ferdige resultatet:)Søt rose du hadde laget,flink du er:)))Ha en fin kveld.Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Oj skapet var jo dødsfint! Gleder meg til å se det helt ferdige resultatet:) Takk for koselig kommentar hos meg..Koser meg her inne jeg også!! Lykke til videre med oppussingen! Klemmer

  SvarSlett

koselige kommentarer.