mandag 31. januar 2011

Gamle bøker

Jeg synes gamle bøker er fine til å bruke som dekorasjon. Men det er begrenset hvor mange  man har av disse, likeså hvor mange man har plass til i huset. Bøker har man jo alltid mange av, vel jeg har i allefall det. Men ikke alt er så pent at det er særlig dekorativt. Pocket bøker er spesielt lite pent. Men etter en stund har disse en tendens til å gulne inni og sidene blir faktisk ganske rustikke i fargen. Så jeg snudde bøkene slik at permen ikke vises, kun de gulnede arkene. Dekorativt og praktisk, for det ble bedre plass i bokhylla også.

Gamle bøker i selskap med Clive Cussler og Jean.M Auel. :)


Det var kjekt å få endret oppå skapet også.Der hadde det liksom stagnert. Sett likt ut i minst ett år. Kjedelig i lengden for meg.Litt blå farge vises men det gjør ingeting akkurat nå for meg fordi jeg har dekorert med blått i resten av stuen også. :)

Dere har sikkert lagt merke til at etikettene mine står på engelsk.Jeg har såpass mange ikke norsk talende lesere nå så jeg gjorde det litt enklere for dem. De fleste norske leser engelsk godt uansett.Så det gjør vel ingenting. :)


Takk for alle hyggelige kommentarer. Jeg smiler som ei sol hver gang. Forsøker å besøke bloggene til dere også. Håper jeg ikke glemmer noen. Ikke alle dager jeg har krefter til å kommentere så mye, men jeg leser alltid.
En stor klem til alle mine trofaste følgere. :)


11 kommentarer:

 1. Heisan!!!! Bøker ja!!!! Jeg har et kjærlighetsforhold til bøker, men hiver de jeg ikke syntes noe om. Andre leser jeg om at, og om at. Nå er pocketbøkene i hyller på soverommet, mens de innbundne har fått vegghylle i stua:DDDDD Jeg fant uat at dersom stua mi er en flerbruksstue, så måtte jeg ha bibliotek også. Nå mangler jeg bare et leselys over den gamle sofaen, så er lesekroken klar:DDDDDD Men det ble nå fint oppå skapet ditt:DDDD klemz

  SvarSlett
 2. Smart å snu bøkene :)
  Har faktisk vært på besøk ute i det flotte drivhuset ditt nå :) Ja ikke bokstavelig da, men her inne på bloggen :) Gleder meg til å se mere av hagen din til sommeren! Kjempefine bilder du hadde tatt av hagen til Nina også :)Skal være fornøyd om vi bare får til en brøkdel av den nydelige hagen hennes!
  Morsomt å se bildene av deg som kjører minigraver, og lese at mannen var inne å lagde middag, hihi :)
  Ps. du gjettet ikke riktig :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. nice, nice og så likte jeg spesielt godt det rå blikkfanget, hva det nå enn er ;)

  ha ei fin uke!!

  SvarSlett
 4. Hei på deg!

  Ups, meldingen forsvant midt i en setning, så forsøker igjen...

  Smarte deg altså - dette var jo helt genialt!!! Spørst om jeg ikke skal gjøre det samme, for pocketbøker har jeg mange av :o) Flotte bilder som virkelig inspirerer !!

  Tusen takk gode du, for kjempekoselig kommentar på det siste innlegget mitt - kvelden ble skikkelig vellykket, og skravla gikk til langt på natt :o)

  Ønsker deg en flott uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Dette var et smart tips.
  Nydelige bilder.
  Har også vært inne på hagebloggen din (så adr. i kommentaren din til Lise), gleder meg til å se mer fra hagen din.
  Ønsker deg en fin mandagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 6. Flott tips om å snu bøkene...har jo noen som ligger på mørkloftet å venter på å hentes ned!

  Klem Anna

  SvarSlett
 7. Flott oppå skapet ditt da. Jeg har snudd bøkene i flere år for å slippe disse grelle fargene;)
  Klem.

  SvarSlett
 8. beautiful work
  have a wonderful week my friend
  hugs June

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg liker også gamle bøker, det er råsjarmerende! Og på loppis får en jo bæreposer med gamle, slitte bøker til en tier eller to! Har bestilt boligpluss til deg, håper det snart dumper ned i posten din! PS; er en uke siden jeg bestilte, men mottok aldri bekreftelse, så vær så snill å gi meg beskjed hvis du ikke mottar neste nummer i posten! Klem Cecilie

  SvarSlett
 10. Heisan

  så smart å snu permene da.. det ble skikkelig flott oppå skapet ditt...Jeg er også veldig glad i de gamle bøkene...

  de skaper en egen stemning i interiøret..

  likte dend dingsen du har der oppe jeg..

  ha en fin fin dag =)

  klemme r

  SvarSlett
 11. For en smart ide:).
  Nydelig.
  Klem Alfa

  SvarSlett

koselige kommentarer.