søndag 26. desember 2010

God jul!

Bedre sent enn aldri ja, ja altså det  å ønske god  jul. :)
Her har det vært så travelt de siste fire dagene at jeg har vært i gang fra tidlig om morgenen til sent på kvelden., så Pcen har vært ensom gitt.

Men jul det ble det. :)
Dette bildet tok jeg før pakkekaoset ble lagt på plass.

Men kameraet ville ikke samarbeide, eller det var kanskje en meget stresset person som tok bildene??
Julaften foregikk med stress og  kaos, poteter som aldri ville koke, komfyrsikringen gikk til stadighet, Ungdommer som gren på nesen til siste sekund over tanken på å ha på penklær.
Mann som var på jobb til halv fem, og halve familien ventende til middag. Katter halveis oppe i treet på jakt etter fjær og glitrende trillende morsomme kuler.
Mens mor svettet over grytene og bannet iherdig over at dette var siste gang hun påtok seg så mye  på julaften. Akk den som var 15 igjen sukket hun og drømte seg tilbake til de mere ansvarsløse tider.Men heldigvis ble hun ferdig med pådekkingen av spisebordet kvelden før.
Men de bildene får vente til i morgen.
For nå skal jeg ta en runde rundt i blogglandia og oppdatere meg. Jeg er sikker på det er mange koselige innlegg å lese og mye vakkert å se.

Pst! Ikke glem give awayen min  nå da. Husk å linke om du vil det.


Stor juleklem!
13 kommentarer:

 1. He- he-he, jepp julaften kan være dødsens slitsomt og veldig alvorlige greier. her satt vi to foreldre, to voksne sønner (uten penklær) og en gammel ungkars-svoger. Sååååå stille og så rolig:DDDD Deilig. Men det var litt mer styr dagen før, for da var vi 12 til kalkunmiddag. Hvor kalkuna var av ypperste og dyreste kvalitet, men utrolig mager og tynn. Jeg vet at Jesus foret 5000 mann med et par fisk, men det var håpløst og få kalkuna til 12...... så det var og ta og varme opp litt salat kylling fra fryseren, så neste gang går jeg for den billige varianten. Den har jeg for lenge siden greid og fore 20 stykker med. I morgen blir det elgstek og fire barnebarn, 7 voksne, to bikkjer......Nyttårsaften tenker jeg at det blir Gubben og meg, og to bikkjer, hvorav den ene er skuddredd og den andre er høyløpsk....... Fortsatt fredelig jul:DDD Klemz

  SvarSlett
 2. Næh, så morsomt da, nesten naboer, stas! :D Verdens perle dette vettu... ;)

  SvarSlett
 3. Ja det er utvilsomt mest stress for mor ja. Huffameg. Men vi kommer jo som regel i mål alikevel. God jul!

  SvarSlett
 4. Høres kjent ut dette her. I år gikk det forresten bra her på julaften, da var det mer hektisk i går med 12 til middag og mange i slappe av- og spille-modus...da var det hett på kjøkkenet ei stund !! Men overlevde den dagen også og det var jo koselig etterpå når alt var klart. i dag blir det iallfall en rolig dag. Yes !!
  Ha fine romjulsdager.Klem.

  SvarSlett
 5. Uff da.. høres litt stressende ut... men kjenner igjen dette med ungedommeen og penklær..dvs det gjelder de to yngste... elsdte sønn elsker og gå i dress..

  kjekt at du ble klar iallefall da..

  ønkser deg fine romjulsdager..

  klemmer 0)

  SvarSlett
 6. HIhi, ja de ungdommene og finklær... Og julemiddagsstress, kjenner til det ja ikke her i huset men hos min stakkars svigermor ;) Huttimegtu, best å komme et min før middagen er klar der i huset for makan til styr og ståk, og når vi skal sette oss blir vi forklart at det er best ikke søle på duken... Avslappa er vi som bare det hjemme, ingen duk er så fin her at den ikke tåler en saus el to iløpet av jula ;)

  KLem til deg og kos deg videre

  SvarSlett
 7. Huff, det hørtes litt slitsomt ut, men du forteller jo så morsomt, så jeg må le litt og da ;) FOR et lekkert pyntet juletre! Aldeles nydelig!
  Ha en fin romjul (forhåpentligvis uten altfor mye stress)

  SvarSlett
 8. Huff ja, det kan være ei stri i forkant, men man kommer jo i mål tilslutt, og omgivelsene synes jula ble helt perfekt...akkurat som i fjor! :)
  Jeg oppdaget plutselig at du har verdens fineste give-away gående, som jeg selvfølgelig har meldt meg på! :)
  Romjulsklem

  SvarSlett
 9. Hihi, sorry at jeg ler....men av og til priser vi oss lykkelige for at vi ikke har barn :)Julemiddagen er vi hos våre foreldre å spiser, så egentilig bare koser vi oss og slapper av hele jula....og blir servert :)
  Nydelig juletre dere har!! Var utrolig vakkert med de flotte selvlagde blondeblomstene du har pyntet med!!!
  Ønsker deg og dine en flott romjul og et riktig godt nytt år :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 10. jammen er jeg glad jeg har en mann som tar seg av all matlaging her hjemme... jeg hater å lage mat, mens mannen elsker det ;) Jeg dekker bord og gjør alt det andre og vil ikke bytte hehe :))
  Nyydelig juletre.. dette må du melde på hos Home and Cottage. de har en konkurranse gående nå...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 11. God jul til deg også :-)
  Ja julaften kan være en travel dag, jeg var også på jobb og så var det å hive på seg forkle og brase over grytene når jeg kom hjem :-) akk j den som var 15 igjen, hi-hi ;-)

  Ønsker deg en fin romjul !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. He he.. Er vel sånn jula er det... Men jo mer styr og stress, desto deiligere når man endelig kan sette seg ned og kose seg med alt det fine i jula :) Nydelig juletre du har!
  { Natalie }

  SvarSlett
 13. Jul blir det uansett om vi blir ferdig med alt eller ikke. Jeg måtte bare fire på kravene før jul og ta det pent med det meste, men julen kom og huset var ferdigpyntet og maten ble ferdig. Alle takket for nydelig mat og koselig kveld så da ble det vel en god julekveld tross alt. Det er deilig med romjulen. Bare kos og avslapning. Ha det fint. Klem Merethe

  SvarSlett

koselige kommentarer.